Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kérdező! Hé, nem húzol be a csőbe! Már láttál sokat!😁 Nem ígérek semmit, csak azt, hogy holnap csinálok.
L! Köszi a biztatást! Ez elég borzalmas. Remélem, megmarad és idővel jobb lesz, mert jelenleg úgy érzem, hogy legkésőbb az 1.trimeszter végére zárt osztályra kerülök 😂
Most például nem volt semmi bajom, de ahogy kitettem a lábam otthonról, azt érzem, hogy Úristen, tuti megjött, azonnal kell egy wc!!!🤦🏽♀️
A.
Itt vagyok,mindenki nyugodjon meg😂😂😂
Olvasom,olvasom...es kedvem volna jol elgyepálni A- t a hitetlensege miatt...de most ezt nem szabad😃😃
De ugy orulok....igazàn,szívböl❤️
Még mindig a befotozott tesztre várok,dehat csak nem rakja fel🤷
I
I! Persze, hogy nem! De hogy lásd, kivel van dolgod, segítek egy kicsit. Kb.annyira látszik képen, mint L-nek az első.(24.oldal). Csak ugye nekem már 15.dpo volt😭
A.
A! Na most visszakerestem a saját tesztem😅😅😂 Szóval milyen tesztet használtál?
Mert nekem aznap délután már gyönyörű volt a predi, az a teszt meg egy gagyi volt…😅
L
A?? Mesz el de igen gyorsan egy prediert??🤷Látod mit ír L?
I
L! Hát, gagyit😂 One step, mert csak az volt otthon. De tízes és mégiscsak 15.dpo!
A.
A! AZ IS ONE STEP VOLT😂😂😂
Menj el szépen egy prediért!! Hát ideges leszek, az meg nem tesz jót a gyereknek, cserébe meg szétrúgja a vesém😂😂 Na menjél drogériába!🤨🤨
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!