Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Ha a felső a mai, akkor erősödött! Menj orvoshoz holnap!!! Nem játék, menj el magánba, hogy ne kelljen várakoznod, kérj progeszteronpótlást, mert ez egyértelmű pozitív!
RM
I! Köszi! Küldtem a mait is, csak magában.
Mindenki! A kettőből meg a felső a mai.
A.
Hát én úgy megijedtem... komolyan mondom... hát nem bírom én ezt idegekkel.. nem hogy halványabb, ERŐSEBB lett EGY NAP ALATT.
Jaaaaaaj te nőőőőőőőő
Kérdező..erzed amit en? Tegnap en is le akartam csapni🤦
I
Most komolyan, már én is ideges vagyok. :D Ez egyértelmű, erős pozitív, nem tudom miért kérdőjelezed meg a tesztet. Pihenj, feküdj egész este és holnap menj orvoshoz!
RM
Migrenem lett ...basszus ugy felment a vernyomasom.tökre megijedtem🤦🥴
Veszek be bogyót.
I
Most, hogy túlvagyok a ma esti rohamomon, reagálok a roham előtti kommentekre is😂
I! Egy szót se akarok hallani. A teszt még előbb is érkezett, mint vártátok. Mondjuk marhára nem így terveztem 😕
Nem tudom, feltűnt-e neked, de ezzel kicsit elkéstél. A megkergülésen már rég túlvagyok.
Ma még pszichológusnál is voltam, de láthatod, nem tudott segíteni 😂
A.
Valts psichologust mondom Neked,vagy hagyd a francba ês mi ingyen is megmondjuk,hogy pofon hianyod van🤦🤦🤦😃
Esküszöm most be kellett vennem egy fájdalom csillapitot úgy lüktet a fejem.🤷
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!