Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Jaj, hát én itt vagyok, csak kivételesen magamban hisztiztem.
"hát mi az hogy! 😍😍😍 legalább van akitől nem kell könyörögni képekért 😂😍❤️"
Kérdező! Remélem, ez nem célzás volt🥴
L! Persze, hogy várjuk a képet!
I! Kikérem magamnak, én ilyeneket nem szoktam álmodni! Ma például azt álmodtam, hogy ki kellett pakolnunk egy lakást és nagyanyám mondta, hogy ezt a hasist rakja el valaki. Én meg mondtam tesómnak, hogy rakja el ő, én ahhoz hozzá nem nyúlok, utálom, mint a sz.rt, nekem olyan biztosan nem volt.🤣
Apropó, mikorra nem várod? Kicsit nem figyelek és még a végén felzárkózol itt a surranó pályán. Alig várom, hogy szétszívassalak, amikor majd rád is rád jön a pánikroham🤭
Nem tudom, mikor lesz eredmény, mert 1-3 munkanap!!! Ha ma nem érkezik meg, én tuti becsavarodok. Hétfőig biztos nem bírom ki.
A.
Kérdező ez komoly? Elmeséled?
I
A.. nem tudom miről beszélsz :DD
Szerintem meg lesz ma amúgy, nekem is meg volt egy nap alatt a hcg, csak nem tart tovább.
Hú hát több élményem is volt.. van egy nagyon szeretetteljes történet de vannak rosszabb tapasztalatok is. Melyiket szeretnétek olvasni ?:D
A! Azt hittük dêlre megvan az eredmêny...jaj mi lesz itt hétfőig ,teatyauristen😅😅
Most van ovum,vagy mi...en mar nem is figyelem,tegnap nyilalt a jobb oldalam.De nem tudom volt e..mert Pco - tol fajt mindig ez a felem.aahh...hagyjuk is.Barcsak ott tartanànk,hogy szivass🥺
I
Johet mindkettő,Kérdező...ez jó,mert akkor nem csak nekem van storym.
I
I! Hát, ez az. Nem tudom, mit tökölnek vele ennyit. Ezek nem tudják, kivel állnak szemben! Szétcsapom őket, ha nem küldik AZONNAL!!!
Nem tetszik nekem ez a folyás, nagyon nem.
Kész szerencse, hogy nincs pasim. Szerintem már megöltem volna és jöhetnétek a böribe látogatni. Így egyelőre csak a diliház opció.
A.
Igy folytatod csomagolhatsz is,mert sok nem választ el tőle,😂😂
Apropo. ....pasi ...erre nem kell válaszolni. Megmondod neki?
I
Hát akkor neked is el kell mesélned!!
Hát kezdjük a rosszabbaikkal.. édesapám szeretett használt dolgokat beszerezni de hát 5en vagyunk testvérek, ezt meg is értem. Végre elérkezett a pillanat hogy nem kellett 8-an egy 3 szobás házban nyomorogni , és kamasz koromra megépült az új házunk ezerféle támogatásból.
Apu hozott nekem egy használt ágyat amit imádtam, kék színű, bársony hatásúágy volt, kagyló alakú háttámlával. Nme tudom mennyi idő telt el mire nehezebb éjszakáim lettek, de egy idő után nem bírtam aludni.. Valahogy belém költözött a félelem és a stressz, és mindig azt éreztem valaki figyel miközben próbálok aludni.. Pár hónap eltelt és már mindent megpróbáltunk anyuval.. ilyen gyógytea, olyan kapszula. De semmi nem használt. Majd egy idő után elkezdtem egy kopogást hallani az ágyam alól.. Gondoltam biztos régi az ágy, nyikorog zajos.. De ahogy teltek a hetek és a hónapok egyre jobban figyeltem és egész egyszerűen nem állt össze a kép.. én meg sem mozdultam, a hang pedig nem nyikorgó volt hanem mintha valaki feküdne az ágy alatt és pont középen kopogtatna a belső deszkákon
(persze hülyeségnek hangzik de sokáig megfigyeltem és tesztelgettem mire levontam volna ezt a következtetést). Miután ezt felismertem és elkezdtem valójában félni rosszabb lett. Délután feküdtem az ágyon és próbáltam pihenni, mikor éreztem hogy valaki leül az ágyamra.. kinyitottam a szemem és az ágyon ott volt a mélyedés de senki nem ült rajta.. lefagytam teljesen, majd a benyomódás lassan kisimult..
Na hát onnantól kezdve teljes kétségbeesést éreztem miden éjjel mikor le kellett feküdnöm.. Átjött egy barátnőm akkoriban és megkértem hogy ugyan hallgassa már meg hogy ez a hang vajon az ágy és én megőrültem mert kopogásnak vélek valamit ami pusztán egy régi és használt eszköznek a hangja vagy mi ez.. Másnap reggel közölte hogy k.rva ijesztő és ez nem nyikorgás..
Szerencsére az idegeim nem bírták és a legkeservesebb és félelemmel teli éjszaka dühös lettem, és éreztem hogy van valaki itt akit én nem látok szívesen.. és a legmélyebben kívántam hogy takarodjon a házból. Másnap semmit nem hallottam.. :D Hú ez hosszúra sikerült. Elnézést.. de a szeretetteljes verziót még elmesélem egy másikban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!