Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kérdező! Csak erősödik. Én ezt most elengedtem. Még egy másfél hétig imitálunk egy terhességet, vettem magamnak egy kis rosszullétet, aztán végignézem, ahogy kiürül. Ez már csak időhúzás.
A.
Több pozitív gondolat. Teljesen lehúzod magad. Igen, bármi lehet, de nem kell ennyire passzívnak se lenni. Tegnap óta sajnos csak idegeskedtél, ügyelet, kórház, nem aludtál, stb., persze, hogy erősödött a barnázás, meg a gyógyszernek is hatnia kell. Nem rögtön múlik el. Ha azt mon, hogy várni kell, akkor ezt az időt szerintem ne ilyen idegállalotba töltsd el. A stressz egy mocskos dolog, sokat rontasz a dolgon! Ne haragudj, de picit kapd össze magad lelkileg, mert nem könnyíted meg a helyzetet, a kis apróság meg biztos, hogy most is küzd.
Kitartás, relax! ❤️
Én nagyon szorítok neked A ❤️
L majd a sztorit ne felejtsd el ha gép előtt leszel 😍
2153! Csak nem HD-hoz van szerencsém?😁
Bíznék én, de miben? Ha leállt a fejlődés, az már nem indul újra. Márpedig minden egyértelműen arra mutat. Ez nem egy videojáték, ahol 3 életed van.
Nem akarok még jobban összeomlani, amikor megmondja az orvos. Már úgyis egész nap bőgök, akkor essünk túl rajta.
A.
Nem, A2 voltam, csak lemaradt, bocsi.
Kérlek szépen, egy picit fel a fejjel. Nem tudom, hogy korábban volt -e már terhességed, így "osztani se akarom az észt". Nekem ez a harmadik terhességem. Az első sajnos elhalt. A következő sikerült. Szóval mind a két oldalon voltam már. Most megint ott tartunk, hogy "teljen az idő" majd kiderül.
Ezért mondom azt, hogy amíg NEM VÉGLEGES a diagnózis, addig előre ne könyvelj el semmit.
Tudom, hogy szomorú vagy, tudom, hogy kétségbeesett, de ez az ideg nem vezet jóra. A doki is azt mondta, hogy kétesélyes... Sztem bármi lehet. De előre sose szabad ennyire belelovalni magad. Persze, biztos piszok jó lesz utána a pozitív csalódás, de ha esetleg rosszul végződik a terhesség, akkor ez a felgyülemlett stressz és előre vetített gyász teljesen a padlóra fog küldeni.
Elnézést, ha hosszú voltam.
És bocsi mindenkitől, hogy a semmiből beleszóltam 😂
A2! Így nem volt még, de valószínűleg már nem is lesz.
Volt 2 talán, de egyikről se tudtam, csak utólag, így már nem hatott meg. Akkor még fiatal voltam. Az egyik nem igazolt kémiai. Már megjött, amikor pozitívnak tűnt a teszt.
A másiknál pár nappal menstruáció előtt barnáztam kicsit. Valószínűleg beágyazódási lehetett, de akkor még nem is hallottam róla. Menstruációnak hittem, de mivel ahhoz elég semmi volt, teszteltem egyet. Még nem voltam rutinos tesztelő, a halvány vonalat régens helyének gondoltam, nem is foglalkoztam vele tovább. Aztán minden nap rosszul voltam, de fel se merült bennem terhesség, hisz végülis "menstruáltam" és a tesztem is negatív. Abban a hónapban már nem jött meg, csak amikor a következőnek kellett volna. Az viszont nagyon erősen, durvább görcsökkel és volt benne valami fura cucc is. Abból gondoltam utólag.
De ez sokkal durvább. Annyira nehezen jutottam el idáig is. Azt hittem, a semminél nem lehet rosszabb, de lehet.
" a stressz és előre vetített gyász teljesen a padlóra fog küldeni."
Kétlem, hogy ennél van még lejjebb 😂
A.
Köszönöm, hogy megosztottad velem.
Mondjuk az teljesen jó hír, hogy stagnál a rossz kedved 😂
Fizikailag hogy érzed magad?
Sehogy. Nekem úgy látszik, a fizika is a lelkemen van. Pedig, ha már vettem magammak rosszullétet, elvárnám, hogy legalább ez a gyomorult progi csináljon valamit 😂 De semmi. Nyilván álmos vagyok, mivel a fél éjszakát kórházban töltöttem, de ennyi is.
Amúgy egy vicces is volt azért a vizsgálaton. Mondta a nő, mielőtt lefektetett, hogy valószínűleg nem sok mindent fog látni. Erre mondja, de, van itt valami. Sőt! Szedett clostyt vagy valami peteéérést serkentőt? Mondom nem, semmit. Semmi ilyesmit nem kapott? Már frászt kaptam, hogy azt mondja, 2 petezsákot is lát 😂 Sajnos, aztán nem mondott ilyet, pedig a nulla és a kettő közül, mégis csak a kettőt választanám🤣
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!