Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Nekem nem kis koromból van élmênyem,hanem par evvel ezelőttről.Keresztapám nem bírta sajnos az êlet terheit,ezért úgy döntött elég volt.Elfaradt.Hetekig kerestük,mar tudtuk hogy jo vege nem lesz sajnos.Ez alatt az idő alatt folyamatosan üzent nekem.Hol van...merre keressük..S minden ugy volt ahogy a " látomasokban". Viz alatt,beragadva,süt rá a nap/ lampa fénye....Hamarosan meg is talaltak.Dunán a vizi erőműnel,hozza kötözte magat a biciklijéhez,ne tudjon kiuszni.A napfény es a lámpa meg azert jelent meg folyamatosan,mert a viz felett ugye meg volt világítva a hid....Azota sokszor van ilyen,de nem bant,csak üzen..es en azota nem félek.Valahogy tudom,hogy jól van.
I
Nahát 😯😯😯
Annyira hihetetlen, és milyen érzés volt amikor jött egy ilyen kép? Mint egy gondolat, vagy tisztán láttad?
Nagyon sajnálom hogy boldogtalan volt olyan szörnyű amikor ennyire szenved egy ember 😞😞
Remélem megbékélt azóta ❤️❤️❤️
RM! Persze, tudom, hogy sürgősségivel tényleg gyorsak. Csak az a bajom ezzel, hogy nagyon ritka az a doki, aki kér is, és akkor ad pótlást, ha szükséges. Általában a két véglet van. Vagy hazaküld azzal, hogy pihenjél, nagyon korai, ilyenkor még vagy megmarad, vagy nem, nem tud mit csinálni vele. Vagy kapásból felírja a progit, anélkül, hogy tudná kell-e, hogy a kismama megnyugodjon. Ezért kértem időpontot még minden tünet előtt, hogy előre tudjam, ha esetleg lenne valami, hogy megelőzzük. Sajnos, nem készült el, én ezt mára már elengedtem☹️
L! Igen, tőzegáfonyát lehet terhesen. Amúgy is a legjobb barátom, vele élek egész télen. Nyilván most pont elfogyott, úgyhogy gyorsan el is mentem venni. Most iszom. Útközben örömmel nyugtáztam, hogy kellőképpen rosszul vagyok, de csak éhes voltam. Mondjuk kb.egész nap fekszem, így nehéz is rosszul lenni😂 Azonban, sajnos ezért nem fizetnek, szóval holnap kezdődik a pokol. Már most pánikolok, hogy mi lesz a hirtelen "nagy munkától".
A.
Nem is tudom...inkább kêpek jöttek a fejemben,nem a szemem látta,csak tudtam.Nehéz körbeírni .Fizikailag nem latod,de tudod..s ez azóta igy van.Olyasmi lehet mint az intuicio,de kétség nélkül.
I
A, nekem volt, hogy éjfélkor tették fel az eredményt, szerintem simán benne van a pakliban, hogy még megérkezik az eredmény! Volt, hogy egyszer be is telefonáltam (nem terhesség miatt), mert sürgős volt valami és mondta az ügyintéző, hogy elkészült, 2 perc múlva elküldte. Esetleg egy gyors telefon? Mondd el, hogy sürgős nagyon, hátha már elkészült, csak nem dobták fel a felhőbe.
RM
RM! De gondolod, hogy azt ott tudják, ahol csináltattam? Nekik rögtön elküldik? Mert mondtad, hogy központba küldik. Ott még a recepciós se tudta. Azt mondta, kérdezzem a nővért.
A.
Legutóbb a Corden laborban jártam, ott volt egy központi szám, beazonosítottak és látták, hogy elkészült a papír, csak még nem küldték el. Synlabban nem tudom hogy működik, de az információs vonalon biztos meg tudják nézni, hogy munka alatt van-e, esetleg elkészült-e.
RM
RM! Megpróbálok tenni egy próbát. Az eeszt továbbra is csak kezdő dátumot ír, végdátum nincs még.
A.
Sajnos nem. Ő is azt látja, hogy még nem készült el☹️
A.
A!
nekem ez az érték 21. napi volt ami igazából 23. napi mint utólag kiderült és itt már ugye megfogant nekem a babám. Igazából amiatt mentem itt el progit nézetni, h van e egyátalán peteérésem☺️ (nekem nem volt semmilyen barnázásom semmikor)
Alá vannak írva a tól ig értékek. Ez cordenes vizsgálat volt, nem tudom mashol milyen mértékegységben van megadva
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!