Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1901/4814 A kérdező kommentje:

Szerintem menj el a hycosyra A, én legalábbis nem húznám az időt , lehet hogy átjárható mondjuk az egyik de nagyobb eséllyel próbálkoznál ha mindkettő átjárható lenne. Plusz egy bizonytalan dolog miatt nem halasztanék egy a meddőség kérdésében fontos vizsgálatot :/

Persze ettől még tesztelnék mindennap mint az állat a hycosy-ig, főleg ha nem jön meg! :D

2023. ápr. 10. 12:56
 1902/4814 anonim ***** válasza:

Kérdező! A jövőheti hycosy csak abban az esetben lehet aktuális, ha megjön még ma vagy holnap. De én azért inkább abban bízom, hogy nem🤞Minden más esetben a halasztás biztos, mert menstruáció alatt semmiképpen nem lesz.

Felmerül még a méhen kívüli esete is, aminek lehet oka elzáródás akár.

A meddőségiben hycosyt nem kérnek, akkor be kéne cserélnem méhtükrözésre, mert azt viszont igen. Fogalmam sincs, mert ha most elmarad a hycosy, akkor jövő hónapra kell átraknom. Viszont azt mondják kémiai után nagyobb eséllyel jön létre újabb terhesség a következő hónapban, így nem szívesen dobnám el a próbálkozási lehetőséget, hycosy esetén viszont el kell.

Egyelőre ott tartok, hogy szerdáig nem leszek okosabb. Akkor tesztelek újra és meglátjuk, mi lesz. Tiszta stressz vagyok jelenleg 😂

A.

2023. ápr. 10. 13:16
 1903/4814 anonim ***** válasza:
100%

Képzeljétek, tegnap nagyon ráértem és, hogy lefoglaljam az agyam visszaolvastam ezt a kérdést elejétől a végéig 😂(Most végeztem, mert tegnap muszáj volt aludni menni.) Már igazolnom kellett magam az oldalnak, hogy nem vagyok robot, mert túl sok volt a letöltés 🤣 Amúgy tök érdekes volt, néha sírtam, néha nevettem.

Egyébként nálam nincs változás. A jó hír, hogy a reggeli hőm visszament 37-re. A rossz viszont, hogy a hasam fájdogál és néha a derekam is. Most például megint mindjárt megjön érzésem van, pedig így is eléggé rettegek minden pisilésnél, hogy vért látok. És hát gyakran kell mennem.🙄 A tegnap azért többé-kevésbé jól telt, vettem be magnéziumot és egész jól voltam. A mai nap rosszabbul indult, félek, hogy meg fog jönni, de azért reménykedem, hogy nem. Elég stresszes ez. Csomó dolgom lenne, de semmihez nincs kedvem, mindenhez túl rosszul vagyok. Közben meg tiszta üldözési mániám van, hogy "le nem bukjak" valaki előtt. Még csak ti tudjátok, meg legjobb barátnőm.

A.

2023. ápr. 11. 11:31
 1904/4814 A kérdező kommentje:

A hu akkor elvoltál egy darabig 😂

Én már szerencsére elfelejtettem a rossz emlékeket ❤️

Nem csinálsz tesztet? 🫣 Igazán csinálhatnál holnap egyet !

Nagyon szurkolok!!!

2023. ápr. 11. 14:29
 1905/4814 A kérdező kommentje:
Remélem délután nyugodtabb leszel , olyan jó lenne ha sikerülne most 😍😍
2023. ápr. 11. 14:30
 1906/4814 anonim ***** válasza:

Kérdező! Holnap mindenképpen csinálok, csak kicsit macerás lesz a reggel, de azért összehozom.

Most épp nyugodt vagyok, délelőtt volt egy holtpont, amikor egy darabig megint nagyon mindjárt megjön érzésem volt. Most ebédeltem, bevettem a kis vitaminomat és béke van egy darabig. Remélem.

Nagyon hullámzó. Van, amikor tök nyugi van, nem is gondolok rosszra. Aztán jön egy kis hasfájás, vagy bármi és rám jön a para. Vagy éppen pont attól, hogy nincs semmi😂 Mindenesetre reggel kellőképpen rosszul voltam ahhoz, hogy megnyugodjak😁 Meg azt is jó jelnek tekintem, hogy felment kicsit a hőm.

Jelenleg terhes vagyok, az biztos, csak az a kérdés, hogy megmarad-e. Minden nap kb.1 évnek tűnik 🤣

A.

2023. ápr. 11. 14:37
 1907/4814 A kérdező kommentje:

Juj de izgi annyira örülnék ha beelőznél minket 🥺😍😍🥰

I lemaradsz a lényegről merre vagy ? 😱😅😍

2023. ápr. 11. 15:05
 1908/4814 anonim ***** válasza:

Annak én is örülnék, mert akkor már az összes drukkom rátok menne. Így még azért többfelé oszlik😂

Meg persze az összes doki orra alá dörgölném, hogy ugye, megmondtam. Öregen is teherbe eshetek😡

A.

2023. ápr. 11. 15:10
 1909/4814 anonim ***** válasza:

A!!!! URISTEEEEEN😍😍😍 Tuti megmarad, csak a jóra gondolj, nagyon szorítok, vegyél magnézium citrátot, az nagyon jó a görcsökre, amik egyébként teljesen normálisak, nekem most 25 hetesen is vannak néha, főleg a frontok miatt.

L

2023. ápr. 11. 15:38
 1910/4814 A kérdező kommentje:
És fotózd be a tesztet had lássam már milyen egy pozitív 😂
2023. ápr. 11. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!