Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Semennyiben, csak erősödött. Éjszaka is volt, pedig feküdtem ugye☹️ Szerintem meg is jönne, csak nem hagyja a progi.
Most is biztos van, pedig még mindig fekszem. Be is aludtam 😴
A.
Fáj is,vagy görcsölsz?Holnap mesz orvoshoz,vagy kivarod az 1 hetet?
I
I! Nem megyek, ha nincs változás. Fölösleges. Max.annyit érnék el vele, hogy előbb leállítaná a progit és hamarabb pont kerülne a végére. De mostmár inkább végigcsinálom. Már elég szarul is lettem a kamu terhességtől. Szokom kicsit, hogy felkészüljek a következő igazira😂
A.
F! Ugyanolyan megtörten. Barnázás nem állt el, hol erősebb, hol gyengébb. Erőtlen, vagyok, álmos és életunt.(Mondjuk utóbbi eddig is megvolt😂)
Néha azon gondolkodom, abba kéne hagyni a progit és lezárni, de nem vagyok még képes rá.
A.
Nem, átgondoltam, véget vetek neki, nem szenvedtetem magam tovább. Ígéretem ellenére holnap tesztelek egyet, ami már nyilván negatív lesz. Elmegyek dokihoz, hogy rábólintson, abbahagyhatom a progit és megbeszéljük a továbbiakat. Gondolom, azt mondja, vérzés után menjek vissza, hogy megnézzen, kiürült-e.
A.
Aranyos vagy, hogy ilyen túl optimista vagy😊
Én azért reálistább. Nem hallottam még olyanról, hogy hasonló helyzetben rendben lett volna a terhesség. Viszont olyanról rengeteget, hogy elhalt, csak a progreszteron miatt nem tudott ürülni.
A.
A!
Pedig nagyon is van ilyen kérlek bízz benne🥹
Anyukám pl 2 hónapig menstruált a húgommal….18 lesz idén ;)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!