Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2281/4868 anonim ***** válasza:

Szia Gabi, köszi a választ! :)

Kérdező, ahhhaaaa, igen, esetleg attól is fájhat, ha nem fakad ki. Érdekes ez, azóta érzem, amióta menstruálok és mindig azt gondoltam, hogy akkor rendben lezajlott az ovuláció (mivel természetes volt, hogy ott a fájdalom). De akkor lehet, hogy nem tud kifakadni mindig és ez okozza a fájdalmat.

A., ha így marad, egy ultrahang szerintem nem ártana.

RM

2023. ápr. 19. 13:13
 2282/4868 anonim ***** válasza:

RM! Mindenképpen lesz uh.,csak ugye a vérzés elmúlta után kell kontrollra mennem, hogy kiürült-e. Arról nem volt szó, mi van akkor, ha nem jön a vérzés.😕 A tegnapi még nem számít, mert még 11,1mm endometriumot mért, azt meg ugye csak észre venném, de darabos vérzésnek se híre, se hamva. Próbálok türelmes lenni, mert azt mondta, lehet, hogy csak egy-két nap múlva kezd leválni. Holnap csinálok megnyugtatásomra egy tesztet, hogy lássam a hcg legalább ürül. Annak ugye azért halványodnia kell már a tegnapihoz képest?

A.

2023. ápr. 19. 13:28
 2283/4868 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a hcg még hetekig kimutatható a vérből. Nekem legalábbis 5 hét után is volt még mérhető hcg a véremben.

RM

2023. ápr. 19. 13:41
 2284/4868 anonim ***** válasza:

Igen, tudom. Csak duplával lenne értelme, hogy látszódjon csökken-e.

Én csak sima vizeletre gondoltam, mert eddig halvány volt és tegnapra lett nagyon erős. Hátha halványodna. Barátnőmnek nagyon hamar látszott. Mondjuk ő mániákus tesztelő, így sima kémiai volt neki. A vérben se volt magas. Először is 26-27, 2 nap múlva már alig 10 körül, és úgy persze a vizeletteszt is gyorsan - lett.

Az ok.lenne, hogy még egy darabig+, de legalább ne erősödött volna ennyit tegnapra☹️

A.

2023. ápr. 19. 13:51
 2285/4868 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én már nem teszteltem, miután kimondták a vetélést. És előtte sem mániákusan. Úgyhogy nem tudom megmondani mit mutatott a teszt, mert egyszerűen berekesztettem a tesztelést.

RM

2023. ápr. 19. 14:16
 2286/4868 anonim ***** válasza:

RM! Nálam se volt tervben, sőt, azt is megfogadtam, hogy akkor se tesztelek többet soha a büdös életben, ha legközelebb nem jön meg😂 Csak most aggaszt, hogy a fantom 1% miatt nem adtak cseppet, így meg nem akar beindulni. Jó, tudom, türelmetlen vagyok😔

A.

2023. ápr. 19. 14:26
 2287/4868 anonim ***** válasza:

Én sem kaptam cseppet, magától zajlott le, bár nagyon hosszan, azt lehet meg kellett volna oldani, de nem mentem orvoshoz már.

RM

2023. ápr. 19. 14:28
 2288/4868 anonim ***** válasza:

RM!

Ebben a hónapban használtam LH tesztet. Tegnap volt ovum és hétfőn kezdődött gyengébben a szúrás szerű érzés amiről írtál majd tegnapra (azaz az ovu napjára) lett élesebb és még ma is tart. Ha ez segít esetleg.

E

2023. ápr. 19. 17:17
 2289/4868 anonim ***** válasza:

Köszönöm E, akkor valóban végig lehet érezni és még utána is egy kicsit. :) Nekem is hétfőn kezdődött és most koraestére valamelyest enyhült, holnap már nem fogom érezni. Fiatalabb koromban minden hónapban éreztem, de azért 30 felett már kimaradnak hónapok.

RM

2023. ápr. 19. 18:31
 2290/4868 anonim ***** válasza:
100%

RM- Én is mindig éreztem az ovulációs fájdalmat. 1 nap a hónapban, középidőben. Én 25 éves vagyok, nyákom már 2-3 éve, de lehet régebb óta biztosan nincs,ami észrevehető volna.

A peteérés tesztem mindig az ovus fájdalom napján volt a legerősebb. Nyákot, csak úgy éreztem ha kicsit felnyúltam. 😊

Végre tudok nektek egy értelmes képet hozni Bogi babáról 😊😊🥰

[link]

21+2 de a kisasszony 1 héttel nagyobb a korától, 22+2 nek felel meg, pedig a fogantatás napja tuti biztos 🥰

(R)

2023. ápr. 19. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!