Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1841/4841 anonim ***** válasza:

Vêgre végig olvastalak Titeket! Olyan jók a beszámolok...baba butor,baba ruhak...szuper- kesobb atvesszük öket,ugye csajok?😇❤️örulok,hogy mindenki jól van s szépen fejlödnek a bébik❤️❤️

Nekem csütortokon van a vizsgálat,ma mar étvágyam simcs- pedig az a répatorta iggeeenn vonzó🤪

L!..ellenorzom a cukrom,jo az ertek...igy gondolom hogy nalam nem okoz galibat az inositol.

A! Utána néztél?

I

2023. ápr. 3. 10:03
 1842/4841 anonim ***** válasza:
100%

I! Nem még. Már semmit nem szedek az átjarhatóságiig. Annyira fölöslegesnek tartom. Minek, ha esélytelen? Most is tök antiterhesnek érzem magam. Lehetetlen küldetés ez az egész. Igen, depi.

A diétát már sikerült annyira megszoknom, hogy nem vagyok folyton éhes. Viszont napokig égett a gyomrom, nem tudom miért. A mérlegem szerint pedig egy hét alatt 4 kilót fogytam!😮

A.

2023. ápr. 3. 11:18
 1843/4841 anonim ***** válasza:

A! Ez jo nem? Iszol elêg folyadékot? Büszke vagyok Rád😉

I

2023. ápr. 3. 11:38
 1844/4841 anonim ***** válasza:

I! Hát, nézőpont kérdése. Igazából nem fogyni akarok, hanem gyereket😂

A.

2023. ápr. 3. 11:55
 1845/4841 A kérdező kommentje:

Igen ha nincs kinek adni majd dobjátok át a használt baba cuccokat egy pár év múlva 😂❤️

Az adamex tényleg nagyon szép! 😍 a topát nem ismertem de az is nagyon csinos a képek alapján 🥰

😂😂

Jól haladsz A! ❤️

I milyen vizsgálat lesz csütörtökön?

Nekünk kéne valaki akid ad antibiotikumot de a meddőségi orvos közölte hogy menjek a saját nőgyógyászomhoz ezzel 😂😂 egészen elképesztő.

2023. ápr. 3. 12:18
 1846/4841 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

RM vagyok, november óta olvaslak benneteket, de babonából nem akartam hozzászólni. Évekkel ezelőtt aktív voltam itt és nem szerettem volna ugyanazokat a hibákat elkövetni, ezért megfogadtam, hogy nem kommentelek. A csalódottságom viszont ennél jóval erősebb, így gondoltam, kiadom magamból.

8 évvel ezelőtt 2 vetélésem volt, az első korán, spontán ment el (bár 5 hétig véreztem utána), a második baba később és műtét lett a vége. Nagyon megviselt mindkettő, olyannyira, hogy terápiára kellett járnom évekig és 7-8 évbe telt, mire újra képes voltam elhinni, hogy nekünk is sikerülhet. Novemberben kezdtük a próbálkozást, csak úgy, mint ti! Időközben kivizsgáltak, szedek egy maréknyi gyógyszert 7 éve, pajzsmirigy, inzulin, van itt minden.

Nem tudok sikerességről beszámolni, ugyanis ebben a hónapban is rengeteg tünetem volt, ma viszont a szokásos mensi előtti pecsételés jelentkezett. 4 nappal a nemvárt előtt. Mindig is problémám volt ezzel, de a mostani nagyon meglepett, hiszen Húsvétra nem vártam. A beágyazódási vérzésről álmodni sem merek, hiszen minden egyes ciklusom így kezdődik, ismerem a testem.

Szóval betöltöttem a 36-ot és amíg a sebeimet nyalogattam, a testem sokat öregedett. Huszonévesen nem volt gond a megfoganással, a megtartásával már igen. Most, hogy vannak gyógyszereim, itt lapul az Utrogestan a szekrényben, egyszerűen nem fogan meg a baba. Csalódott vagyok és mérges, egy lassan 10 éves kálváriába azt hiszem mások is belefáradnának. Igaz, évekig nem próbálkoztunk, a padlóról próbáltam felkaparni magam, mégis idesorolom azokat az éveket is.

Pár nap múlva túlteszem magam ezen és új hónap, új remények, de bitang nehéz ez egy olyan házaspárnak, akik nagyon, de nagyon szeretnének családot. A karrieremet is 100%-ban feladnám cserébe, de ezek a dolgok nem így működnek.

Na elég belőlem, örülök, hogy időközben több kismama lett, akik pedig még nem várandósok, nagyon együttérzek veletek! De reménykedjünk tovább és tegyünk meg mindent! :)

2023. ápr. 3. 14:12
 1847/4841 anonim ***** válasza:

Üdv RM! Jaj, hát megkönnyeztem, amit írtál!😥 Mondjuk újabban mindentől sírok, azt hiszem, agyamra ment ez a megszállott gyerek utáni vágy 😂

Nagyon drukkolok neked! Ha mindent kezelnek, akkor csak össze kell jönnie! Lombikban nem gondolkodtatok?

A.

2023. ápr. 3. 14:51
 1848/4841 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen A. a kedves fogadtatást! ❤

Én is nagyon sírós vagyok, még reklámokon is képes vagyok zokogni, úgyhogy tudom, miről beszélsz! 😅

Lombikban nem gondolkodtunk, mert a tavalyi éves kivizsgálásom után (hormonpanelek, cukorterhelés) azt mondta az endokrinológusom, hogy nincs akadálya a természetes fogantatásnak. Valami viszont van, szóval most mehetek megint mindenféle kivizsgálásra. Ja, azt elfelejtettem írni, hogy tavaly nyáron találtak egy miómát, ami akkor kicsi volt, most fogalmam sincs mekkora. Ezt még így grátiszba.

A lombikig egyébként sem szeretnék eljutni, ha egy mód van rá, mert sok-sok morális kérdés felmerül ezzel kapcsolatban. Nagyon reménykedem, hogy sikerülhet természetes úton, még mindig nem adtam fel, csak ilyenkor pár napig teljes letargiába kerülök.

2023. ápr. 3. 15:05
 1849/4841 anonim ***** válasza:
100%

Szia RM,üdvözlünk itt nàlunk🤗

Bele is kérdezek rögtön..a férjednél nem találtak semmit? Esetleg....Nagyon drukkolunk most már Nektek is😊😊

A!...ne idegeljjj a dieta miatt vagyok buszke Rád🤦s hogy fogytal az csak bónusz.Azt mondtad kis kilo ugy is felszaladt😉

I

2023. ápr. 3. 15:16
 1850/4841 anonim ***** válasza:

Kérdező..miert nem tudnak ott felirni gyógyszert? Hat ez mar nonszensz komolyan..

I

2023. ápr. 3. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!