Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2361/4900 anonim ***** válasza:
100%

A., nem mondták, hogy esetleg mit kell szedned ahhoz, hogy visszaépüljön a méhnyálkahártya? A saját dokid nem javasolt legalább vitaminokat?

Megértelek, így, hogy nem erős a vérzés, tényleg kérdés, hogy pontosan mi történik bent. Várhatsz természetesen pár napot, de én nem tudnék, amilyen parázós vagyok, biztos mennék egy ultrahangra. Vagy akármire, csak záruljon le végre.

Kérdező, pár hónap és minden a legnagyobb rendben lesz! Terveztek egy kis lazulást így a tavaszi-nyári időszakra? :) Engem mindig kibillent akár egy rövid kirándulás is, 2-3 nap meg csodákat tesz. Májusban hivatalosak vagyunk egy 3 napos szuperjó programra, ha ez a hónap is sikertelen, majd ott kimulatom magam, pihenek kicsit.

F, de édeeeees! Mekkora csoda már ez az egész! Pár hete még csak egy apró kis maszat volt, most meg itt van a szép kis pofija!

Még nem várandós lányok/asszonyok! :D

Vezessük be, hogy mindenki leírja – akár egy heti összefoglalóban –, hogy milyen jó dolgok történtek vele. Nem számít, mennyire jelentéktelenek, de ha rendszeresen lejegyezzük a pozitív dolgokat, nagy hatással lehet a lelkiállapotunkra. Ami ugye nagy segítség a fogantatás időszakában (én legalábbis hiszek ebben).

Kezdem én:

Először is csodaszép a tavasz, ez a kedvenc évszakom. Egész hétvégén kertészkedtem, vasárnap 9 órán át, ami mozgásnak is kiváló, a lelkemnek meg igazi gyógyír. Van egy kis magaságyásos veteményesünk, de nagy a kert és a díszkert részét 2 éve alakítgatjuk. Lassan épül, de ehhez idő kell. Imádom napról-napra figyelni, ahogy a növények picit mindig nagyobbak lesznek. Nyilván párhuzamot vonok a 9 hónappal és próbálom elképzelni, hogy ugyanígy, szépen, lassan fog bennem is növekedni egy új élet. Alig várom!

Tegnap kint sétáltam és a kertben leszállt egy gólya. Ez nem újdonság, minden évben itt vannak, 3-4 fióka társaságában. Este pedig egy őzike látogatott meg minket, a szomszédig ment. :)

RM

2023. ápr. 25. 12:03
 2362/4900 anonim ***** válasza:
100%

Én se szeretnék eltűnni innen, bocsi csajok, csak ezer meg egy dolgom van, igen tegnap voltunk babamozizni, már 1020 gramm, és 2 héttel nagyobb a méretei alapján🥰🩵

[link]

L

2023. ápr. 25. 12:04
 2363/4900 anonim ***** válasza:
100%

L, neked legalább szembe fordult az UH-val. Nekem az istenért se 😂 3x mentem vissza a vizsgálóba mert takarta magát az összes végtagjával, egyszerűen nem akarta magát megmutatni. Bár óriási mellsőfali lepényem van, csoda hogy ilyen is sikerült

F

2023. ápr. 25. 12:24
 2364/4900 anonim ***** válasza:

F,

Az elején a keze-lába az arca előtt volt, ez a legutolsó fotó😅😅 Nekem hálisten hátsófali a lepény, emiatt igen egyszerűbb. Amúgy ha az uh felé néz az képalkotás szempontjából pont nem jó, oldalról kell “elkapni” akkor lesz ilyen 🥰

L

2023. ápr. 25. 12:54
 2365/4900 A kérdező kommentje:

F! Nagyon szééép gratulálok !! 😍😍❤️❤️❤️

RM, huuu de jól hangzik álom otthonotok lehet 😍😍❤️❤️

És benne vagyok! Én akár mindennap tudok áradozni :DD

Ma pl a kolléganőmmel beszélgettem egy kellemeset, és mégsem kell estig dolgoznom így mehetek haza a férjemmel du. 😍❤️❤️

Hétvégén pedig a Margitszigeten sétáltunk a férjemmel 😍❤️

2023. ápr. 25. 12:55
 2366/4900 anonim ***** válasza:

Kérdező, ááá, messze van az még attól! 😂 Szerintem még 1-2 év, mire sikerül teljesen felújítanunk. Egy nagyon öreg házról van szó, lépésenként haladunk vele, de fantasztikus érzés megmenteni egy ilyen régi épületet.

A Margitsziget is szuper, Budapesten jártam egyetemre, szóval jó ideig laktam ott is, de nem hiányzik. Mármint lakni nem szeretnék ott, de turistáskodni bármikor! :) Két hete voltunk ott hétvégre, szuperjó volt, de utána kiszállni az autóból és kristálytiszta levegőt szippantani itthon – na az felbecsülhetetlen. 😂 De rengeteg szuper hely van a fővárosban, nagyon jó néha elmenni csavarogni és nagyon szép maga a város is!

RM

2023. ápr. 25. 13:11
 2367/4900 anonim ***** válasza:

RM! A saját dokim pont leszar, szerinte különben is jó. Múltkor is ovu előtt 2 nappal valami 5,4-et mért, azt mondta tökéletes. Mondjuk azt se tudom, hogy mér, mert most is a vetélésnél 3millivel többet mértek, mint ő 🤷🏼‍♀️ De tény, hogy az se volt túl sok. Az első barnázásomnál az ügyeleten 9,5mm-t mértek, a vetélésnél a doki 8-at, a kórházban meg(ahol előtte az ügyeleten) 11,1-et.

Azt olvastam, E vitamin jó rá, de azt is, hogy semmit nem ér. Én nem szedtem külön, a babás vitaminomban van, meg a Q10-ben is.(Utóbbit mondjuk most felfüggesztettem, most fogom újrakezdeni.)

Az a baj, hogy nem tölthetek minden munkaórát orvosnál, mert már így is nagy a baj, muszáj néha pénzt keresnem. A kórházban nem fogadnak, a saját dokim meg úgyse vizsgál meg, vetélésnél se akart, mert vérzek. Ő különben is megmondta, hogy menjek műtétre 🙄 Szerintem a holnapit is buktam, mert most megint erősebb törlésnél. Szerintem az lesz, hogy holnap felhívom, hogy mondja meg, mi a f.szt csináljak. (Azt mondjuk mondta az ügyeletes doki, hogy nem lesz egyenletes a vérzés, ez speciál stimmel, csak arra nem számítottam, hogy ilyen enyhe lesz.)

Hát, akkor én csöndben leszek.😂 A hetem fénypontja, ha ki tudok kelni az ágyból és kibírok fél órát bőgés nélkül 😕 Azon röhögtünk barátnőmmel, hogy szerintem a postás meg se ismerne felöltözve, mert még sose látott úgy. Tegnap elvonszoltam magam boltba, erre rám köszönt a postás. Megállt a szívem, gyorsan végignéztem magamon, hogy nem-e köntösben vagyok, mert szerintem az se tűnne fel😂

Tudtok valami oldalt, ahol lehet jó ovu tesztet rendelni? Sajnos, ahonnan én rendeltem, ott nincs már. Most gyógyszertárban veszem, de így elég drága. Olyan kéne, ahol van személyes átvétel, vagy postás, vagy valami, amihez nem kell számla, mert az nincs.

A.

2023. ápr. 25. 13:13
 2368/4900 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek A., ha valaki igazán megért, az én vagyok.

A vetéléseknél még máshol laktam, az előző nőgyógyászom még este is felvette, ha hívtam. Igaz, már nagyon sajnált és próbált mindenben segíteni. Az első alkalommal nem ajánlotta a műtétet ő sem és én sem véreztem egyenletesen, viszont 5 hétig egyfolytában. Most néztem vissza a naptáramat (évek óta először) és 9 hét volt két menstruáció között. Igaz, közben volt ez az 5 hétnyi folyamatos vérzés, de az nem menstruáció volt. (Hacsak nem az történt, hogy közben még menstruáltam is, fogalmam sincs.) Az új nőgyógyászom is nagyon rendes, még nyár végén a lelkemre kötötte, hogy a világért ne adjam fel, tartsak ki és ő biztos a sikerünkben. Úgyhogy örülök, hogy két ilyen empatikus orvossal hozott össze a sors. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem csak női nőgyógyászom volt, valahogy kényelmetlen, amikor férfi nőgyógyásszal találkozom. De ez az én hülyeségem.

Koraterhességben (úgy értem a 6. hét előtt) kevesebbszer műtenek. Az is lehet A., hogy kiürülsz teljesen. Ha nincsenek nagy fájdalmaid, akkor szerintem lezajlik ez magától is. Mindenesetre menj minél előbb, csekkolják le mi van.

Én ovu tesztet soha nem használtam, mivel mindig megérzem az ovulációt. Az persze kérdés, hogy a fájdalomhoz képest pontosan mikor reped a tüsző, előtte, közben, vagy utána, de nincs idegrendszerem ezekhez a tesztekhez.

Nem akarom, hogy minden napom erről szóljon, úgyhogy nincs tapasztalatom abban, hogy melyik ovu teszt a jó.

RM

2023. ápr. 25. 14:00
 2369/4900 anonim ***** válasza:

RM! Érdekes, én pont a nőktől idegenkedem. Tök fura, hogy egy nő nyúlkáljon ott. Mondjuk nem tudom miért, mert nálam a férfi nyúlkálás is pont olyan gyakori 😂 Biztos a tudatalattim elraktározta az emlékeket, miszerint mégis csak az a normális 😁

Eddig 2x vizsgált nő. Egyszer, amikor az autoimmun betegségemmel voltam sztk-ban, és természetesen én abból is azt hoztam ki, hogy tuti, emiatt SE lehet gyerekem😭 Akkor megragadott a doki és levitt a kollégájához, akivel jóban volt és történetesen ő egy nő, hogy nézzen meg, nyugtasson meg és hagyjam abba a bőgést😂 Meg most, amikor először voltam az ügyeleten, ott is egy nő volt. Illetve tavaly egy nő műtött, de ugyebár akkor aludtam.

Én valahogy úgy érzem, hogy ki fog ez ürülni műtét nélkül, csak elég lassan. Ha nekem is 5 hét lesz, addig szerintem megbolondulok.🙄

A.

2023. ápr. 25. 14:18
 2370/4900 anonim ***** válasza:
100%

Az 5 hét szerintem extrém eset, nem tudom, miért történt így, de azért ritka. Ne félj ettől, nekem pechem volt.

RM

2023. ápr. 25. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!