Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Jaj, de cuki! Tényleg látszik!🤗
A.
Szia R!
Nagyon aranyos a kislány! :)
Wow, akkor már fiatalabb nőknél is csökken a nyák mennyisége, nekem 1, maximum 2 éve, 34-35 éves koromban kezdett csökkenni látványosabban. Akkor ezzel nincs gond! :)
Többiek, hogy vagytok?
RM
Nekem soha nem is volt nyákom, a stimuláció alatt jöttem rá hogy milyen jó ha hormonálisan rendben vagyok mert van természetes folyásom :D
És nem vagyok száraz mint a Szahara :D
Juuuj R csodaszép kislány! A férjem is mondta hogy nagyon édes! :)))))
R! De cuki kis csajszi😘remélem jol vagytok😇
Nekem azt hiszem fiatalabb koromban volt nyákom...most csak elvétve ..de ugye pcom van,ezert nem is csoda....
I
Csajok...en is bezavarhatok egy magánéleti frusztrácioval? Olyan elegem van ..
I
I! Persze. Én alig várok egy jó magánéleti frusztrációt. Nekem olyan úgy sincs😂
A.
I! Igen, sokat halványodott, de vérzés még mindig nincs ☹️ Remélem, holnap végre beindul. Ha nem, akkor hétfőn doki. Nem akarok műtétet!😭🙏
A.
Nagyon vicces A!😅
Na szoval..ne nevessetek ki,tényleg gáz.Az van,hogy ugye most oldja a parom es az exe ezt a kozos ingatlan eladást,evek ota húzódik.Most van rá vevő.De folyamatosan oldanak valamit,ilyen találka,most amolyan...mindig van " tisztazni" valo.A gond az,hogy ilyenkor a parom távolságtartó,olyan mintha a hatása alatt maradna.Jóban vannak,ezt elfogadtam ..de ez mar kezd túl " jó" lenni.Féltékeny vagyok es dühös.Nem hisztizem,az volna a legrosszabb.Csak ülök magamban es rágom a körmöm.Ha rá kérdezek,nem kapok egyenes választ.😒szóval most ez van...
I
Sajnalom A...de akkor ürül...most sajnos ez a forgatókönyv.Reméljuk igen,hogy nem kell műtét🙏
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!