Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Jujj nagyon szurkolok, A. :) Olyan jó lenne, ha sikerülne mindannyiótoknak, nagyon megérdemelnétek. A hcg vérvétel szerintem is jó ötlet, ha már úgyis megböknek a progi miatt. :D
El is felejtettem az IR-t, L. Azért a sima vérvétel legalább egy fokkal jobb. Én most nagyon megszenvedtem a cukorterheléssel. :/
Meli
L és I kell ide 😅
Hol vagytok lányok most meg rátok várunk 😁
Kérdező, minden ugyan az annyi hogy főétkezések előtt és után egy órával mérni kell a cukrom.
A!!! VEGYÉL PREDIIIT!🥹😍 Hidd el nem fog semmivel másabbat mutatni, mint a facelle.
Muti már azt a tesztet, ez csalás, én is felraktam, még uh fotót is😅😅
Kismamaaa!! 2-3 hét múlva első uh! 😍😍😍 Halkan azért gratulálok🥰
L
L! "A!!! VEGYÉL PREDIIIT!🥹😍 Hidd el nem fog semmivel másabbat mutatni, mint a facelle."
Hát, akkor minek vegyek?😂
De te nem vagy béna. Csomószor láttam, hogy úgy raktak fel tesztet, hogy amikor megnyitod, ott az illető neve. Az enyémből meg alig néhány van az országban.
Semmit nem érzek. Nem tetszik ez nekem. Nagyon nem☹️
Drukkoljatok, megyek lefújni a hycosyt.
A.
A! Mert sokkal szebben mutatja, a facelle egy gagyi teszt😅
A kepkuldes.com nem ír ki semmit tudtommal
Én se éreztem semmit, ne aggódj, 3x hánytam össz-vissz….most savam van ezerrel😂
L
L! Jaj, olyan rossz ez! Már bármit megadnék, hogy megmaradjon!
Nekem csak gyomorégés, de most az is alig. A legaggasztóbb, hogy a mellem is olyan semmilyen. Konkrétan olyan vagyok, mint nem terhesen.
Azt hittem, ma végre megnyugszom, de csak idegesebb lettem.
Most jelzett az appom, hogy elfelejtettem megadni a menzeszt😂Mit mondjak neki?🤣
A.
A! Nekem se volt semmilyen tünetem, mondtam is mindig, mintha nem is lennék terhes, most is ha nem hasonlítanék egy bálnára nem hinném el, najó kivéve a savam…😅😂
Már híztam 7 kg-t 🥹
A kérlek a kedvemért vegyél predit🥹🥹🥹
L
L! De neked fájt a melled, emlékszem.😁
Nem akarok már idegeskedni, elegem van a tesztekből. Azt mondta a doki, amikor kérdeztem, hogy mit tehetnék, hogy mégis megmaradjon, hogy az ég világon semmit. Csak élje az életét! Hát, azt teszem.😕
Végre újra ég a gyomrom! Juhú!🤣
A.
Dolgoztam,hát nem birtam kivarni a reggeli tesztet.De most miiii vann?!!A megint nem fogad szót nekünk?😃
I
I! A már a zárt osztályon van. Látogatás 14 és 18 óra között!🤣
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!