Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Sajnos nekem is volt. Nekem művi befejezés volt. 6 héten állhatott le a fejlődésben, de bőven elmúltam 8 hetes, amikor a műtét volt. Akkor elmentem egy másik dokihoz is a biztonság kedvéért.
Nem tagadom, nagyon sz*r volt. Mint egy gyász. Mindenki az ellenségem volt, segítséget se fogadtam el senkitől.
A műtét napján jobb volt, talán azért, mert fizikailag túl voltam rajta. Iszonyat nehezen dolgoztam fel utána is. Akkor még 3 hónap pihit mondtak, nagyon nagy elánnal vágtuk bele magunkat... És sikerült végül. Igaz sok idő (évek) teltek el, de sikerült.
Eleven kis rosszcsont 😂😂
Most megint terhes vagyok, és hidd el, hogy folyamatosan kattogok, hogy mi lesz..
Gyászold meg A. ne temesd magadba, annál rosszabb nincs. Alapvetően kérlek, ne úgy fogd fel, hogy csak veled történhet ilyen. Iszonyat sok nővel megtörténik. Szerintem jobb is, hogy nem tudjuk az okokat. Nekem az segített, hogy sikerült elfogadni azt, hogy beteg lett volna.
A napok könnyebbek lettek, mindig egy picivel jobb.
A2
Ne haragudj, lehet jobban lehúztalak 😕😔😂
A2! Dehogy. Nem húztál le! Az a baj, hogy senki nem beszél velem. Nagyon kevesen tudják a környezetemben. Ők meg inkább nem szólnak, mert úgy vannak vele, mit lehet ilyenkor mondani?
A műtétnek az az egyetlen előnye, hogy nem kell végig nézned. De remélem, nekem nem lesz rá szükség, mert akkor ugye a spontánt is végig szenvedem és még utána jön a műtét. Az a legrosszabb.
Tudom, nagyon gyakori. Csak az az idő...Nekem már nincs sok. Ki tudja, lesz-e még egy esélyem.
A.
A, nagyon ritka, hogy valakinek ennyi vetélése legyen, úgyhogy erre ne is gondolj! Nálam is megtalálták az okát, viszont azóta nem estem teherbe. De ennek ellenére nagyon, de nagyon bízom a kezelésben, a gyógyszerekben, amiket szedek és abban, hogy sikerrel járunk és lesz nekem még 5 gyerekem is! :D Hosszú és nehéz út vezetett odáig, hogy pozitívan lássam a jövőt és vannak nehéz napok még mindig, de úgy döntöttem, hogy nem nyalogatom tovább a sebeimet. Ha nem adok lehetőséget, akkor 100% nem lesz baba, ha adok, akkor már 50% esélyem van! És ez pont 50-nel több a semminél!
Minden vizsgálatot végeztess el, volt cukorterhelésed? Kéne nézni Leiden-mutációt, meg mindenfélét, amit ilyenkor szoktak.
Tarts ki, komolyan, harcolnunk kell ezekért a gyerekekért, valahol mélyen érzem, hogy el is várják tőlünk. :) Meg kell születniük és be kell ragyogják az életünket. Mindkettőnknek sikerülni fog!
RM
RM! Mindenem volt, csak ugye nem értékelte ki még senki. Először szereznem kell gyorsan egy endokrinológust. Lehet, hogy az IR miatt volt🤷🏼♀️ Még csak 1 hónapja diétazom. Az elég volt ahhoz, hogy megfoganjon, de tovább nem. Lehet, ha kapok gyógyszert, sikerül. A következőnél a progit rögtön elkezdem. Hátha, lesz még következő.
A.
A, én az IR-re 6 éve szedek gyógyszert, annyira brutálisan rosszak voltak az eredményeim. (A megengedett inzulin 17-szerese volt az enyém, a tavalyi cukorterhelésnél meg tökéletes lett, ennyit számít a gyógyszer.)
Tudok orvost ajánlani, drága, de az egyik legjobb az országban, viszont 2 hónapos előjegyzéssel lehet hozzá bejutni. A júniusi időpontok már beteltek, én is akkor megyek hozzá.
RM
RM! Köszi, de picit hamarabb szeretnék 😁
Szerinted az enyémre már kéne gyógyszer?
Cukor: 5,9 7,6 4,6
Inzulin: 8,5 55 34
Egy ismerősöm volt így 2 éve, annyi idős volt, mint én most. Védekezés mellett terhes lett, de elvetélt. Neki műtét kellett. Nem volt igazolt IR, de így is kapott rá gyógyszert, mert a doki szerint segít. 1 vagy 2 hónap múlva terhes lett. Az a baba megmaradt. Nemsokára 1 éves. Ő progit is kapott rögtön.
A.
A, ezt sajnos így nem lehet megítélni, mert nekem a cukroterhelést a hormonokkal együtt szokták kiértéelni, összefügg a kettő és ezt csakis orvos látja át. Beleszól még a menstruáció hossza, milyensége, a magasság, a súly, ezer dolgot kérdez mindig és ugye teljes hormonpanelt is kér, úgyhogy nem tudok segíteni. Nekem ennél sokkal rosszabb volt az első cukorterhelésem, de sajnos nem látok bele jobban. Sokat olvastam róla, de leszoktam az öndiagnosztizálásról - legalábbis IR kérdésben. Túl összetett.
RM
A, persze, megértem, hogy hamarabb szeretnél, de a 2-3 hónap nem sok, érdemes egy kiváló szakembert keresni.
RM
Nekem már bárki jó lenne, aki érdemben ránéz a leleteimre és jobban ért hozzá, mint én. Márpedig ebben az országban csak olyan van😂
Hormonpanelem is van. Mindenem van már, csak endokrinológusom nincs, meg babám😭
A.
2-3 hónap az végtelennek tűnik ilyenkor és az idő is fogy én megértem. Persze egy jó szakember aranyat ér de láttam én már mindent… magánszektorban sem a legkiválóbbak vannak.
Remélem hamarosan túlleszel a megpróbáltatáson A ❤️
Már közel van a babád❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!