Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1881/4814 anonim ***** válasza:

#1878! Folyt.köv.

Nem mondhatjuk, hogy nem vagyok bizakodó. 2019végén a környezetem mást se hallott tőlem, minthogy 2020 az én évem lesz, hisz ÉRZEM!😊Tudjuk, mi lett belőle... Azóta minden novemberben tisztelettel megkérnek az ismerőseim, hogy ne jósolgassak magamnak semmit az új évre, csak annyit kérnek, maradjak szépen csöndben🤭

"Amíg lelkileg ennyire padlón vagy egy terhesség, gyermekágyas időszak kikészítene."

Ettől ne félj. Az utolsó utáni pillanatig küzdöttem és küzdök mindenért, akkor is, amikor minden normális ember feladná. Soha semmit nem adok fel, más kérdés, hogy végül mégse jön össze. A stresszt hírből se ismertem mostanáig. Nagyon sokszor álltam fel a padlóról és még az alól is, de stresszelni, szorongani, idegeskedni nem szoktam. Gyerekekkel foglalkozom, mióta az eszemet tudom. A leghajmeresztőbb dolgokkal se tudnak kihozni a sodromból. Az én hátamon fát lehet vágni.

Most azonban olyan élethelyzetben vagyok, amiben nem egy és nem kettő olyan szintű probléma van(a napi kihívások mellett persze), mint a meddőség. Szerintem abból egy embernek egy is elég lenne egyszerre. Ha fiatal lennék, félretehetném a gyerek kérdést, hogy elővegyem akkor, miután a többit megoldottam, de én NEM TEHETEM MEG. Ezért valóban, nekem ez most együtt sok. Nem tudok pozitív lenni, mert nincs mire. Minden területen a padlón vagyok, nem "csak" a gyerek kérdésben.

Ami a gyerek ügyet illeti, remélem, hogy aki még nem tudja, nem is fogja megtudni soha, de ez úgy van, hogy hosszú gyermektelenség esetén vannak bizakodóbb és reményvesztettebb időszakok. Hullámzó. Nekem ebben több, mint 20 év tapasztalatom van. Az idő múlásával egyre több a reményvesztett, ez normális. Biológia. Ami huszonévesen nem jött össze, arra negyven fölött még kevesebb esélyed van, ha belátod, ha nem. Áltathatnám magam, de minek?

Évek óta járok pszichológushoz. Minden alkalommal megkérdezi, hogy minek járok hozzá? Semmi bajom nincs, azon kívül, hogy borzasztóan szerencsétlen vagyok. Azon meg sajnos nem tud segíteni 🤣

A.

2023. ápr. 5. 20:45
 1882/4814 anonim ***** válasza:

Szerintem megint a klasszikus eset áll fenn: pár kommentből nem tudjuk megismerni a másikat, az érzelmek sem jönnek át. Egyébként 40 környékén már tényleg sok mindent átélt az ember, huszonévesen nem biztos, hogy mindez érthető, átérezhető. Persze nem tudom mennyi idősek vagytok.

A lényeg, hogy mindannyian máshogy dolgozzuk fel a velünk történteket, van, aki pozitívabb, van, aki negatívabb, gyanakodóbb, ez természetes.

Nem éri meg ilyesmin vitázni, vagy magyarázkodni, még akkor sem, ha a jó szándék vezérel minket.

Nekem elúszott a hónap, megjött, lezártam az előző ciklust. Ma van az első reményteli napom, az első ciklusnap. Mindent megteszek, hogy legalább peteérésem legyen. Ti miket szedtek egyébként? Már említettem, hogy nekem elég sok mindent kell szednem, nem hiszem, hogy be tudok még illeszteni valamit, de kíváncsi vagyok, hogy ti miket szedtek.

Sikerült júniusra időpontot foglalnom az endokrinológushoz, összesen 3 napon lesz elérhető a hónapban, úgyhogy örülök, hogy sikerült a foglalás.

Egyelőre ennyi, kitartást és sikereket nekünk erre a hónapra!

RM

2023. ápr. 6. 10:55
 1883/4814 anonim ***** válasza:

RM! Így van, bölcs ember vagy te😁

Én most nem szedek semmit babavitaminon kívül. Ja, meg D vitamint. Q10-et szedtem még, de az volt ráírva, hogy pár havonta szüneteltetni kell, aztán, amikor elfogyott, a baba gyártást is szüneteltettem, azóta meg nem vettem újat.

Nagyon jó volt egyébként, azt szeretnék még, csak valami nagyobb dózisú kéne, mert csak 100mg volt, abból szedtem napi kettőt, de az lófing.

Most a következő hónap megint kimarad, mert megyek ugye hycosyra. Annak megvárom az eredményét, hogy van-e értelme egyáltalán bármit. De ha átjárható vagyok, akkor valamit nagyon kéne, mert akkor már csak az öreg petéimet okolhatom, mert minden más normális. Csak bármit hallok, hogy bevált valakinek, rögtön jött a gyerek, mindjárt jön 10 másik, akinek meg tönkretette a ciklusát/cisztát csinált stb. Meg lehet ettől zavarodni. A q10-ben bízom, kárt nem okozott, előnyei is voltak, csak épp a küldetését nem teljesítette még be🤷🏼‍♀️

A.

2023. ápr. 6. 11:57
 1884/4814 anonim ***** válasza:

A! Én azt még nem is próbáltam, mármint a Q10-et. Hallottam róla, de nem próbáltam, utána is nézek. D-vitamint szedek én is, napi 3000 NE-t plusz szelént és Inofolicot (meg ugye a gyógyszereimet).

Láttam, hogy volt már szó az Inofolicról, tudom, hogy nem olcsó, de nagyon bízom az orvosomban, ő ajánlotta. De valóban a hatóanyag a legfontosabb, nem muszáj ragaszkodni a márkához.

Én is tartottam szüneteket, de amikor rendszeresen szedtem, csökkent és sok esetben el is tűnt a menstruáció előtti barnázás. Úgyhogy nekem bevált.

RM

2023. ápr. 6. 12:15
 1885/4814 anonim ***** válasza:

RM! Én imádtam! A bőröm olyan lett tőle, mint a babapopsi. A menstruáció előtti maszatolás is megszűnt. Barnázás nekem nem volt, de már előző nap volt egy kis rózsaszín maszatolás. Amikor meg szedtem, már simán csak megjött rendesen.

Apropó, már most is érzem, hogy meg fog jönni, pedig még napjaim vannak😡Olyan rossz ez.

Nekem az inofolic nagyon szimpi volt, amíg csak jót hallottam róla. Csak aztán persze hallottam olyat is, akinek nem vált be. Mondjuk szerintem így is az lesz a következő, ha lesz értelme. Valamit muszáj, de magamra vagyok utalva, mert meddőségibe csak júniusba megyek. Meg őket amúgy se érdekli, csak a lombik.

I! Ha nem jelentkezel, úgy kell értékelnem, hogy nem élted túl a hycosyt, szóval szedd össze magad!😉

A.

2023. ápr. 6. 13:26
 1886/4814 anonim ***** válasza:

A., köszi a tippet! Én is jövő héten telefonálok a meddőségibe, első konzultációra kérünk időpontot. Ha addig sikerülne, akkor tárgytalan, de legyen azért egy időpont.

Nekem is előbb jött meg, de legalább megjött, a bizonytalanság a legrosszabb.

RM

2023. ápr. 6. 13:40
 1887/4814 anonim ***** válasza:

RM! Azért előbb csak nem fog! Ovuteszt szerint vasárnap, vagy leghamarabb szombaton kéne. Amikor előbb jött, mint nem vártam volna, akkor a tesztből már láttam, hogy előbb fog.(Jól le is késtem akkor az ovut 😂).

Most nem is szabad neku, mert akkor már nem csinálnák meg a hycosyt, szóval ne szívasson!

Igen, én is mindig abban bízom, hogy a következő konzultáció, vizsgálat, akármi végül tárgytalan lesz. Eddig még nem jött be😕

A.

2023. ápr. 6. 14:00
 1888/4814 anonim ***** válasza:

A! Itt vagyok,s nyugodj meg épségben.

Hàt...nem is tudom mit mondjak.Annyira nem fàjt,mint ahogy elképzeltem,inkább menzi görcs szerű volt az egêsz,olyan amire még nem szoktam gyógyszert beszedni.A jobb oldalon volt kis letapadas,de szépen átment a kontraszt anyag...Tehát igy akkor rendben volnêk," csak" a pcom van.🤷Viszont fele annyi a kis cisztám!!!- hatott a sok vitamin is.En ennek örülök a legjobban.

I

2023. ápr. 6. 14:02
 1889/4814 anonim ***** válasza:

I! Ezt örömmel hallom😁 Akkor már semmi nem állíthat meg a babázásban. Meg talán én is reménykedhetek, hogy túlélem.

Most épp az eredménytől félek a legjobban, meg valami tölcsértől, amit emlegetett.

A.

2023. ápr. 6. 19:21
 1890/4814 A kérdező kommentje:

I!! De jóó akkor mostmár jöhet a baba 😍❤️

Úgy szurkolok neked ! Látod A nem mindenkinek annyira fájdalmas! 😍

2023. ápr. 7. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!