Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2201/4851 A kérdező kommentje:
Hú nem tudom hogy át tudtam-e adni a dolgot és lehet hogy hülyeség az egész, felesleges drámázás a fejemben de rosszul vagyok ha a műtétre gondolok.. Őszintén megmondom én magamtól nem csináltatnám meg csak a baba miatt.. de félek hogy hiába csináltatom meg , meg sem próbálhatjuk mert nem lesz tökéletes eredményem.. és közben telnek az évek.
2023. ápr. 17. 17:59
 2202/4851 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell választanod, akar "mindent" megkaphatsz.😊

Megértem, hogy félsz a műtettől én is félek mindentől pl átjargatósaitol is ha mennem kéne.

Az egészséged a legfontosabb magadert rakasd rendbe es persze így közelebb kerülnél a baba témához.

Ha lenne babátok es ne adj isten a párod elmenne, te nem lennel egyedül hiszem ott a gyermeked.🙂Hidd el miatta erős lennel.

(Nem biztos, hogy jól ertelmeztem amit írtál😊)

Cirma

2023. ápr. 17. 18:16
 2203/4851 anonim ***** válasza:

En is ugy latom,hogy tul agyalod.Semmire sincs sajnos garancia...tudom nem ezt akarod hallani ..De gondolj bele,holnap akar el is üthet egy auto...- hülye hasonlat,de erted a lényeget.Viszont..Te rettegsz,mert kozelitesz valamifele " megoldashoz" ami utan döntest kell hoznod...beszelned kellene a paroddal ..hogy gyakran milyen félelmeid vannak,biztos vagyok benne,hogy megkönnyebülnél..akkor is ha nehez.Ti nagyon szeretitek egymást,nem tudom elképzelni,hogy ne oldana fel benned ezeket a félelmeket.Forditott esetben,Te is szeretnél erről tudni...

I

2023. ápr. 17. 18:16
 2204/4851 A kérdező kommentje:

Sokat beszélünk róla de nem segít. Neki kb mindegy mert neki van már egy fia itt én vagyok a kérdés 🫣

De mindegy , majd megszülöm a dolgot csak jól esett leírni 😊

2023. ápr. 17. 18:25
 2205/4851 anonim ***** válasza:

Olyan hosszú szöveget írtam, de sajnos kilépett az oldal 😂

Kedves kérdező!

Teljesen érthető szerintem amit most érzel.

Szerintem ennyire most ne ugorj előre az időben, mert teljesen felesleges és csak agyalni fogsz rajta.

Első lépésként legyen meg a műtét, utána majd máshogy fogod látni a dolgokat.

Ha nem lenne műtét, akkor szerintem később bánnád.

Ezeket a gondolatokat a férjeddel is megosztottad? Vagy csak nekünk?

Kor:semmit nem jelent ilyen téren,hogy mennyi van köztetek, ha ennyire erős kapocs van köztetek. Iszonyat morbid, de sose lehet tudni, hogy mikor, kivel, mi történhet.Ezen meg végképp ne stresszelj, hogy mi lesz ha..., nem kell.

Tartsatok ki a vágyaitok mellett. Az igazi vágyaitok mellett! Azt nem tudom, hogy a szíved, de tényleg legmélyen a lelkedben mi a kívánságod, amiből most a pillanatnyi boldogtalanság ered.

Fel a fejjel, csak pozitívan!

Ui. : Egy babáért nagyon sok mindenre képesek vagyunk, nagyon sokan vagyunk így ne aggódj 😂

A2

2023. ápr. 17. 18:25
 2206/4851 A kérdező kommentje:

A2 nagyon köszönöm, tudom hogy a többiek is segíteni akartak de valahogy a te válaszodat közelebbnek érzem!

Teljesen igazatok van… túl komolyan veszem a helyzetet.

2023. ápr. 17. 18:32
 2207/4851 A kérdező kommentje:
Egyébként Cirma kérdésére reagálva; nagyon jól érzem magam próbálkozás nélkül és már elfogadtam a helyzetet! Nagyon szeretem a mindennapjainkat ❤️😊
2023. ápr. 17. 19:04
 2208/4851 anonim ***** válasza:

Én megértelek Kérdező, nagyon is. De inkább nem írom le, mert csak még jobban lehúználak😂

A.

2023. ápr. 17. 19:11
 2209/4851 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, először is nagy bátorság kellett leírni mindezt, még így, név nélkül is. Az életkorral kapcsolatban mindenkinek más a véleménye.

Én a környezetemben azt látom, hogy tud gondot okozni egy ekkora korkülönbség, DE ez nem jelenti azt, hogy ne lennének kivételek és a szavaidból ítélve a ti kapcsolatotok erős és nem okoz gondot a generációs szakadék. Ez nagyon szuper, van ilyenre példa, csak általában kevesebb.

Azok a kérdések teljesen megalapozottak, amiket említettél, természetes módon megfordulnak a fejedben a korkülönbség miatt. Ha őszinte akarok lenni veled, én is tartanék bizonyos dolgoktól és nem tudnám elhessegetni a fejemből. Nem tudok tanácsot adni, mert fogalmam sincs én hogy cselekednék a helyedben. Ha úgy érzed, hogy biztos alapokon áll a házasságotok, nem lesz gond, bár nem tudom mennyi ideje vagytok együtt. Azt viszont mindenképp szem előtt kell tartanod, hogy te egy fiatal nő vagy. A babakérdés még egymilliószor fel fog merülni benned, így készülj fel arra, hogy ha kikerülöd a témát, 10, vagy 20 év múlva nagy hiányt érezhetsz. Kereken 10 évvel vagyok idősebb nálad és hidd el, ez a 10 év annyi mindent tartogatott, hogy felsorolni is nehéz lenne. A körülményeid, a gondolataid is változhatnak, de ha 36 évesen döbbensz rá, hogy mégis szeretnél gyereket, sokkal nehezebb lesz minden – sajnos a tapasztalat beszél belőlem. A férjed is 60 éves lesz már. Ha azt mondod most, 26 évesen, hogy le tudsz élni egy életet gyerek nélkül, nem garancia, hogy 36 évesen is így fogod gondolni. Nagyon nehéz kérdés, viszont ha a gyerekvállalás mellett döntötök, még időben vagytok, a részedről mindenképp. Ha a férjed termékenységénél gond lesz, azt úgyis tudni fogjátok, vagy lehet már el is indultatok ezen az úton.

Mindenesetre az egészséged a legfontosabb. Az legyen a legelső szempont, mindenekelőtt.

RM

2023. ápr. 17. 20:10
 2210/4851 A kérdező kommentje:

RM, nagyon köszönöm! Sokat jelent a válaszod és nagyon elgondolkodtat!

Tényleg féltem megosztani veletek ezeket a gondolatokat de látom hogy nem volt mitől tartanom köszönöm az együttérzést!

Igen azt hiszem el kell köteleznem magam egy cél irányába és azután türelmesebb és nyugodtabb életem lesz! 😊

Mindenkinek köszönöm ❤️

A holnap remélem megírod hogy milyen lett a teszt mert ettől a kitérőtől függetlenül mi is aggódunk veled ❤️ Én nagyon érzem hogy egy szép pozitív eredmény lesz!

Csak hogy ne aggódjam halálra magam ; mikor kelsz? 😂😂

2023. ápr. 17. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!