Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Boldog Nyulat mindenkinek!🐰
A.
Bocsánat, hogy így belerondítok a húsvétotokba, gondolom, úgyse olvassa senki, de muszáj leírnom, mert tiszta pánikban vagyok.
Jövőhéten lesz ugye a hycosy. Ovu szerint tegnapra nem vártam, de most 11.dpo óta mindjárt megjön érzésem volt, enyhe görcsök, szurkálások stb. 2 napja még magnéziumot is vettem be, annyira rossz volt. Nekem csak aznap szokott görcsölni, amikor megjön, leghamarabb előző este. Na, mindegy, tegnap nagyjából elmúlt, csak reggel éreztem. Ugye, hőt mérek, régen jól követhetően aznap leesett, amikor megjött. Ez már nincs így sajnos, újabban szépen araszolgat lefelé. Alaphőm 36,7. Most is elindult le, 37,0, 36,9, 36,8, de másnap megint 36,9 lett.
Az volt a terv, ha véletlenül nem jön meg, akkor kedden veszek egy tesztet és szerda reggel megcsinálom. Nem jött meg tegnap, de ma reggel megint lejjebb ment 36,8-ra. Találtam még egy tesztet és első pisiből megcsináltam. Majdnem elájultam, mert nagyon halványan ott a 2.csík! Mivel 10-es teszt, 1 napja késik, ahhoz nagyon halvány, és a hőm se elég magas felkészülök rá, hogy meg fog jönni. De mi legyen a hycosyval? Halasszam el?(Ha sokat késik, akkor még meglenne az időpontnál.) Vagy fújjam le az egészet? Elvégre valami elindult, akkor csak átjárható vagyok.
A.
A! Feltöltöd a tesztet?😍 Ha később is foganhatott nem feltétlen gond az, ha halványabb. Mensi alatt szerintem nem csinálják meg. :/
L
A??? Toltod fel gyorsan a tesztet!!
I
Ket opcio lesz....vagy kémiai( aminek is nagyon örülünk,mert akkor nem muszáj a hycosy),vagy siman kesobb fogant❤️❤️( ugy legyen!) Ugy drukkolok A!
I
L! Nem szeretném, még sose töltöttem fel itt képet és amilyen béna vagyok, valami tök mást töltenék 😂 Képen amúgy is alig látszik. Barátnőm látta ott is, de ő nagy csíklátó. De tuti, ott van, mert én viszont egyáltalán nem vagyok az és élőben nekem is teljesen egyértelmű. Ez a teszt sose volt ilyen, még hasonló se, biztos, hogy 2 csík van rajta.
Tekintve, hogy egyetlen kísérlet van nálam havonta, annak az ideje biztos.😂 Az ovu teszt másnapra lett a legerősebb, tehát a következő nap kellett ovunak lennie, ami úgy is stimmel, hogy az azt követő napon ment fel a hőm, ami azt jelzi, hogy megtörtént az ovu. Szóval sajna, ez biztosnak tűnik.☹️Onnan a 14.nap volt tegnap, akkorra nem vártam.Nem nagyon reménykedem. Most is elkezdett kicsit fájni a hasam, bevettem egy magnéziumot.
Igen, menstruáció alatt nem lehet, de itt nem nagyon érdekli őket, a végén, amikor ilyen napi 1 csepp van, megcsinálnák, de én akkor se hagynám. Kérdés, hogy egyáltalán van-e így értelme bármikor is, hisz én ragaszkodtam hozzá, hogy tudjam, átjárható vagyok-e, na, de így akkor tudom😂
A.
I! Bocs, az előző neked is szólt, csak akkor még téged nem láttalak.
A.
A!...téged ki lehet valahogy gyógyítani ebből a " derűlátásból?"
S nem toltesz fel masik kepet ugyan mar.Siman ráböksz,aztan belinkeled ide.
I
I! Mire gondolsz?😂
Kigyógyítana egy ordító gyerek, aki belőlem jön ki, de egyelőre nagyon távol vagyok tőle 😂
Nem elég magas a hőm, a tesztem halvány, és semmi tünetem nincs, leszámítva, hogy elég gyakran fáj a hasam. Nem sok okom van bizakodásra, de azért amíg meg nem jön, reménykedem picit.
És hogy megnyugtassalak, annak is örülök, hogy elindult valami, hátha elengedhetem ezt a hülye hycosyt. Mostantól azon fogok aggódni, hogy miért nem marad meg. Fő a változatosság 😁
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!