Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2371/4900 anonim ***** válasza:

A!

[link]

Én csak gyors átfutottam amit írtatok, én innen rendeltem mindig, vannak csomag ajánlatok is úgy olcsóbb is, illetve valamennyi felett van egy ajándék is.

L

2023. ápr. 25. 14:52
 2372/4900 anonim ***** válasza:

Sziasztok,elegge elhavazodtam,de olvaslak vàltozatlanul.

RM ..nekem tetszik az ötlet,mármint az összefoglalós.😊

A...nem tudom hol erdemes ovu tesztet venni...nalunk van sima drogeriaban,nem horror áron olyan 3 eu az 5 db...De mar nem veszek...ez a része azt hiszem nagyon kezd idegesíteni.

I

2023. ápr. 25. 16:24
 2373/4900 anonim ***** válasza:

I! Nekem most muszáj lesz valami iránytű, mert teljesen vakon vagyok. Eddig is használtam, de csak abban a pár napban, amikor tudtam, hogy aktuális lesz. De most a hónapot se tudom, nem hogy a napot😕

L! Köszi, megnéztem. Még a rendelésig nem jutottam el, mert nem hagyta a postásat, aztán dolgoznom kellett. Majd nekiugrom még 1x.

A.

2023. ápr. 25. 17:47
 2374/4900 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, kinek hogy alakult a tegnapja?

Én nagyon jól haladtam a munkámmal, ami nagy szó, mert egy ideje nehézkesen ment. Az idő csodaszép volt és főztem egy jót vacsira is. 😊

6 éve tartom a diétát, de korlátozottan, ami azt jelenti, hogy semmi tiltott dolgot nem eszem: se cukor, se fehér liszt, fehér tészta, sima rizs és így tovább. Viszont nem számolok, mert nincs rá kapacitásom. Gondolkodom rajta, hogy a legszigorúbban bele kéne fogni ebbe, de olyan kevés élvezet maradt a hozzávalók szűkössége miatt, nincs kedvem hozzá.

Mindenesetre vacsorára volt egy kis édesburgonya, zöldbab, brokkoli és gomba, ezeket megpároltam, majd kicsit megpirítottam. Párolt tőkehalfilé és pirított mogyoró volt hozzá. A férjemnek is ízlett, ami nagy szó, mert nincs annyira oda ezekért a kajákért. 😂

Enyhe PMS tüneteket érzek, szóval gondolom egy héten belül megjön. Jövő héten így vérvételre kell mennem, friss hormonpanelt kell vinnem júniusban az endokrinológusomnak, egy éve nem találkoztunk. Akkor szuper értékeim voltak (sokkal jobbak a koromnál), nem tudom, miért nem jön össze ennek ellenére. Mindegy, megyek, megmondja, beszedem, megteszem és kész. 😂

RM

2023. ápr. 26. 11:15
 2375/4900 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Második próbálkozós hónapban vagyunk, azóta olvaslak titeket (és jó sokat vissza is olvastam)

Ha nem gond szeretnék én is jobban becsatlakozni a beszélgetésekbe.

35 éves vagyok, első baba lenne. Jelenleg másodikára nem várom. Használtam ebben a hónapban LH tesztet, én is a babatervezo.hu-n vettem.

Sikerült jó napokon is együtt lenni, de persze kész csoda lenne ilyen hamar összejönne, de hát sose tudni 🤞

E

2023. ápr. 26. 14:24
 2376/4900 anonim ***** válasza:

RM! Nálam semmi jó nem volt. Most hívtam a dokim, hogy mi legyen. Nem akart behívni, csak ha teljesen elmúlt a vérzés, de az asszisztens ráparancsolt, hogy nézzen meg 😂

Az asszisztenssel beszéltem ugye, ő fordította a dokinak. Mert neki nem tetszett, hogy nem volt erős a vérzés. Ugye, 3 nap gyengébb menstruáció volt, azóta meg minimálisan pecsételek egyre enyhébben. Ma pl.már szinte csak törlésnél ilyen koszos barna cucc.(Bocs, a részletekért.) Ma megyek be, meglátjuk, mi lesz.😕

A.

2023. ápr. 26. 15:00
 2377/4900 anonim ***** válasza:
100%

Szia E! Üdv köztünk! 😊

Én is akkorra nem várom, 2-a, 3-a, ki tudja ezt pontosan, az utóbbi időben volt, hogy kicsit előbb, volt, hogy később jött meg. 😕És ugye ez a hónap zsúfolt is volt, egyszer tudtunk együtt lenni ovu körül, úgyhogy csodálkoznék, ha pont most sikerülne.

Próbálkoztatok már korábban is, vagy ez most egy teljesen új terep számotokra? Drukkolok, hogy a jövő héten jó híreket kapj! 🤞

RM

2023. ápr. 26. 15:02
 2378/4900 anonim ***** válasza:

A., én örülök neki, hogy behívnak, mert a tapasztalatom azt mondatja, hogy ennél jóval erősebb vérzésed kéne legyen! Írj majd, hogy mi volt, és ne félj egyáltalán!

RM

2023. ápr. 26. 15:03
 2379/4900 anonim ***** válasza:

RM! Annak én is örülök, hogy megnéznek. Annak nem örülök, hogy nem ürülök 😕

Nem tudok nem félni. Rettegek!😭

2023. ápr. 26. 15:32
 2380/4900 anonim ***** válasza:

A., írj mindenképpen, hogy mit mondtak!! Tudom, hogy félelmetes, de rendben leszel nagyon hamar!

RM

2023. ápr. 26. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!