Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2331/4857 A kérdező kommentje:

Nekem is eszembe jutott a viber , én arra szavazok!

I szerintem is említsd meg neki hogy ez azért elgondolkodtatott téged és muszáj erről beszélni, ne érezd úgy hogy ezt szégyelled kell, csupán arról van szó hogy nyitott szemmel jársz és nem akarsz megsérülni.

2023. ápr. 20. 12:58
 2332/4857 anonim ***** válasza:
100%

Csajok akkor aki úgy gondolja hogy szeretné, az privátba küldje el a számát, szívesen megcsinálom én a csoportot :)

L

2023. ápr. 20. 13:00
 2333/4857 A kérdező kommentje:

Ja igen végre végig olvastam, szóval ezt a csoportot semmiképp nem szeretném elveszíteni vagy pótolni! Itt a baba-mama-nem mama gondokat beszéljük meg és minden egyebet amit nyilvánosan megszeretnénk, a többihez pedig a Viber :)

Várjuk a folytatást A!

2023. ápr. 20. 13:03
 2334/4857 anonim ***** válasza:
100%

Igen....Kerdező ez megvolt.Erre mondta azt,hogy nincs miert hulyesegeken gondolkodnom. Ha atmegy rajta,utana bújós...s az üzikben sem volt semmi.Nem rejtegeti a telót.Csak az a rossz érzés...

L! Oke kuldom a számom.Nem tudom milyen előhívó kell,szlovakiaba.

I

2023. ápr. 20. 13:05
 2335/4857 anonim ***** válasza:

Na, itt teljesen megőrült. Ősanya lett. Csak a gyerek létezik, ő a tökéletes (szerintem jobban is szereti, mint a fiúkat.) Császárt akart, de megbánta, ezért kompenzált eleinte. Mert őt "nem szülte meg." Csakhogy én ezt a gyereket nem tudom úgy szeretni, mint a nagyokat. Először is a fiúk, főleg a nagy, elkezdtek nagyon hasonlítani külsőleg a férjére, akit utálok. És a kiscsajban ezt már most látom. Másrészt, borzalmas természete van. Születése óta mindentől ordít. Barátnőm ugye annál jobban kényezteti és egy ilyen erőszakos kis hisztérikat látok benne. Nem utálom persze, csak nem tudok azonosulni az áradozásával, meg lelkesedni a napi 80 képért, amit küld róla. Hozzátartozik, hogy 1 évvel előtte született az unokahúgom, aki viszont tényleg egy angyal. Pont az ellentéte. Szóval lehet ez is közrejátszik, hogy én inkább olyat akarok. Miközben barátnőm folyton azzal vigasztal, hogy nyugi, neked is lesz "ilyened". Hát, remélem, nem pont olyanom, mert akkor kiugrom az ablakon😂 Szóval, amíg a 2 gyereknél "egyensúlyban voltunk", ő úgy viselkedett, mint egy "normális anya", én meg, mint egy "normális barátnő", most eléggé szétcsúsztunk, túl nagy a kontraszt.

A.

2023. ápr. 20. 13:08
 2336/4857 A kérdező kommentje:

Huh, A annyira átérzem amit írsz.. sajnos nagyon rossz látni valakit így kifordulva önmagából.

És hogy kezeled az ellenérzéseidet amikor ott vagy náluk?

Megnyilvánul a véleményedben ?

2023. ápr. 20. 13:24
 2337/4857 anonim ***** válasza:

A! Pont azt akartam kérdezni,mint a Kérdező

I

2023. ápr. 20. 13:25
 2338/4857 anonim ***** válasza:

A, nekem van egy ilyen ismerősöm, napi 800 képet kapok szintén a babájáról, engem is kiakaszt, nem is tudom mit vár el az ilyen? Minden alkalommal mondjam el hogy jajdecuki?😍😅😅 Szóval ha ilyen leszek valaki üssön le😂

L

2023. ápr. 20. 13:27
 2339/4857 anonim ***** válasza:
53%

Még mindig én, de mindjárt elhallgatok😁

A 3.gyerek után kitalálta, hogy akar még egyet és természetesen "együtt szülünk." Na, azóta meggondolta magát, neki nem kell több, inkább szüljek egyedül. Erre most a vetélésemnél közölte, hogy úgy kedvet kapott, hogy inkább szül még egyet. Köszi, marha jól esett. Persze, szüljön, nem lennék féltékeny, akkor szül, amikor akar, de legalább ne mondja, ha már mindenképpen akkor jut eszébe, amikor én biztos nem tudok. Nem biztos, hogy egy hónap múlva őszinte mosollyal tudnék gratulálni, ha bejelentené, hogy terhes. Ha eddig nem akart, igazán várhatna pár hónapot szerintem. Amikor legalább van esélyem nekem is.

A másik a meddőségi kérdés. Mivel neki összejött, csak az a jó, amit ő csinál. Amit ő, szed, ő iszik, amikor ő szexel😂Pedig tudjátok, itt is, olyan megosztó egy csomó minden. Van, akinek beválik valami, másnak meg megkavarja a ciklusát. Nem ugyanazok a szervezetek vagyunk. Persze, tök jó megosztani a tapasztalatokat, de nem vagyunk orvosok. Ha nekem más bajom van, mint neki, akkor nem feltétlenül ugyanaz a megoldás. Vagy pl.egy bizonyos ovu tesztet használt és úgy jött össze a gyerek, hogy akkor csinálták, amikor mosolygott. Hát, nálam ez nem működik, mert kicsit nagyobb szervezést igényel, a + előtt szokott lenni a próbálkozás és lám, 2 nappal ovu előtti bejött. Mintha valamit nem pont úgy csinálnék, ahogy ő, akkor esélyem se lenne, mert minden azon múlik. Tesztelés mániája is van, nekem nincs. Már nem várt előtt napokkal elkezdi, de én nem hiszek abban, hogy attól terhesebb leszek.😁 Most is agyon gyötört, mert neki volt egy kémiaija, ő jobban tudja, hogy velem mi lesz. Hát, attól, hogy naponta 20-at tesztelek, nem maradt volna meg a gyerek, mert nem azon múlik sajnos☹️

A.

2023. ápr. 20. 13:29
 2340/4857 anonim ***** válasza:
100%

L! Akkorát nevettem mikor írtad, hogy várod, hogy megszülj, mert szeretnél már hason aludni! Nem emlékszem, van már gyereked? Szülés után még kb 1 évig nem bírtam hason aludni a dinnye méretűre hízott melleim miatt. Van is erről egy jó kép, ha megtalálom feltöltöm 🤣

HD

2023. ápr. 20. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!