Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2341/4868 anonim ***** válasza:

HD,

Nem még nincsen, de tegnap anyum pont ezt mondta, hogy esélyem se lesz😅😅😂😂😂

A,

Ez azért pofátlanság….szerintem, most komolyan elmondod mi történt és az a reakció hogy babát akar vállalni? Hol van itt az együttérzés?

L

2023. ápr. 20. 13:39
 2342/4868 A kérdező kommentje:

Jesszusom.. szemernyi empátia sincs ebben történetben mármint a barátnőd felől feléd. Ilyet nem mondunk ilyenkor..

De miért reagált így... féltékeny lenne vagy kompenzálni próbál? Nagyon érdekes mert nyílván egy ösztönös reakció volt tőle de mit takar..

2023. ápr. 20. 14:07
 2343/4868 anonim ***** válasza:

Hát, én csak Ordítósnak hívom a gyerekét😂Ő is tudja, hogy sokkal nehezebb eset, mint a fiúk voltak, részben azért is gondolta meg magát a 4. kapcsán. Már egyéb okból sokkal ritkábban tudunk találkozni, mint a nagyoknál, ezért a kicsi nem is nagyon marad meg velem. Amúgy is matrica, csak az anyjával jó, meg legutóbb szepás is volt, szóval nem feltűnő, hogy vele nem játszom annyit, mint a fiúkkal.

Nem tudom, szerintem nem gondolta át. Ő nagyon beleélte magam az enyémbe és tényleg őszintén sajnálta. Szerintem kicsit úgy volt vele, mintha a saját vesztesége lenne, gyorsan "pótolni kell." De abba nem gondolt bele, hogy most lehet, tényleg terhes lesz és milyen érzés lesz nekem mondjuk 2 hónap múlva.

A.

2023. ápr. 20. 14:25
 2344/4868 A kérdező kommentje:

Igen ez egy kicsit önzőn hangzik.

Mondjuk ha nem találkoztok annyit akkor talán nem befolyásolja a barátságotokat igazán.

Nekem is volt egy osztálytársam akivel 10 évig voltunk nagyon szoros barátságban de szerencsére megszakadt a kapcsolat. Nem igazán volt a barátom csak idő kellett hogy felismerjem :D

Azóta csak a párom van, meg ez a fantasztikus csoport :)))

És azt kell mondanom hogy bőven elegendő :))) Nem tudok szívecskét írni de képzeljetek ide indokolatlan mennyiséget :D

Többiekkel mi újság?:))

Ja én ma teszteltem egyet mert furcsa volt a pocakom de nyílván negatív :D Jajjj és akartam mesélni: igazatok volt tényleg beparáztam a baba miatt is, meg nyílván a műtéttől is félek.. de sikerült végre eldöntenem mit szeretnék :D Jöhet a baba (szívecske, szívecske..)

2023. ápr. 21. 11:07
 2345/4868 anonim ***** válasza:

Örülök kérdező. Ha máskor is lesz (ne legyen) pici megingás, akkor írd ki magadból ❤️

A, hogy vagy?

A2

2023. ápr. 21. 12:05
 2346/4868 anonim ***** válasza:

A2! Köszönöm, még eleg sz.rul. Ma volt egy köröm a mammográfián. Hát, én azt hittem, már nem érhet meglepetés a magyar egészségügyben, de mégis. Ez valami kritikán aluli volt!

Tegnap este óta végre vérzek. Bizarr, hogy ennek kell örülnöm😥

Tegnap tesóm küldött egy + tesztet. Megfordult velem a világ, hogy terhes, de szerencsére csak covidos😂

A.

2023. ápr. 21. 12:18
 2347/4868 A kérdező kommentje:

Hu gyerekek... azóta sem jött meg de kifakadt a cisztám.. legjobb , mert taknyos vagyok és köhögnöm kell.. hu nagyon fáj :DD

De legalább a műtét előtt eltüntetem :D

2023. ápr. 23. 09:21
 2348/4868 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez jó hír, legalább ennyivel kevesebb!

Gondolom ez a beszélgetés lassan ellaposodik, azért remélem mindenki jól van!

RM

2023. ápr. 24. 23:36
 2349/4868 anonim ***** válasza:

RM! Nem, én itt vagyok. El ne tűnj! Kíváncsi vagyok mi lesz veletek. Továbbra is drukkolok mindenkinek, csak én most pár körből kimaradok☹️

A2 beszámolóját is várom, hogy mi volt az orvosnál.

A.

2023. ápr. 24. 23:48
 2350/4868 anonim ***** válasza:

A., jobban vagy kicsit? Remélem legalább testileg jobb valamivel. Kihagysz pár hónapot? Nem csodálkoznék rajta, bár sokszor mondják a nőgyógyászok, hogy ilyenkor nagyon nem érdemes kihagyni egy ciklust sem.

Nálam nincs semmi újság, kb 6-7 napja volt ovum, de kaotikus volt a múlt hét, így összesen egyszer tudtunk együtt lenni ovu előtt. Igyekszem visszafogni magam, semmilyen tünetet nem keresek (mondjuk most sok esélyt nem is adok), mert úgyis minden hónapban van valami, amit tévesen értelmezek.

Kertészkedem, dolgozom, kirándulgatunk, a többit majd meglátjuk.

RM

2023. ápr. 25. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!