Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Nem is igazan a megcsalástol felek.Azt valahogy tudom,hogy nem tenne meg.Hanem,hogy meg mindig szereti...s esetleg vissza menne.Bar erre volt ideje,amikor robbant a bomba...s en is adtam eleg idot az elején,hogy kesobb ne kelljen vissza térnünk a témához.
Lehet igazatok van Kérdező,de cuki vagy hogy bevontad a ferjed- innen üdvözlöm-..baratnom is ezt mondta,hogy minek veszodne velem..itt albérletben...mikor ott a luxi haza,ahova vissza mehet( az a kozos ingatlan).De o itt van,velem.Csak ugye...a gondolatok...Ugy segítenék neki ebben is,de nem osztja meg velem.
I
L...ma ujhold van ..befolyasolja a hangulatunkat,a fizikumot is.Nem szoktad megfigyelni?
I
Hát ő már a kezdetektől ismeri a csoportot, az elején amikor elkezdtünk próbálkozni és sutyiban vettem a sok tesztet , akkor kiakadt.. és mondtam neki hogy De teljesen természetes , hát ti is ezt csináljátok :DDD És akkor elnevezte a csoportot Maniac Test Asossciation-nek :DD (MTA, ahogy egymás között hívjuk :D).
azt majd szavazzunk hol alapítsunk új csopit L még úgyis jön a szellem sztorival!
L nagyon sajnálom, borzaszt ha nem tudsz aludni az kicsinál belülről. Nekem a levendulaolaj szokott segíteni , ne aggódj már nincs sok hamarosan kint lesz a baba (mondjuk akkor már azért nem fogsz aludni :D )
I! Csak azt tudom, hogy teliholdnál mindig ébren vagyok sokáig, de mostanában az sem volt jellemző…
Akkor te itt az érzelmi megcsalástól félsz? Egyébként a férfiak rettentő egyszerűek tudnak lenni, te azt gondolod, hogy veled nem kommunikál erről közben pedig valószínűleg ennyire érdektelen az exével kapcsolatban😅😅
L
Kérdező, itt annyi minden történt azóta, hogy el is felejtettem, de ott egyszerűbb is lenne sortkeríteni rá😅
Félidő óta egyébként úgy érzem, mintha megállt volna az idő, nagyon messzinek érzem még a júliust😅
De utána legalább hason tudnék aludni, ahogy kényelmes, az hogy mennyit mindegy is😂😂
L
Lehet az volna a legtisztább,ha " fekszik nyugszik" alapon szepen kivárnam,mig vegre atadjak a kulcsokat..Sok a gond a papirok korul,ezt a frusztraltságát viszont értem.
Szoval van nevunk is?😃😃😃hat ez jó....igen Kérdező férje,az teljesen normalis ha őrült modjara tesztelünk,meg a kukazás is😅😅😅
I
Máris jobb a kedvem...persze ettől még fent áll a probléma,dehát uhy meg nem volt,hogy sehogysem.😅
L,! Igen...inkabb az erzelmi rész az aggasztó...Nem csalna meg,előtte szakitana velem.Soha nem alàzna ilyen módon meg.Ezt n.tudom honnan tudom,csak tudom.Vele megtette..ezert tudja hogy milyen borzaszto ..az en exem is megtette...ezert mi ilyet egymassal nem tennénk.
I
Én sajna, kimaradok ebből a csoportosdiból, pedig nem rossz ötlet ☹️ Nincs facebookom, azt nem is akarok, de már semmi mást se tudok letölteni a telefonomra, mert televan. Nem tudom, mikor lesz új, de ez egy sz.r.
A barátaimmal csak viberen tudom tartani a kapcsolatot.
I! Ne már, hogy nem akarsz babát! Te jönnél most! Szedd össze magad és beszélj szépen a pároddal. Egyszer csak eladják azt a lakást és te is megnyugszol.
A.
Tudtommal viberen is lehet csoportot csinálni
Mit gondoltok?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!