Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Nem is a barnázás nyomott padlóra igazán, hanem az a hülye teszt. Az, hogy nem erősödik, hanem még halványabb is, egyértelmű, hogy mit jelent és visszafordíthatatlan.
Találkoztam ma egy nőgyógyász asszisztens ismerősömmel, akinek a férje nőgyógyász. Muszáj volt beavatnom, mert ugye változott a reggelem az ügyelet miatt és őt is érintette. Kérdezte, hogy miért voltam. Mondtam neki, de a barnázást nem részleteztem. Magától mondta, hogy ilyen korai szakaszban rengeteg nőnek van ilyen barna csík és szinte sose jelent semmi bajt. Pont olyanom volt, ahogy leírta.
Ha a rohadt teszt nem lett volna, még tudnék bízni, de elvette minden reményem. Maradtam volna boldog tudatlanságban.
A.
Ha ez megnyugtat az én tesztjeim... 3 nap egymás mellett... Szerintem semmit nem erősödött... Aztán a 10. ik hétig hárman voltak. És most itt vagyok 1 babóval a 21.ik héten. Szóval ne adj a tesztekre... Nem képes megmondani a hcg mennyiségét. Azt miért nem nézetted? Lehet most nyugisabb volnál :) :)
R
R! Azért ezek erősödtek, nem halványodtak. Először nekem is. Csütörtök estéről ma reggelre jött a tesztbaj.
Pont azért, mert attól szerintem még idegbetegebb lennék 😂 Az pontosabb, mint ezek a tesztek és akkor már szerintem 1.nap elengedtem volna.
A.
Olvaslak közben,csak zsufolt volt a nap.Kitartást A!.Irok amint tudok❤️❤️
I
Cirma! Lelkileg szarul. De már ilyen apatikus fázisban. Leginkább csak fekszem és nézem a plafont.
A.
Megértelek❤️Es a folyas milyen csillapodott?
Cirma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!