Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Tudom, hogy +, de sajnos még bőven bármi lehet. Úgy várok minden apró jelet, mint a Messiást.
Nem terhesen legalább az utca végéig sikerült eljutnom anélkül, hogy azt érezzem, azonnal bepisilek, most csak a folyosó végéig. De úgy örültem ennek is!😂
A.
I ne legyél türelmetlen, endokrinológusnál voltam😅😅
WAAAAAAA
ÉS TE EZEN AGGÓDSZ HÁT NEM HISZEM EEEEL😍😍😍😍
Ez gyönyörű!!! Decemberi baba lesz vagy januári?😍😍😍
L
L! Ó, bárcsak már ott tartanánk! Azt még meg kell élni! Kalkulátor szerint dec.17.-18.
A.
A! Ooooo karácsonyi baba is lehet😍😍😍
Na ne legyél itt nekem negatív!! Ott van veled és ott is marad mert veled szeretne lenni és ezen kívűl másra gondolni tilos!
L
Hát, mondom neki én is, hogy ne szívassa meg az anyját, de nem tudom, szót fogad-e🤷🏼♀️
A.
Bárcsak igazatok lenne! Én sehogy nem hiszek ebben. Terhesen nem lehet ennyire jól lenni. Totál antiterhesnek érzem magam.😭
A.
A! Szia! Itt vagyok, meg a babám is a pocakba, ahogy neked is!
Hol volt valami tünetem a következő percbe meg nem, ez normális!😘
L
De én mindig úgy terveztem, hogy jó rosszul leszek😭 Semmi nincs. Ettől be lehet csavarodni.
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!