Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kedves HD!
Teljesen igazad van, csak hát annyira másképp képzeltem. Túl sokat gyakoriztam, láttam több ezer tesztet és azt hittem, ha egyszer valami csoda folytán nekem is lesz, szépen leugrik a csík, olyan rosszul leszek már 3 naposan, hogy bele akarok halni, mint mindenki más a környezetemben, ehhez képest itt egy vérszegény teszt és az a minimális tünetem is elmúlt, ami volt. Közben meg az összes orvos, akivel eddig kapcsolatba kerültem, úgy nézett rám, mint egy ufóra, hogy Miiiiii? Gyereket??? Lombik nélkül? Ennyi idősen??? Á, nagyobb esélye van a lottó ötösre. A koromon jobban megrökönyödtek, mint azon, hogy pasi nélkül akarok😂
Szóval most itt sírok, hogy rosszul akarok lenni😭
A.
Nem tudom ilyet érdemes-e megnyugtatásra írnom, de nekem a 2., vetéléssel végződő terhességemnél brutál rosszulléteim voltak, hánytam is, minden bajom volt, aztán mi lett a vége. :/ Az első és most a 3. terhességemnél meg szintén már a teszt után hányinger, aztán a 8. hétre el is múlt szépen, később kicsit visszajött. Ezek ilyen becsapós dolgok. :)
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen. :)
Meli
Hát, igen, ilyenkor még bármi lehet, ha van tünet, ha nincs. Fiatalon biztos nem paráznék ennyit, pedig sajnos akkor sincs garancia, hogy megmarad. Csak legalább ez a nyomás nem lenne rajtam, hogy ez az "utolsó" esélyem.
Az előbb végre elkezdett picit "mocorogni" a hasam, meg fájdogálni a mellem, de már elmúlt. Az nem baj, csak legalább időnként "történjen valami".😂
A.
Úristen Szívből Gratulálok A ❤️🤭 Nem gyenge a teszted, enyém is ilyen volt ne parázz rá 😛 nekem sem volt semmi extra tünetem kb a 8.ik hétig. Max annyi h hisztis voltam mint az állat, 1-2 hétig a kimaradt után. De ezt betudtam annak, hogy megvoltam ijedve nehogy baj legyen. De van egy csodaszép pozitív teszted, ami erősödik szóval nó para ❤️❤️🤭 Boldog Babavárást, élvezd míg nem vagy rosszul 😛😂🥰💗
Mi holnap megyünk dokibácsihoz ultrahangra már több mint 6 hete nem láttuk Bogi babát, lesz nagy meglepetés mennyit nőtt. Egyre többet rugdalózik, imádom ezt az érzést 🙂🥰
Remélem kapok, valami jó fotót a kisasszonyról hadd tudjam nektek megmutatni 🥰🤭 Remélem ebben az évben már minden csoporttagunk megbabásodik 💗
(R)
R! Jaj, de jó, hogy előkerültél te is! Nagyon várjuk a fotót! Olyan szuper lehet, amikor szétrúgja minden belsőszerved!😂 Legalább tudod, hogy jól van😁
A.
Szerintem le fog ugrani a tesztről a csík A, holnap csinálj mégegyet ( ha már egy fajtával csináltad érdemes avval) .
Remélem erősödni fog , megértem hogy bizonytalan vagy még az elején és véded magad. Ez majd elmúlik ha telik az idő és a baba itt marad ( márpedig itt fog!)
Szerintem nem olyan egyszerű ennek idősebb korban ilyen hamar örülni, abban a helyzetben amiben A van.
Természetes hogy erős tüneteket vársz ez adna bizonyosságot .
De hát ez egy gyönyörű teszt, most terhes vagy és azt hiszem jelen helyzetben ez számít a legjobban 😍❤️❤️
R! Aztaaa mi is holnap megyünk😍
Neked hány hetes már a kisasszony? Én is 4 hete láttam utoljára izgulok mekkora lesz😁😁 24+6 hetes leszek holnap. Közelítünk ahhoz a harmadik trimeszterhez😍
L
Kérdező! Holnap nem tudok tesztelni, de szerintem szombaton fogok egy utolsót. Mondjuk attól jobban be vagyok sz.rva, mint az előzőtől.
Természetesen megint túl jól ébredtem, most azon is hisztiztem egy sort, hogy nem voltam éjjel pisilni. Aztán felkeltem, belegörcsölt egyet a hasamba, akkor meg azért hisztiztem, hogy biztos meg fog jönni 🤦🏽♀️De összességében felkeléskor rosszabbul voltam, mint tegnap és ezt örömmel nyugtáztam😂
L!R! Tök jó, hogy egyszerre mentek! Olyan ügyesek vagytok, hogy már ilyen nagyok és mégse bolondultatok még meg! 😁
A.
A! Hidd el az elején azért bolondultam meg, amiért most te, aztán 12. hétnél kicsit megnyugodtam, aztán a 24. hétnél is, mert onnantól életképes kint is a baba😅😁
Most meg attól bolondulok meg, hogy mindenem fáj és hogy mikor lesz már vége, annyira nem szép ez, mint ahogy annó elképzeltem.
Na meg beindult a fészekrakó ösztön, mosni akarom a ruháit, elpakolni szépen és hasonlók😅😂 De az nyugtat, hogy szombaton már 26. hét, úgyhogy közeledik a vége😂😂
L
L! Hát, igen. Az első 12 hét totál para. Aztán lehet tovább parázni a 18.-ig. 2.genetikai. Aztán az újabb vízválasztóig, a 24.-ig. És amikor végre már élvezhetné az ember, visszasírja az elejét, amikor az volt a baja, hogy nincs semmi baja 😂
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!