Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2351/4858 anonim ***** válasza:

RM! Inkább úgy mondanám, egyre sz.rabbul. Szerintem most kezdem felfogni, hogy mi történt és ez mivel jár.

Ami a fizikai részét illeti, az is elég aggasztó. Mostanra kb. teljesen elmúlt a vérzés, de előtte se volt erősebb menstruáció, inkább gyengébb, mint szokott. Dokihoz még nem merek menni, mert egy kis maszatolás van még, most várok, hogy visszaerősödik-e, vagy mi történik. Ma már hasizom gyakorlatokat végeztem, de nem úgy tűnik, hogy használt volna. Félek nagyon, nehogy műtét legyen a vége.

Hát, az nálam nem úgy megy, hogy én döntöm el, kihagyok-e. Más körülmények között eszembe nem jutna kihagyni, főleg, hogy tudom, ilyenkor nagyobb esély van rá. Azonban nekem ahhoz a havi egy próbálkozáshoz tudnom kéne, mikor van ovum, amiről így már lövésem sincs.

Egy rendes menstruációt kéne várni, de amilyen szerencsés flótás vagyok, már most látom, hogy úgy borult meg a ciklusom, hogy az ovum akkorra fog esni, ami nem jó, ahogy az azt követő hónapokban se. Szóval ettől is kivagyok most eléggé.

A.

2023. ápr. 25. 00:51
 2352/4858 anonim ***** válasza:

A., ha nem ürül ki magától, akkor sürgősen kéne egy orvos és esetleg egy műtét, nehogy valami gond legyen belőle. Nekem az első vetélésnél nem ajánlották a műtétet, mert véreztem, bár extrém hosszan. A másodiknál viszont mindenképp kellett.

A műtét egyáltalán nem volt vészes, nyilván semmire nem emlékszem, a lelki része már más téma.

Tudom, hogy pont nem nekem kéne ezt mondanom, de próbáld meg tudatosítani magadban, hogy ez történt, ráadásul nagyon korán, szinte napok alatt kiderült, hogy mi van. Várd meg a következő menstruációt, végy egy nagy levegőt és mindent bele. Nekem is ezt kellett volna tennem már réges-rég.

Nem tudom pontosan a háttered, de remélem, találtok megoldást az együttlétekre!

RM

2023. ápr. 25. 01:04
 2353/4858 anonim ***** válasza:

Ami tőlem telik, azt megteszem, de itt most sajnos nem tudok mit tenni, ha egyszerűen fizikailag kivitelezhetetlen. Mégse kaphatok el egy ártatlan járókelőt, ha épp ovum van😂

Ha szerdáig elmúlik a vérzés teljesen, akkor visszamegyek dokihoz, nézzen meg. Mondjuk ő már eredetileg is műtétet akart, de végülis mindent úgy csináltam, ahogy mondta, bementem a kórházba, ott nem javasolták a műtétet.🤷🏼‍♀️ Legfeljebb visszaküld és, ha kell megcsinálják. Inkább az ellenkezőjétől félek, hogy amilyen vakegér, azt mondja, hogy rendben van, közben meg nem.

A kórházban annyira biztosra mondta a doki, hogy ki fogok ürülni, nem kell műtét, csak menjek kontrollra, ha elmúlt a vérzés, hogy meg se kérdeztem, mi legyen, ha mégse lesz olyan erős az a vérzés. Meg persze nem is voltam olyan állapotban, hogy bármi értelmes eszembe jutott volna☹️

Egyelőre szerencsére nincs fájdalmam, se lázam, megpróbálok nem a legrosszabbra gondolni. A hőm még csak most kezdett lejjebb kúszni, lehet még a progi nem engedte annyira.

Nem a fájdalomtól félek a műtétnél. Már azt is tudom, milyen "csodás" bánásmódra számíthatok, abban a kórházban, már annyira az se érdekel. Viszont a tavalyi küretem előtt nagyon rendben volt a méhnyálkahártyám, dicsérték is a dokik. Utána viszont 1 hónapig csomó mindent nem csinálhattam és a műtét után 3 hónapot kellett várni a próbálkozással. A nyálkahártyám azóta is fos a műtét előttihez képest. Most se volt túl vastag, épp csak elég a beágyazódáshoz. Tudom, vissza kellett volna épülnie rendesen, már a következő hónapban és lehet, hogy semmi köze a műtéthez, de én nagyon ahhoz kötöm. Rossz emlék ez nekem. +Tavaly nyáron se voltam emiatt egyetlen egyszer se strandolni, én ezt nem akarom még egyszer. Annyira nincs már semmi öröm az életemben.

Nyilván, ha azon múlik, hogy legyen esélyem babára, napi 2x is megműthetnek, de azért reménykedem benne, hogy minden rendben van és nem lesz rá szükség. (A vérzéseket nem nagyon tudom összehasonlítani, mert normál esetben tampont használok, most meg ugye nem, de az biztos, hogy olyan erős sose volt, mint a menstruációm legerősebb napjain szokott.)

A.

2023. ápr. 25. 01:35
 2354/4858 anonim ***** válasza:

A.!

Héten megyek dokihoz, ha szeretnéd, majd írok, hogy mi volt. Érzésem szerint a nem tudom állapotban vagyok most. Néha azt érzem, hogy ott van, utána meg azt, hogy nem 😂😂

Szerintem várj egy pár napot a dokival, utána menj be, hogy nézzenek meg. Amikor sajnos nekem ment el és műteni kellett, akkor a műtéttől számított 28 nappal meg is jött. Nem zavart be a ciklusomba.

Remélem amúgy, hogy nem fog ellaposodni ez a beszélgetés. Mindekit elragadott a viber 😂

A2

2023. ápr. 25. 07:35
 2355/4858 anonim ***** válasza:

Sziasztok Cirma vagyok. Engem is nagyon erdekel mi van Veletek. A sokat gondolok Rad...még igy ismeretlenül is.

Nagyon drukkolok mindenkinek vegül jól alakuljanak a dolgok.

2023. ápr. 25. 07:39
 2356/4858 A kérdező kommentje:

Igazából viberen sem beszélgetünk most , elmeséltük azokat a nem nyilvános dolgokat amiket gondoltunk és most mindenki éli a mindennapjait ahogy ez természetes ☺️❤️

Sajnos én azért nem tudok most aktívabb lenni mert mi nem próbálkozunk.

I nem tudom te hogy állsz ebben a hónapban? Csinálsz most ovu tesztet?

L ugye UH-n volt , nagyon szép a baba ❤️❤️

R ti voltatok UH-n?

Nem szeretném ha eltűnne ez a csapt innen , lehet érdemes a vibert visszaszorítanunk és azt valóban csak kiemelt alkalmakkor használnunk 😊

2023. ápr. 25. 10:08
 2357/4858 anonim ***** válasza:

A2! Biztos, hogy ott van! Miért ne lenne? Majd írd meg.

A.

2023. ápr. 25. 10:34
 2358/4858 A kérdező kommentje:

Az az igazság hogy elvesztettem a fonalat :D

A2 nálad hol tartunk? 🫣🫣

2023. ápr. 25. 10:36
 2359/4858 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Voltam én is ultrahangon. illetve babamozin. 27+2 volt itt ☺️

[link]

F

2023. ápr. 25. 11:09
 2360/4858 anonim ***** válasza:
100%
De jó kép, gyönyörű😍😘 cirma
2023. ápr. 25. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!