Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
A., ugyanez van nálam is, minden hónapban tünetek, hol erősebb, hol gyengébb. A hasszurkálás minden hónapban van, most is volt, kicsit máshogy, mint eddig, egyetlen pontban, középen, enyhe szúrások, 3 napon keresztül. Aztán ez a minimális maszatolás, amire beágyazódásiként tekintettem (illetve inkább csak reménykedtem). A melleim 5 napja baromi érzékenyek, mondjuk szoktak ilyenek lenni, de mintha egy picit jobban fájtak volna. Most vagyok a 25. ciklusnapon és már rózsaszín folyás jelentkezett, ez egyértelműen be fog indulni. Passz, pedig egy maréknyi gyógyszert szedek.
Azt a részét is mélységesen átérzem, amikor azt írod, hogy "hoppá, térj észhez, mert te úgysem lehetsz terhes". Ez a gondolat bennem is állandóan felmerül, főleg a sorozatos sikertelenségek után.
Határtalanul csodálom azokat, akik teherbe tudnak esni ÉS ki is tudják hordani a babát. Olyan szupererőnek érzem, ami néha teljesen elérhetetlennek tűnik. Mintha állandó büntetésben lennék. Pedig ez nem igaz, nyilván én is tudom, néha mégis végtelenül szentimentális leszek.
Azokat a szurkálásokat a hormonok is okozhatják, állítólag teljesen természetesek középidőben, és menstruáció előtt is. Nekem is sűrűn van, de nincs fertőzésem.
RM
RM! Én olyan lúzer vagyok, hogy soha semmi nem jön össze, szóval nem is értem, hogy gondoltam, hogy majd pont a gyerek, amikor az lett volna a legfontosabb.
Na, de melyik hormon az, ami kizárólag az elmaradt beagyázódás idején tevékenykedik, se előtte, se utána? Legalább tudnám, mit szidjak!😡
A.
A, tudod, hogy csak az érzelmeid mondatják ezt veled, nem vagy lúzer és nekünk is biztosan sikerülni fog. Én ebben mélyen hiszek, de a türelmem nagyon próbára tesz. Főleg ilyenkor...most is, egy órája rózsaszínes folyás, jelenleg semmi. Utálom, amikor ilyen nehezen indul be a menstruáció, akkor már legyek túl rajta.
RM
RM! Ezek nem érzelmek. A tapasztalatom😂
Valahogy sose éreztem, hogy nekem lehetne gyerekem. Annál sokkal kisebb dolgok se sikerültek. Ez nekem kb.olyan, mintha azt gondolnám, lottó milliárdos leszek. Szeretném, de lássuk be, minden realitást nélkülöz.
Nekem az rendesen be szokott indulni. Már előző nap félreértettenül megérkeznek a jelek és olyankor már én is úgy vagyok vele, na, essünk túl rajta, már elengedtem a hónapot.
A.
A., megértelek, bizonyos napokon én is teljesen elérhetetlennek érzem a dolgot, közben minden vágyam ez. Tényleg, hatalmas áldozatokat tudnék hozni érte cserébe.
Nálam a menstruáció is olyan, hogy előtte is pecsételés, utána is. Néha 1 nap, néha 4 nap, néha egy nap sem. Fő a változatosság. 😡
Megyünk tovább az úton, hiszem, hogy sikerülni fog, tudom, hogy van egy betöltetlen szerepem, ami az anyaság. Csak ezeken a napokon nehéz igazán elhinni, hogy megadatik egy problémamentes terhesség.
RM
RM! Problémamentes?😂Na, nekem ilyen nagy elvárásaim nincsenek. Tudom, ha valami csoda folytán 1x összejönne, amit kétlek, egyértelmű, hogy végigszívnám. De nem bánnám. Végre lenne egy szívás, amiben jó is van.
A.
Én a múltammal már problémamenteset szeretnék!
RM
Kedves A! Amíg a hozzáállasodon nem valtoztatsz biztosan nem fog összejönni. Rossz olvasni a folyamatos önosotorozásod, önsajnálatot ami árad belőled! Ilyen felfogással, hogy várod el, hogy megfoganjon a baba? Nem vagyok egy nagy spirituális ember, de a vonzás törvénye igenis működik, mint látható nálad is. Magad sem hiszed, szinte biztos vagy benne, higy neked nem lesz gyereked, akkor mit vársz? Érdemes lenne a lelki oldaladon dolgozni először és lehet, ha magad is elhinnéd, hogy neked márpedig lesz gyereked. És nem csak mondogatnád, hanem tényleg el is hinnéd. Amíg lelkileg ennyire padlón vagy egy terhesség, gyermekágyas időszak kikészítene.
Remélem nem bántalak meg soraimmal, de érdemes lenne ezzel egy segítőt keresned, attól függően, hogy miben hiszel, lehet ezt pszichológusnak, életvezetőnek, vagy akárminek hívni, aki helyre teszi a gondolataid. Tényleg a segítő szándék szól belőlem.
Nehéz ez, hiszen a sok kudarc és rossz élmény hatására az ember nagyon meg tud keményedni. Ilyenkor az a düh és csalódottság, amit A. soraiból is olvashatsz, egy védekezőmechanizmus. Ha állandóan téma, hogy nem sikerül, egy hajszállal könnyebb elviselni, ha tényleg bekövetkezik, hiszen erre trenírozza magát az ember. Ettől függetlenül ez egy nagyon veszélyes dolog, ponotsan azért, amit írtál – kizárja a reményt, a pozitív jövőképet és a hitet. Évekig voltam ebben az állapotban, bár a remény mindig megmaradt. Van, amikor nem tud ebből kijönni az ember, olyankor valóban megoldás lehet, ha szakemberhez fordulunk.
Egy másik dologban viszont vitatkoznék. Ha azt gondoljuk, hogy az életünkben mindent mi vonzunk be, akkor az összes tragédiában, sikertelenségben önmagunkat fogjuk hibáztatni, amitől én óva intenék mindenkit. A dolgok néha csak megtörténnek, tőlünk függetlenül. Még nagyobb a teher, ha elhitetjük a másikkal, hogy bizony magának vonzza be, kvázi ő tehet róla. Ez ugyanolyan veszélyes, mint az önostorozás.
Úgyhogy nagyon megértelek A., de abban igaza van az előzőnek, hogy picit pozitívabbnak kell lenned, a saját érdekedben! ❤
RM
#1878! Sajnos, nem írtad alá, így nem tudom, kinek írok. Nem bántódtam meg, így szokott lenni, amikor valaki nem ismer személyesen. Akik azonban ismernek, tudják, hogy a hétköznapokban egy nagyon vidám ember vagyok. A lúzerkedéseimen csak röhögni tudok, nem hatnak meg egyáltalán, megszoktam már. Én se vagyok egy spirituális alkat, ennek ellenére a környezetemből mindenkitől szerencse karkötőt, medált, érmét, lópikulát kapok, mert közvetlen közelből látják, hogy bármit teszek vagy nem teszek, vonzom a balszerencsét. Most nem ilyen nagy dolgokra kell gondolni, mint pl.a gyerek, hanem a hétköznapokra.
Nem igaz, hogy nem veszem észre a jót, nagyon is észreveszem, csak hát ritka és követi rögtön 10 rossz. Egy példa: Valamelyik nap bementem egy hivatalba és láss csodát, NEM volt bombariadó, SE áramszünet, NEM omlott össze a számítógépes rendszer, semmi megszokott. SŐT! Egész kevesen voltak, hamar sorra kerültem és ELSŐRE sikerült elintéznem a dolgom! Mivel évek óta nem fordult elő ilyesmi, olyannyira észrevettem, hogy rögtön meg is osztottam egy barátnőmmel, mondtam, hogy ezt be is írom a naptáramba!😂 Ez után az első szerencsétlenség fél óra múlva érkezett és utána szép sorban a többi estig. Helyreállt a világ rendje😁 Nem azért mondom, mert nem szeretnék jót, csak nem akarok telhetetlennek tűnni. Nagyon elégedett lennék egy olyan nappal, amikor nem történik semmi. Se jó, se rossz. Maga a dögunalom. És minden nap úgy kelek fel, hogy hátha ma lesz az. Ebben például hiszek, hogy egyszer eljön.
Majd egy másik kommentben folytatom, mert olyan regényt írtam, hogy örökre kitiltanak a gyikről 🤣
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!