Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?

Sziasztok!
A csoportból én is szeretnék kimaradni, évekkel ezelőtt, a második vetélést megelőzően voltam tagja egy ilyen csoportnak, ahol végignézték a kálváriámat és megfogadtam, hogy soha többet nem leplezem le magam babonából. De persze nektek könnyebb lenne úgy kommunikálni, úgyhogy jó az ötlet! Majd néha ide is nézzetek be! :)
RM

Szerintem is jo otlet a viber.
En ugy gondoltam hogy olyanról beszéljünk amit itt nyilvánosan azert mar ne fejtsünk ki.
I

L! Igen, viberen is lehet. Nekem is kicsit kétesélyes, mert elég "leleplező". Előttetek már nem vagyok annyira inkognitóban, de hol a határ? Vannak itt a csoportban olyanok is, akik később jöttek, csak néha néznek be, velük még igen. Meg ilyenkor az szokott történni, hogy az eredeti fórumot (ezt) olyankor elhagyják. Azt meg sajnálnám, ha valaki nem tud, vagy nem akar csatlakozni, mint mondjuk RM, "elveszítenénk"☹️
A.

L, írtad, hogy már nem olyan a kapcsolat a barátnőddel, mint a várandósság előtt. Na ez a téma meg az én mumusom. :)
Én is benne vagyok egy ilyen helyzetben jelenleg. A barátnőm ikreket vár, a harmadik gyereket még szoptatja, kicsi. És a világon semmi másról nem tud beszélni, mint a terhesség, a gyerek, hogy milyen szépen teszi egyik lábát a másik után, milyen szép vonalakat rajzol és így tovább. Ráadásul kicsit ezo-mama és állandóan a még le nem szültett babáimról is beszél. Félreértés ne essék, spirituális ember vagyok, de egy idő után rendkívül szánalmasnak érzem magam, hogy állandóan ezekkel traktál. És hogy dolgozzak fel valamit, mert biztosan én vagyok a gát, hogy nem jön a gyerek. NEM. Nem fogom magam hibáztatni. Oka biztosan van, de hiszem, hogy nem én rontok el valamit, egyszerűen csak így kellett alakulnia, nem próbálom megérteni, úgysem menne.
Szóval rendkívül kellemetlen, amikor hónapok óta csak a mosható pelenkák és készségfejlesztő játékok a téma, megfűszerezve egy kis "úgy sajnálom, neked is lesz majd babád!" kijelentésekkel.
Nem azt mondom, hogy te is ezt csinálod, de szerintem a gyermektelenek – főleg, akik gyerekre vágynak – ösztönösen kerülik a várandós/kisgyerekes ismerőseiket egy ideig, mert előre tudják, mire lehet számítani. És a szánalom az utolsó, amire szükségünk van.
RM

A., semmi gond, ha szeretnétek máshol beszélni, teljesen megértem! Nem ez a legmegfelelőbb hely a mélyebb beszélgetésekre! Én problémás vagyok ebből a szempontból, túl sok negatív emlékem van, ezért szeretnék csak kimaradni, nincs semmi más oka! :)
RM

RM, megértem de mivel én is több mint egy évig vágytam csak utána, nem tennék ilyet senkivel, de mint írtam is nálunk nem ez a gond, hanem a teljesen más élethelyzet, én férjnél vagyok, babát várok, rendezem a házat stb, ő még bulizik, hol ez a pasija van hol ez, semmi szó nem esik kb a terhességemről…
L

L, igen, így érthető, hogy zavar téged a dolog. Tényleg teljesen más életszakaszban van, de elképzelhető, hogy egy idő után újra tudtok majd közeledni egymás felé. A várandóssággal teljesen kicserélik az ember agyát és másra fókuszál, míg a barátai ugyanott maradnak. Természetes sajnos, hogy így alakulnak a kapcsolatok, de általában újra egymásra találnak azok, akik szorosabb barátságban voltak.
RM

Esetleg köztes megoldás lehet, hogy maradunk itt alapból és aki nagyon szeretne csinál egy viber csoportot az "intim témáknak", amit csak arra használtok. Ha valaki nem tag ott, de út közben mégis szeretne valamit titkosan megosztani az szól, hogy vegyétek fel. Csak egy ötlet.
A.

A! En is igy gondoltam,tamogatom ezt az otletet.Semmikepp sem szeretnek innen "lelépni",de vannak dolgok amiket ide nem irnek ,s termeszetesen nem miattatod.Csak tul nyilvanos.
Szoval tolem mehetunk viberra.
I

Ez a barátnő ügy nálam is kérdés most. Van ugye a legjobb barátnőm, akiről már írtam. Nagy földöntúli kapcsolatban vagyunk, szóval megszakadni biztos nem fog, de most először van vele "gyerekes" problémám. Neki 3 van. Amikor megismertem, a nagy még 1-2 éves volt.(Most 20lesz.) Mintagyerek volt, fiú. Imádtam, egyáltalán nem untam a gyerek témát, én már akkor is akartam. Sokat jártunk össze, vigyáztam rá. A másodikat már "együtt akartuk szülni", de persze csak ő szült. Nem voltam féltékeny, őt is nagyon szerettem, sokat vártak rá. Ő nem minta, nagyon rosszcsont volt, de imádtam őt. (Most 12, fiú.) Na, a következőt már tényleg "velem" szüli. Nem akart összejönni. Közben volt egy kémiai terhessége. Aztán meddőségibe mentek, a sors fintora, hogy ott ahhoz az orvoshoz kerültek, akihez most én. Valamit tud az a doki, mert a vizsgálatok végzése során ő is spontán terhes lett, mielőtt sor került volna beültetésre😂 Persze, megint "nélkülem" szült. Lány, másfél éves lesz. Na, itt jönnek a problémák.
Másikban folyt.
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!