Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Na vegig olvastam.
Hat en szóhoz sem jutok ...A!! Na ide figyejeeee
Idaig azt hallgattuk hogy Neked tuti nem sikerul semmi..a baba sem.S most itt vagyunk.Teljesulni látszik a legnagyobb vágyad.Volnal szives kicsit boldog lenni??? Tudom hogy rengeteg a félelem továbbra is benned,de nehogy mar ez lehúzzon.Léci..
S tudd meg,hogy itt mindenki nagyon örül Neked,meg is könnyeztem,ezert is vagyunk lassan fel eve egymásnak.S nem mered nekunk megmutatni a tesztet? ☹️☹️☹️Még en is feldobtam a multkor.A!..,nemár...mi baj lehet belőle?
I
Az mindegy de keress egy orvost aki ránéz a hcg és progi eredményre😂
Én biztosan addig mennék amíg ki nem maxoltam minden biztonsági hálót 🫣🫣
Elnézést hogy így beleszólok de már itt valakinek a babáka szinte az enyém is 😂😂
I! Ha rám írsz privátban, megpróbálom neked ott linkelni a teszteket. Aztán fel is rakhatod tőlem, de úgy, hogy ne látszódjon semmi! (Mármint név.) Különben kinyírlak😂
A.
Jolvan A,máris jövök itt rendet tenni,mert látom tényleg a vigyorgóba megyunk hozzád baba látogatóba😂😂
I
Amugy A tök sok remenyt adtal a dupla csíkoddal.🙂
Ezek szerint nem hatraltató feltetlenül a negatív hozzáállás es a rágörcsöles.🙂
Feltöltöm A tesztjeit csajok
I
Azt hiszem ez a hetfoi
Cirma! Azért reméljük, neked nem kell egy + teszthez 20+ év, de az biztos, hogy mostanában sem lettem optimistább.😂
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!