Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?

I! Nem hangzik jól, de kicsit konkrétabban. Hogy kérdeztél rá és milyen választ kaptál? Ismered a nőt? Mióta nincsenek együtt? A csajnak van valakije?
A.

A! nagyon sajnálom, remélem beindul magától, remélem lelkileg sikerül valamennyire elfogadnod és feldolgoznod a helyzetet. 🖤
I! Nem tudom hogy vagy ennyire türelmes😅 Az én férjemre is rá van cuppanva az exe, már nem egyszer lett mindenhonnan letiltva, majd csinált vibert, majd ismerősöktől kérdezett😂😂 Ah katasztrófa…bár nekem a férjem elsőnek számolt be mindenről, letiltotta magától stb. Szerintem ezt valahogy el kell neki mondanod, mert ha a fusztrációdat magadban tartod az csak nőni és nőni fog, majd egyszer csak robban az pedig nem lesz kellemes…pedig az is teljesen jogos ha nem kommunikál veled a párod.
Ah csajok én nem is akarlak traktálni titeket de ma én is teljesen kivagyok, szerintem a hormonok is közrejátszanak.
L
I.. jaj nagyon sajnálom, én őszintén megmondom hogy párválasztásban nagyon szigorú vagyok, és a legkisebb jelnél azonnal lépek.
Ezért nem hiszem hogy én lennék a legmegfelelőbb a tanács osztásra, de bárhogy alakul a dolog írd le nekünk nyugodtan!
A kommunikáció mindig mindent felderít/megold ebben biztos vagyok!
Én hiszek benne egyébként hogy már mindenre tudod a választ legbelül, azt is ha többről van szó és azt is ha inkább téged emészt a féltékenység. Remélem az utóbbi!

Mondtam neki,hogy nem szeretnek hulyesegen agyalni- a valasz :nem is kell.
Ismerem a csajt.Ugy lett vege a 14 eves kapcsolatnak,hogy megcsalta,ő meg rajta kapta ..De ennek ellenére joban vannak Ő ilyen,nem tud sokaig haragudni.ezt is elfogadom.Mast nem tehetek.A csaj nemreg ment szet vmi sraccal.
I

Csajok, amúgy valahol csinálhatnánk valami csoportot/chatet, ami privát, mert veletek sokmindent megosztok/megosztanék, de nem igazán közszemlére szeretnék kiírni dolgokat.
Nem próbálunk meg valahol máshol beszélgetni?
L

I! Én nem szeretném növelni benned a gyanút, de nekem ez nem tetszik….
Kérdező, leszakad a derekam, fáradt vagyok, de sehogy nem tudok aludni…igazából ennyi a “gond”. Vannak sajnos ilyen mélypontjaim néha, majd összekaparom magam, az sem segít a helyzeten, hogy a híres “legjobb barátnőm” azóta kb nem létezik hogy babát várok…. Egy idősek vagyunk de az életszakaszunk nem épp ugyan az…
L

Nem tudok vele errol,mert egyszerűen nem ad egyenest valaszt.becsapva erzem magam.A papiros reszeket elmodja persze..de engem nem ez zavar.
Ma jutott eloszor eszembe,higy igy nem akarok babát.Hova jutottam....Türelmes vagyok,de nem olyan áron,hogy felemészt az egesz.Be kell valljam...a telojaba is belenéztem.Nem talaltam semmit szerencsere,csak a haz átadásáról időpontok stb...
I

Igen ,a minap szoba hoztam itt a skypot.En benne vagyok
I
Beszéltem a férjemmel -épp Home officeol- és azt mondta hogy szerinte furcsa lenne ha veled tervez gyereket, és közben megcsal. Azon gondolkodtunk hogy lehet azt a távolságot érzed amit ő tesz magára ha az ezével találkozik, és még nem lép ki belőle mikor haza ér. Azt mondta pl. én is távolságtartóbb vagyok ha a családomnál vagyok, bár én ezt észre sem veszem..soha.. pedig nagyon érzelmes vagyok. PErsze bele lett látni pókot békát de alapvetően ha ismered és bízol benne akkor nem hiszem hogy megcsalna.
L hát nekem tetszik az ötlet! A te regisztrálnál egy fórumra ahol tudunk privátan beszélni?
Vagy ha te nem szeretnél semmilyen formában lelepleződni akkor mi többiek mehetünk Facebookra, de remélem mindenki jön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!