Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
A! Az azért annyira nem rossz eredmény, de tényleg nem is a legjobb, remélem normálisak lesznek veled odabent :)
Na csajok fotó nem sikerült az úrfi a lábait és a kezeit is a feje elé rakta majd vígan intett egyet hogy hagyjuk békén😂😂
Mensi szerint 24+6 napos, de a méretek alapján 25+4😅 ja és becsült súlya 850 gramm🥰🥰 Nagy baba lesz….😅
Kérdező, telefonról lusta vagyok ennyi sztorit leírni, de majd valamelyik nap laptopról megejtem szívesen, csak emlékeztessen valaki (kismama agyam van)😂😂😅
L
Hát, én 2 óra várakozás után feladtam, ahogy a másik lány is. Le se szart ott minket senki. Őt fogadták máshol. Aztán elindultam haza, de barátnőm unszolására elmentem egy másik helyre. Most itt várok. Itt eddig nagyon kedvesek voltak, fogadnak is, pedig nem ide tartozom.(A másik helyről csak gyalog tudnék hazamenni és nem akartam gyalogtúrát már ebben a hidegben. Éhen halok, minden bajom van.)
A.
Semmit. Meg se vizsgáltak, mert nem kértem 😂
A.
Na, gyorsan leírom a koránkelőknek, ne arra keljek megint, hogy szidtok😂
A dokival nem is beszéltem, mert egy masik nőt vizsgált, mert menniük kellett egy műtétre és hogy minél több embert meg tudjanak előtte vizsgálni, hogy ne kelljen sokat várniuk.
Én egy nővel diskuráltam, gondolom, nővér volt, vagy ilyesmi. Persze, agyon szekáltam, hogy ő mit tenne, de ő se tudta, szerinte nehéz kérdés. Az volt a dilemma tárgya, hogy kérem -e, hogy megvizsgáljanak. Ha igen: Minden vizsgálatnak van fertőzésveszélye, akárhogy vigyáznak. Várni kell, mert a műtét után tudnak. De a lényeg, hogyha nem látnak még semmit, ami szerinte valószínű, akkor úgyse adnak progi pótlás, mert az náluk a protokoll, hogy amíg nem igazolódik méhen belül a terhesség, addig nem adnak, mert lehet méhen kívüli is, azt pedig nem támogatják. Mindig megvan rá az esély, főleg, ha halvány a teszt (köszi, megnyugtató 😂). Szóval ilyenkor az van, hogy kétnaponta visszahívnak béta hcg-re és uh.-ra, amíg nem látnak méhen belül legalább szikhólyagot. Vagyis a hétvégi parám úgyis megmaradna, mert adhatnának progit, addigra a saját dokimhoz is mehetek és nem vizsgálnak annyit tulajdonképpen fölöslegesen.
Megnézte a tesztjeimet, azt mondta, az azért látszik, hogy szépen erősödik. A progit se tartotta rossznak, bár azzal nem volt annyira képben szerintem. (A luteális fázis referencia tartományának a felső határán van, ami szerinte jó, hisz az a lényeg, hogy menstruáció előtt visszacsökken, terhesség esetén meg fent marad az emelkedett érték, hogy fent tartsa a terhességet.) Amúgy tök rendesek voltak, kár, hogy nem oda tartozom☹️
Szóval most próbálom túlélni a hétvégét és nyugton maradni. Reggel tesztelek egy utolsót. Remélem, jó lesz🙏 Aztán, ha továbbra se lesz semmi panaszom, akkor hétfőn felhívom a dokim a progi értekemmel és megkérdezem, mit javasol. Ha meg akar nézni előbb, bemegyek jövőhéten, ha nem, akkor csak 25-én.
A.
A! Minden rendben lesz, én tudom🥰
L
L! A próféta szóljon belőled!🙏
Vacsi után végre volt egy kis hányingerem. Tökre örültem volna neki, ha nem pont most mondja a nővér, hogy az is lehet méhen kívüli jele🤦🏽♀️Mondjuk attól pont nem félek.(Most. Ami késik, nem múlik 😂) Valahogy úgy érzem, jó helyen van. Csak attól rettegek, hogy nem fejlődik tovább.
Kár, hogy nem sikerült a fotó. Tök cuki lehetett🥰
A.
Nem jó, megint lett egy kis barna csík éjjelre és a papíron is😭
Alszom egy picit és reggel teszt, aztán indulok vissza, ahova tartozom. Nem tudom, ott mi a protokoll, azon kívül, hogy nem látnak el senkit, de majd kiderül. Remélem, találok egy orvost.
A.
A! Nekem amikor volt egyszer a barna folyás, akkor azt mondta a saját dokim akihez már akkor rohantam, amikor másodszor pisilésnél volt rózsaszín a papír (felmart a kúp), hogy addig nincs gond, amíg nem görcsölsz és darabos erős vérzés nincs.
Sőt az egyik ismerősömet 5 Hetesen elöntötte a vér, de szó szerint, de csak egy hematóma volt.
Sokaknak “emlékszik” a szervezet a menstruációra, hogy hahó most kéne, úgyhogy ne gondolj a legrosszabbra, szólj majd mit mondtak, izgulok veled
L
L! Tudom, de túl sok minden utal rosszra. A reggeli tesztem nem erősödött, inkább mintha gyengült volna. Igaz, hogy kicsit világosabb volt a vizelet, mint csütörtökön, de nagyon rossz előérzetem van😭 Itt vagyok megint, ahova tartozom. Eddig egy nővérrel találkoztam, aki nagy szájhúzogatva közölte, hogy szól egy orvosnak. Azóta nem történt semmi.
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!