Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
L-Totál átérzem mi is így voltunk... Mindig van min idegeskedni 😂🤭
Elején én is féltem a görcsöktől, nagyon sokat volt mindjárt megjön érzésem, legalább egy hónapig, mintha minden pillanatba elakarna önteni a vér. MAGNEROT elmulasztotta. Ez nyugtató volt. Várjuk a tesztedet A 🥰❤️ 2 naponta lövöldöztem én is, hogy erősödik e.
Most 20+2 vagyok... De baba méretei alapján 20+5... Mégis változott a dátum szeptember 12.ikére, augusztus 29ről. Csak azt nem értem, hogy a viharba, ha nagyobb a baba a korától... Nemtudom mit nyomkodott el a dokim a gépben 🤭😂 képet megpróbállok hozni nektek, ha sikerül kifotóznom a videóból valami emberi formát, mer a naccságosasszony ugy ficánkolt, hogy az ultrahang nemtudta követni 😂😂😂😄🥰. (R)
Jaj én annyira örülök minden napnak amikor nem írod hogy megjött ❤️❤️❤️
Jaaaj de izgiiii alig várom a szombatot 😍😍I majd tedd be a képet 😂😂
Kérdező! Annak én is. Kár, hogy minden ilyen nap egy évnek tűnik 😂
I! Köszi. Csak merjem megcsinálni!
A.
Hú, gyerekek, ez nagyon kemény. Elmentem egy kicsit dolgozni. Az egész utat végig hisztiztem magamban, hogy biztos megjött, hisz érzem. Első dolgom volt a wc. Törlés, ellenőrzés. Narancssárga csík a papíron! Infarktus, újabb ellenőrzés. Az a papír mintája!🤦🏽♀️ Ki az a hülye, aki ilyen papírt talált ki? Be kéne ezeket tiltani!
Ui.: Milyen nyugtatót és szívgyógyszert lehet szedni terhesség alatt?😂
A.
Drága A!
Én F vagyok, az elejétől kezdve itt vagyok csendesen immár 26+1 hetesen☺️
Csak szeretnélek megnyugtatni, hogy a terhességem első 2-3 hetében folyamatosan azt éreztem hogy meg fog jönni, és én is szaladgáltam a wcre. Nyugi, veled van, és veled is fog maradni! 😊 Kitartàs!
Jaaj szegény 😱😱😅😅❤️
Megértem , lehet megnyugtatna egy teszt holnap 🙄🙄🙄😁😁
F! Köszönöm neked is. Meglátjuk.
Kérdező! Neeem, a tesztek engem inkább csak felidegesítenek. Holnap amúgy se tudok, max.szombaton fogok.
Holnap remélem, a progi szintem fog megnyugtatni, mert azt viszont nézetek délelőtt. Bár nem tudom mennyi lenne a normális, de majd kinyomozom és ha jó, megnyugszom, ha rossz, akkor még idegesebb leszek, de szerzek pótlást, hátha még nem késő.
Mielőtt, jönnének a leszúrások, el se kezdjétek. Nem, béta hcg-t nem kértem. Annyira azért nem vagyok bátor!
A.
HCG-t is nézethettél volna pedig, jobban mérvadó mint a progi
F
F! Tudom, de olyat nem merek, mert ha nem jó, akkor összeomlok és azon nem lehet változtatni, mint a progin. Hagy reménykedjek még egy kicsit!
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!