Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
I! Ha nem éled túl, akkor kiderül, hogy ismét igazam volt, szóval te csak ne kísértsél😂
Az életben 1x annyiból szerencsém volt, hogy a betegfelvevő egy tök flegma csaj, de most valami Isteni csoda folytán ott volt ez a doki, és ő intézett. Ha tényleg megcsinálja, akkor hozzá lehet, hogy elmegyek, de nem hiszek én ebben, tuti, közbejön valami.(Mondjuk remélem a gyerek, de arra nincs sok esély.)
Egyszer már láttam ott ezt a dokit, akkor is szimpi volt, leszámítva, hogy már akkor is megfigyeltem, hogy akkora keze van, mint egy péklapát😕Mert hát, mit figyelne az ember lánya egy nőgyógyászon, ha nem a kezét 🤣
A.
A 😂😂😂.köszi ezen jót nevettem,de igazad van.
I
Na de lányok. 😂❤️
Nekem még mindig nem jött meg , 22.-én kellett volna … de csináltam pár napja tesztet és az negatív :(
Bár nem emlékszem mikor.. 23.-án.
Szerintetek csináljak?
Nyílván azóta érzékeny a mellem 😂😂 megvárja az utolsó pillanatot is ez a ciklus …
Hát majd írok de holnapra megjön szerintem ha nem akkor csinálok egyet 🫣
Ok. Mindenképpen értesíts a fejleményekről 😉
A.
Megjött 😂😂
Hogy belehúzott… mielőtt még azt hinném! 😂
😅fenébe...nem örülünk.😒
Nekem tegnap kellett volna,de semmi..bar en mar nem tudom honnan szamoljak,mit szamoljak🤷
I
Nem probléma 😂 Csak vicces volt
Miii lemaradtunk az izgalmas napokról amikor mindenki próbál nem tesztelni 🥺
Nem csinálsz egy tesztet I?
Vagy más a megérzésed?
Kérdező! Ez nem volt szép tőle!😡
Tényleg I, csinálj tesztet! Egyrészt,mert tök uncsi, hogy nincs itt egy új+ teszt se. Másrészt, hogy akarsz jövő héten átjárhatóságit, ha nem jön meg? Közben? Az még rosszabb.
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!