Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1831/4814 anonim ***** válasza:

De vegyel sima inozitolt,ezt magyarazom🤦az Inofolic draga es keves benne az anyag.Sport oldalrol is tudsz olcsón ,s dupla hatóanyag van benne.Jooo?

I

2023. ápr. 1. 11:32
 1832/4814 anonim ***** válasza:

Legalabb nezz utanna a kedvemert mi mindenre jo.S ha megvagy kikérdem ám,nem er csalni😂😂

I

2023. ápr. 1. 11:33
 1833/4814 anonim ***** válasza:

I! Inkább írd le, az sokkal egyszerűbb.😁 De nem az idegeimre keresek, hanem a petesejtjeimre! Mondjuk most arra se, mert szüneteltetés jön, a következő petémet elpazarolom az átjárhatóságin.

A.

2023. ápr. 1. 12:14
 1834/4814 A kérdező kommentje:

Tényleg mikor mentek átjárhatóságira?

Amúgy azt tudtam meg hogy akinek beültetés kell annak elég a 3/4 d ultrahang érdemes utána nézned A! Lehet nem is kell hycosy

2023. ápr. 1. 14:20
 1835/4814 anonim ***** válasza:

Kérdező! Sajnos, ilyen opció nem volt☹️ Átjárhatóságira nem adott, csak méhtükrözésre, mert őt nem érdekli a petevezetőm, de ezt írtam. Azt cseréltem le átjárhatóságira, mert engem viszont érdekel.

Remélem, azért nem fog kelleni, mert addigra terhes leszek. A reményhal hal meg utoljára 😁 Úgy akkor se mennék, ha utána elvetélnék, mert ugyebár már kiderült, hogy átjárható. De mivel az utóbbi 10 évből egy nyomorult kémiait se tudok felmutatni, muszáj utánajárnom.

A.

2023. ápr. 1. 14:26
 1836/4814 anonim ***** válasza:

Kérdező! Azért nekem az még nagyon messzinek tűnik, még 16 hét😅

Az elején kb 15. hétben ilyen buborék szerű volt, aztán szépen lassan mintha épp hogy kisujjal hozzádérnének, néha olyan mint amikor hasmenésnél bugyorogna a hasad😂😂😂 De mostanra ezek teljes rúgások, mintha jól hasbavágnának😅😅

Pfuu bútorok megrendelve már egy ideje, 5-6 gyártási idő miatt, de elvileg kedden megérkezik, rucik kipipálva, babakocsi is, igazából más csak drogériás cuccok kellenek neki, de azzal még ráérek szerintem, gondolok itt pelenkára, popsitörlőre stb. 😁

Mi derült még ki, ha nem vagyok indiszkrét?

I! Azért óvatosan, nekem az inzulinomon rontott az inofolic 🫣

L

2023. ápr. 1. 19:48
 1837/4814 A kérdező kommentje:

Ó hát ahogy telik az idő az mindjárt itt van 😂

És milyen babakocsit vettetek? Egy csomót nézelődtünk ; milyen kereke legyen, mekkora legyen ; vannak ezek a gyémánt alakúak annyira menők!

🫣🫣

Persze ezt az elején nézegettük 😊

Komolyan L?

Nekem is azt kéne szedni mondjuk most elengedtem de a D vitamint azért szedem.

Nálunk e-coli jött ki dehát ahogy olvasom mire azt kikezelik… és az én szervezetem nem bírja sokáig a kiképzést és jön vagy 600 felülfertőzés oda lent … őszintén szólva mi most a ginepp cseppet akarjuk megpróbálni , nem szeretnénk antibiotikumot szedni.

Plusz kiderült hogy így nem is szabadott volna a hycosyt megcsinálni de már megtörtént :(

Remélem eltudjuk onnan pusztítani ezt a bacit.

Nagyon gondolkodom rajta hogy lemondom a műtétet , baromira félek hogy fájni fog 🫣 Meg hát… ne vágjanak ki onnan semmit.

Csak akkor nem lesz baba …. :(

Amúgy nincs rossz kedvem emiatt inkább csak sokszor gondolkodom rajta ❤️

Holnap répatortát csinálok ( nyílván az első 160grammos diéta könyv a sütis lett..) :D

2023. ápr. 1. 20:29
 1838/4814 anonim ***** válasza:

Félidő óta nekem nagyon lassúnak tűnik a dolog…😅😅

Adamex Viccot vettünk, annyira könnyű kezelni, na meg nekem szerelem is lett elsőre🥰

Igen, miután abbahagytam sokkal jobbak lettek az eredményeim.🤨

E-colira pedig tényleg az antibiotikum lenne a megoldás, na meg felülfertőzés miatt, ne szeretgessétek egymást amíg nincs kikezelve, ha esetleg valami pH javító kúpot használnál? Akkor hátha nem lesz gond. A cseppről még nem hallottam…

Kérdező kibírod!❤️ Csak gondolj arra, hogy mi a cél!🥰

Najó….kívánós kismamának ilyet írni nem túl szép dolog…😅 Imádom a répatortát😭 De már így is 6 kg plusznál járok😅😅

L

2023. ápr. 1. 20:40
 1839/4814 anonim ***** válasza:

Kérdező! E-coliban is otthon vagyok természetesen 😂 Mondjuk miben nem? Nem akarlak elkeseríteni, de nekem kiírthatatlan volt. Antibiotikum 1., antibiotikum 2., utána gomba, kezelés, candida diéta, ülőfürdő már nem tudom, milyen gazokkal,még mindig panaszok, majd teljes feladás. Mindenesetre pár év múlva már nem tenyészett ki(az, más termeszetesen igen😂), szóval valahogy csak elmúlt.

Jó, hogy szólsz, ezért IS fosok a hycosytól. Semmilyen fertőzéssel nem lehetne csinálni. Na, de már az utolsó ab.-m vagy 1 hónapja volt, ebből következik, hogy azóta nyilván van új fertőzésem. Ha ezen múlik, sose csinálhatnák meg.

Ha véletlenül, ami gyakorlatilag kizárt, nem lenne semmi fertőzésem, akkor majd a kórházban szerzek. Mondjuk a műtétet megúsztam egy laza coviddal, várom az új meglepit😁

Répatorta! Hmmm. Minden húsvétkor csinálok. Arról nem vagyok hajlandó lemondani! Idén mondjuk jól megreformálom, aztán kiderül, lesz-e belőle valami. Lehet, hogy egy szép hagyomány vége 🤣

A.

2023. ápr. 1. 21:21
 1840/4814 anonim ***** válasza:
100%

Dokim azt mondta, hogy oké a fogyás, nincs gond. Elején az étvágytalanság, meg a hányás miatt szaladtak lefelé a kilók, aztán elkezdtem a citromosvizet, attól abbamaradt a hányinger... Viszont a citromos víz meg jól bontja a zsírt, mostmár lehet azért fogyok, a gyomrom is összeszűkült, nagyon kis adagokat tudok csak enni. Nemtudom :) mindenesetre volt miből fogynom.

Már vettem pár kisruhát, meg pokróckát. Gyerekszobának estünk most neki. Babakocsiból pedig a Zopa Move Cross 3in1 et néztem ki. De még azért várok vele, nemtudnám hova tenni 😂😂

(R)

2023. ápr. 1. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!