Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Bocs, lányok, ez nem ment könnyen. Sajnos, reggel 6-kor muszáj volt kimennem pisilni, így 9-kor alig sikerült. Ebből következik, hogy nem 1.vizelet.
Hát, nem nyugodtam meg.☹️ Intelmetek ellenére Facellet vettem, tízes. Látszik, egyértelmű, de ilyenkor már le kéne ugrania😭 Rosszul se vagyok. Semmit nem érzek 😭
A.
URISTENURISTEN 😱😱❤️
Erősödött??😍😍😍😍
Nem az a lényeg mennyire látszik hanem hogy erősödik-e A ne aggódj!
És vegyél már egy predit végre 😂😂
Jaaaj hát ha nem érzed az is jeeeeel 😍😍😍❤️❤️❤️❤️
Hát annál erősebb azért, igen.
Azért nem akarok Predit, mert félek, hogy a semmit is kimutatná. Lehet, hogy már ez is azt mutatja☹️Ha elhalt, nem ürül olyan gyorsan a Hcg, lehet, hogy még azért látszik.
A.
De ilyenkor már csökkenőben van A , nem növekszik!
Na jó megértem hogy még nem hiszed el teljesen és még várni szeretnél 🫣🫣
Nem szeretném ha csalódnál ❤️
De één nagyon érzem hogy most megmarad!
Beszélsz a dokival a megtartás érdekében ? ( nem tudom ilyenkor mi a szokás mert én mindenért az orvost hívom 😂)
Jó jó még nem akarsz ennyire belemerülni tudom de hátha valamit feltud írni vagy nem tudom 🫣🫣🫣
Csajok merre vagytok , amúgy A
Igazán csinálhatnál képet 🫣
Nincs orvosom.
Egyelőre lemondom a hycosyt, az biztos.
Talán csináltatok egy progi labort, ha esetleg alacsony, akkor tudjak kérni pótlást, még mielőtt gond lenne.
Nem hiszem, hogy van praktika megtartásra.
A.
Meg egy hcgt hogy tuti legyen de a progi jó ötlet ❤️
Ha budapesti vagy nekem van progeszteronom 😂😂
De jó A!
En is vártalak a hírekkel.
Ne izgulj minden rendben lesz.🙂
Szerintem vegyel digitalis clearblue-t nekem patikaban azt mondtak az a legbiztosabb.
Cirma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!