Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Morning...hát én ilyen szarul meg nem aludtam.Össze vissza álmodtam a párom exêvel,hogy le akarja csapni a kezemről🤷eszem megáll...A ez a te hibád🤦🤦
I
A! Ma megyek majd este dokihoz😁😅
Ja és én volt hogy kb minden nap csináltam tesztet…😂😂😂😂
L
A!
Amúgy a fertőzés amiatt veszélyes, mert kinyílhat miatta a méhszáj, úgyhogy ha arra gyanakszol, viszket, ég, vagy szagos folyás, hasonlók akkor inkább menj el dokihoz.
L
Najooo hova tűnt mindenki….🤨
Itt izgulok a vérvétel miatt is…
Többiek?
Ha szeretnétek és a kisfiam hagyja is magát este szívesen rakok fel uh fotót🥰🥰
L
A?? Hol vagy? Kêsz az eredmény?
I
Szia L! Perszehogy szeretnênk,micsoda kérdés ez❤️😘
Egyszerre irtunk...hat en sem birom ezt a feszkót A val..😂
I
I , sajnálom ma biztosan jobban alszol! ❤️ Nem szabad ilyen butaságokat álmodni 🫣
L hát mi az hogy! 😍😍😍 legalább van akitől nem kell könyörögni képekért 😂😍❤️
Én egyedül voltam otthon a férjem Szegeden volt tegnap , meg kell mondanom hogy nem szeretek nélküle aludni 🫣Alig ment az alvás, szellemes sorozatot néztünk pár napja és azóta úgy parázok hogy villany mellett aludtam 😂😂
A mi van az eredménnyel? 🙄🙄
Mi a sorozat címe kerdező?😃
Cirma
Celebrity ghost stories
Borzasztó 🫣🫣🫣 nagyon hiteles ne nézzétke meg 😂
Mondjuk én már találkoztam szellemmel ezért hiszek a sorozatnak 🫣🫣
Hát ne is mond,étvagyam sincs ez miatt egesz nap.Ma talalkozott az exxel vmi regebbbi ingatlan kapcsán,ami meg közös es akadt rá végre vevő.Tiszta hülye vagyok🤦
Milyen film?
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!