Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2071/4814 anonim ***** válasza:

Kérdező! Hát, nem tudom, sajnos, most nem vagyok álmos. Ettől aztán bepánikolok, hisz terhesen álmosnak kéne lenni😂

Tudom, teljesen menthetetlen vagyok🤦🏽‍♀️

A.

2023. ápr. 13. 22:02
 2072/4814 anonim ***** válasza:
100%

Még alig van HCG a szervezetedben, ne várd a tüneteket, épp pár napja késik. Így tényleg meg fogsz őrülni és a babád is érzi majd, ha ennyire brutálisan ideges vagy.

RM

2023. ápr. 13. 22:21
 2073/4814 anonim ***** válasza:
100%

Huuuu A... Nagyon ne idegeskedj ám ennyit, nem rosszból de nem tesz jót. Nem szabad ennyit kattognod ezen, próbáld elterelni a figyelmed, mert igy előbb utóbb, de inkább előbb befogsz kattanni. És ezt a turkálós dolgot is engedd el. Nekem 5 hetesen csinálta a citologiat a méhnyakból vett törletet, nyomkodta a pocakom, majdnem minden héten hüvelyi ultrahangozott. Ha ilyentől elmegy a baba, akkor az elmenne amúgyis, mert nem lenne egészséges. Bízd magad kicsit az őrző angyalkáidra, és hagyd, hogy csak úgy vigyen az ár. Innentől nem tudsz mit tenni, csak hogy kíméled magad (a felesleges agyalástól is) és ne emelgess. Menj orvoshoz, Magadtól be ne szedj semmit :) Nagyon szurkolok érted! Veled fog maradni, de kicsit át kell magad alakítanod fejben, hogy innentől csak a kicsibabán múlik, neked pedig elkell fogadni bárhogy is lesz. Ha egészséges, életképes akkor hidd végre el, hogy édesanya leszel 💗

R

2023. ápr. 13. 22:28
 2074/4814 anonim ***** válasza:

Á, igen, tudom, hogy igazatok van. Rettenetes, amit művelek.

Tudom, hogy a sorsra kell bízni, ha nem akar maradni, akkor nem fog, a fejem tetejére is állhatok. Azt is tudom, ha elmegy, annak oka van, akkor is, ha többnyire nem derül ki. Általában nem lenne életképes. Ezt mind tudom agyban, csakhát pont a sorsban nem bízom. Annyi rosszat kaptam már, és akkor megint itt van valami, amit nem én irányítok, hanem valami olyan, ahonnan mindig a sz.r jött. Nem túl bizalomgerjesztő.😕

Azt is tudom, hogy vizsgálattól nem mehet el, de mégis csak a rettegés. Na, rákszűrésről szó sem lehet! Azt már rég eldöntöttem. Semmiképpen nem engedem.

Itt van még a sok elkészült, de soha ki nem értékelt vizsgálatom, az állandó fertőzéseim, amik nekem szinte sose tűnnek fel, állítólag mégis vannak, mind csupa vetélésre hajlamosító tényező, amitől ugye retteghetek. Holnap remélem, legalább a progreszteront kipipálhatom, aztán remélem, minden rendben lesz és napról napra kevesebb lesz a hisztim.

Már csak azért is meg kéne maradnia, mert én még egy ilyet nem bírok ki, de szerintem ti se😂

A.

2023. ápr. 13. 22:52
 2075/4814 anonim ***** válasza:

Huuuuh, mikor beléptem és megláttam, hogy 47 új valasz van azt hittem rosszul látok. 😅

A! Nekem az 5+3 hetesen volt egy egyszeri barnázás napközbe mikor vásárolni voltam, az endokrinológusom pedig azonnal írt progit, azon a héten még egyszer fordult elő, a dokim megnézett a kúp mart fel…😅😅 Szóval 12+6-ig használtam progeszteron kúpot, maradt egy bontatlan dobozom is ha szeretnéd, viszont egyet tudnod kell, ha egyszer elkezded akkor utána szedni is kell, amíg a méhlepény nem veszi át a progi szerepét, ez ügye kb az 12. hét. Szóval ne aggódj én is kaptam szívrohamot, de itt van a kisfiam és épp szétrúgja a hólyagom😅🩵

L

2023. ápr. 13. 23:27
 2076/4814 anonim ***** válasza:

Barnázás= barnás nyákszerű cucc

Bocsi ha undi😅

L

2023. ápr. 13. 23:28
 2077/4814 anonim ***** válasza:

L! Igen, tudom, hogy akkor nem szabad abbahagyni, ha elkezdem. Pont azért akarom megvárni a progi eredményét, hogy szükség van-e rá, mert fölöslegesen nem szeretném. Csak nehogy késő legyen!🙏

Nekem nem nyálkás egyébként. Inkább mintha fel lennék fázva, vagy fertőzés, nem tudom. Az ugye szintén veszélyes, nekem meg mindig van a doki szerint.🙄Hát, nem tudom, remélem, csak az idegeimet tesztelte és holnap már nem lesz semmi, de ha igen, akkor bemegyek ügyeletre.

(Mondjuk, ha teszt volt, akkor megbuktam😂)

Persze az összes ilyen kérdést elolvastam gyiken. Volt akinek azt mondta a dokija, terhesség elején normális, volt, aki meg másnapra elvetélt.🤷🏼‍♀️

A.

2023. ápr. 13. 23:58
 2078/4814 anonim ***** válasza:
100%

L! Tényleg, mi volt a dokinál? Lefoglaltam itt mindenkit a hisztimmel, közben meg nálatok vannak a fontos dolgok!

A.

2023. ápr. 14. 00:22
 2079/4814 A kérdező kommentje:
A majd a progit írd be ! És ha pánikolsz csinálj tesztet most is milyen szép lett!
2023. ápr. 14. 07:47
 2080/4814 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Annyi teszt a világon nincs, amennyit én pánikolok! Óránként csinálhatnék kettőt😂

Éjjelre szépen elmúlt a folyás, viszont hajnalra jöttek a menstruációs görcsök. Nem kibírhatatlanul erősek, de az eddigi semminél, ami mostanában volt, mindenképpen több. Remélem, azért még normális. Most bevettem a magnéziumom és elindulok a progi mérésre.

A.

2023. ápr. 14. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!