Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Jaj, most megint tiszta para lettem, pedig most mondtam, hogy nem parázunk. Nem érzek semmit. Még azt a kis enyhe betegségérzetet se, ami gondolom, a magasabb hő miatt van. Egy fél órája még megvolt, de most nincs sehol. Semmim nem fáj. A kaja is ehető volt. Ááá, miért???
A.
Azta A!
De jó! En is nagyon drukkolok.🙂Akarmi is lesz, mar ez is nagy dolog,hogy van pozitív teszted. Szerintem ez jót jelent, hogy mar elmúlt a nemvárt napja.🙂
Volt vmilyen mas tüneted az előző hónapokhoz kepest?
Cirma
Cirma! Már annyi minden megdőlt a próbálkozós hónapokban, hogy már nem dőltem be semminek😂
Nem jött a pattanás a szokott helyen, de a próbálkozós hónapokban már nem is szokott. Átverés. Nem volt a nem várt előtti mellfeszülés, de már múlt hónapban se volt. Átverés. Ovu után kb.1héttel voltak hasszúrkák, de újabban mindig voltak. Átverés.
Egyetlen új volt, hogy már a 11.dpo-tól menstruációs görcsök voltak. Ez azért volt fura, mert az tényleg nem szokott sose ennyivel korábban és ugye tudtam, mikor volt ovu, tehát nem jöhet meg előbb. Meg volt néha egy-egy alhasi húzás, nyomás, szúras, szóval olyan jellegű apróbb fájdalmak, amik viszont nem szoktak. Aztán pont a nemvárt napján volt legkevésbé mindjárt megjön érzés. Szinte tényleg semmi. A legrosszabb, hogy a mellemmel nem történt semmi, amit mindenki első jelnek mond. Kicsit vörös lett a mellbimbóm és néha minimális érzékeny, de most az se☹️Meg néha kicsit beleszúrt. Ja,igen. Gyomorégésem volt többször, de azt az új nagyon egészséges étrendnek tudtam be.
A.
Ne aggódj A minden rendben lesz ❤️Csak a lelkesedésünk 🥰🥰❤️
Pihenj egyet holnap pedig meglátod a tesztet , nyugalom🎉
Az még odébb van. Későn fekvő vagyok. Most hogy kicsit álomkóros lettem, van, hogy már éjfélkor kidőlök.😂
A.
Nem értem hogy bírod ki A…😅😂😂
L
L! Hát, a türelmetlenségtől nem leszek terhesebb🤷🏼♀️ Úgy könnyű lenne. Ez az egy éjszaka már nem oszt, nem szoroz. Remélem, meg tudom csinálni reggel. Most továbbra is azon aggódom, hogy túl jól vagyok. Bár rosszul lennék!😂
A.
Én sem tudom hova tenni ezt a természetfeletti erőt :D
Mikor kelsz A?:D Csak hogy meddig maradjak veszteg reggel..
Kérdező! Nem akarlak tovább idegesíteni, de mint írtam, későn fekvő vagyok, szóval...
Plusz nehezítés, hogy sajnos nem vagyok egyedül. Épp itt van egy rokonom🙄 A terv szerint 9-kor kelek, mert akkor nem lesz itt, de ember tervez, rokon végez...
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!