Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
A! Lefotóztad? Jaj szegény….magyar eü….remélem normálisak lesznek veled, én az elején elmentem egy dokihoz aki közölte velem, hogy nem ad progit, mert amelyik babának el kell mennie az menjen, had ne mondjam mennyire bőgve jöttem ki tőle….
L
L! Hát, én már most bőgök, mielőtt bemennék. Most jött egy pár, nagy mosolyogva behívták őket.(Nem szülni, semmi hasa volt.)
A.
A, Kész vicc amit veled ott csinálnak….nincs esetleg valami magán hely nálatok? Vagy tényleg odaadom én a progit neked, aztán a saját nőgyógyászod úgyis ír majd….
L
L! Én nem tudom, kit kell itt leszopni azért, hogy megvizsgáljon.
Köszi, aranyos vagy, de már lehet, hogy mindegy. Mostmár érdekel, hogy méhen belül van-e , ha van egyáltalán.
A.
A tudom, hogy most nehéz, de a helyedben én most legalább egy hétig ülnék otthon, és lefoglalnám magam valamivel. Szerintem addig felesleges egyik helyről a másikra szaladgálni míg nem görcsölsz és nincs erős vérzés. Most ha meg is vizsgálnának, se látnák, hogy méhen belül van e. Én 5+4 voltam mikor először voltam orvosnál, és csak annyit mondott, hogy van petezsák, de azt még nem tudja, hogy méhen belül e. Ez most a legnehezebb időszak, de türelmesnek kell lenned, mert tönkre fogod magad tenni. 6+5 re rendelt vissza az orvos, akkor látta már, hogy jó helyen van, akkor kaptam progit. Nekem barnázgatás nem volt sosem, de énis őrült módjára ellenőrizgettem a wc papírt minden alkalommal. Viszont fertőzéseket a 21 hét alatt milliom egyszer összeszedtem. A progit se tudtam kup formában szedni, mert 2 napon belül már viszkettem. Kérlek kicsit nyugi. És pihenj ♥️
L- én sem tudok valami értelmes képpel szolgálni, mert ez a lány egy akrobata a pocakomban. Most is ő volt az ébresztő. 😄
(R)
Sajnos, nem nagyon van miben reménykednem. Bejutottam, kikérdezett. Mire levetkőztem, láttam, hogy már még jobban barnázok, sírtam persze. Kérte, hogy mutassam meg. Azt mondta, ez semmi, kis pecsételés. Van-e görcsöm? Nincs.
Szerinte ne éljem bele magam, de ne is engedjem el. Még bármi lehet belőle. Méhen belül látott valamit, ami szerinte petezsák, de nagyon kicsi. Nem teljesen szabályos, de nagyjából jó. Megmutatta, én azt se tudtam, mit kell nézni. Viszont volt ott egy szám 0,67. Ha az a petezsák milliméterben, akkor kétlem, hogy megmaradna, mert biztos 4+6 vagyok ma.
A papírra már csak felritkulást írt, ami 7mm, méhnyálkahártyám csak 9,5mm. Írt fel progit szájon át 2x100mg és Rutascorbint 3x2.
Dg.: veszélyeztetett terhesség.
Azt mondta, teszteket ne nézegessek, tök lényegtelen, csak idegeskedek rajta.
Sok pihenés és várakozás. Ha erős görcsöm van, menjek vissza, ha nincs panaszom, 1 hét múlva jelentkezzek a nőgyógyásznál.
A.
A, a felrituklás az a beágyazódás helye, ennyi idősen nekem ugyan ezt látták, ez szuper hír, kaptál progit és a rutascorbint is szedtem, nekem utána minden szuper lett. Drukkolok
L
L! Mostmár nagyjából elfogadom, bárhogy is alakul. Szerintem már mindent megtettem.🤷🏼♀️
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!