Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1851/4814 anonim ***** válasza:
100%

Szia I, köszönjük a drukkolást! ❤️

Nem vizsgálták a férjemet, mert nálam annyi minden eltérést találtak, hogy biztosra vette több orvos is, hogy nálam van a gond. Lehet ki kéne vizsgáltatnunk, csak ugye nem merült fel, annyi minden volt nálam.

RM

2023. ápr. 3. 15:20
 1852/4814 anonim ***** válasza:

RM! A miómára se mondták, hogy útban lenne? Nekem polipok voltak, de megmondták, hogy műtét nélkül esélytelen. (Pedig akkor még csak egyről tudtak, de rossz helyen volt,meg szerintük nagy is.) Nem is értettem, hogy miféle polip az, ami csak befelé van útban, kifelé nem, hisz menstruálni tudok🤷🏼‍♀️ Dehát úgy voltam vele, ők tudják. A műtét után azt hittem, most, hogy az akadály elhárult, enyém a világ. A nagy lóf@szt, ugyanúgy nagy semmi. Ennyi erővel műtét nélkül is meglettem volna, ugyanaz az eredmény.

Átjárhatóságin voltál már? Nem azért bíztatok rá mindenkit, hogy nem csak én szívjak vele, bár, úgy tűnhet😂 Csak nálam is az van, hogy az eredményeim alapján legalább egy kémiai becsúszhatott volna, de semmi. Szóval nem tudok már másra gondolni.

A.

2023. ápr. 3. 15:28
 1853/4814 anonim ***** válasza:

RM...pedig kellene...az Ő oldalán is lehet gond.Az " csak" egy alap vizsgalat,minimalis kellemetlensêggel s már abbol is sokat meg lehet tudni.Lehetsêges hogy Te mar kezelve vagy,s pont még egy kis " tuning" hiányzik.Fontoljatok meg.

I

2023. ápr. 3. 15:28
 1854/4814 anonim ***** válasza:

A! Pedig nagyon.ugy tűnik 😂😂😂hycosy maffia😂😂

I

2023. ápr. 3. 15:30
 1855/4814 anonim ***** válasza:

I! Ez még jó is lehet. Ha mindenkit ráveszek, utána csak nem lesz már pofám megfutamodni😂

Büszke vagy? Na jó, akkor nem írom le, hogy ma milyen durván megszegtem😉

A.

2023. ápr. 3. 15:32
 1856/4814 anonim ***** válasza:

A, úgy találták, hogy nagyon kicsi (18 mm, a nőgyógyász szerint ezt műteni nem kell) és nincs rossz helyen. 3 hónap múlva megnézettem, 1 mm-t nőtt, ez volt szeptemberben és még mindig azt mondta a nőgyógyász, hogy nem vészes, minél előbb babát kéne vállalni, ő nem nyúlna a miómához.

Átjárhatóságin nem voltam, mert ugye kétszer azonnal összejött a baba, sőt, korábban volt már pozitív tesztem, az valószínűleg kémiai volt. Így nem merült fel ez a vizsgálat.

I, megfontoljuk mindenképp, hátha ott lesz a megoldás!

RM

2023. ápr. 3. 15:36
 1857/4814 anonim ***** válasza:

Szia RM!

Nagyon sajnálom ami veletek történt, én mindenképp azt mondom, hogy küld el a férjedet vizsgálatra, mert sok esetben a vetélés oka lehet a genetikailag hibás sperma 😔

L

2023. ápr. 3. 15:40
 1858/4814 anonim ***** válasza:

Szia L!

Igen, ha nagyon rövid időn belül nem lesz változás nálunk, akkor mindketten megyünk újabb kivizsgálásokra. Pont egy évvel ezelőtt mondta az endokrinológusom, hogy annyit javultak a hormonjaim, mintha most lennék a huszas éveim elején...ahh.

Egyébként szurkál a méhem egy ponton, mintha apró tűszúrások lennének, de nem merek bízni semmiféle beágyazódási vérzésben, mert amióta az eszemet tudom, így zajlik a mensturáció előtti pár nap.

A csoport kismamáinak egyébként volt maszatolás, vagy enyhe vérzés, akármi? Tudom, hogy ez a tünetfigyelés a lehető legrosszabb, amit tehetünk, mégis minden hónapban órákat pazarlok arra, hogy ezekről olvassak. 😅

RM

2023. ápr. 3. 15:49
 1859/4814 anonim ***** válasza:
73%

RM - Énis megkönnyeztem a történeted. Nagyon remélem lányok, hogy hamarosan újabb kismamával bővülünk, hihetetlen mennyi minden közrejátszhat a sikertelenségben. Nagyon sajnálom, hogy ilyen rögös utat kell megtennetek, de biztosan sikerülni fog 💗.

RM- nekem nem volt icipici maszatolás sem. Más tünetek voltak de csak a nemvárt előtt 1 nappal. Olvasgattam a beágyazódási vérzéses sztorikat, minden pisi után vizsgáltam a wc papírt hátha, de semmi 🙂 El is keseredtem. 🤭 Ritka a maszatolás, viszont bármi lehetséges. 😊

(R)

2023. ápr. 3. 16:07
 1860/4814 anonim ***** válasza:
100%

RM!

Nekem semmi ilyen nem volt, enyhe görcseim is voltak, mint mensi előtt

L

2023. ápr. 3. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!