Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2241/4851 anonim ***** válasza:

A! Nem erre vagyik,de azt hiszem szuksege van ránk.

I

2023. ápr. 18. 16:31
 2242/4851 A kérdező kommentje:
Én benne vagyok akármiben
2023. ápr. 18. 17:01
 2243/4851 anonim ***** válasza:
100%

Jo..megvarjuk a tobbieket is,kinek mi a velemenye

I

2023. ápr. 18. 17:17
 2244/4851 anonim ***** válasza:
100%

Én csak itt tudok lenni, nem vagyok fent Facebook-on meg ilyenek

A.

2023. ápr. 18. 17:59
 2245/4851 anonim ***** válasza:
100%

Akik már átmentek ezen, amin én, hogy bírták ki?

Főleg, hogy hittétek el, hogy nincs meg a baba? Az agyammal tudom, hogy nincs, 2 orvos is megnézett (az egyik alaposan), de mégis attól rettegek, hogy elbújt és én ölöm meg azzal, hogy abbahagyom a progit. Tudom, hogy nem lehetséges, de mégse tudok másra gondolni😭 (Azt mondta a doki, hogy elhalás után is emelkedhet még a hcg, szóval lehet, hogy már szombaton elhalt.)

A.

2023. ápr. 18. 19:41
 2246/4851 anonim ***** válasza:
100%

A skype egy kulon oldal- egy szemely letre hozza s aki akar csatlakozni az kap kodot..ezzel bejelentkezel a szobaba ahol csak mi vagyunk.Ez nem nyilvanos- csak az a szemely lehet tagja aki kodot kap tőlem.szoktunk igy meeting elni.

I

2023. ápr. 18. 19:42
 2247/4851 anonim ***** válasza:
100%

A!...amikor nekem volt vetêlésem ..azt hiszem valahogy igy eltem meg en is.Azt hittem akkoriban majd ezt is irányítani tudom..hát ugy rogytam térdre,mint annak a rendje.Azt hiszem az segitett,hogy a jozan eszemmel felfogtam,hogy beteg lett volna.A lelkem sokàig sajgott,elgyászoltam a magam módján.Talán...alázatot is tanultam.Nem tudom....egyszer csak ugy keltem,hogy elengedtem...ugy igazán.Es igen...en is probaltam " magamban" tartani par napig, remenykedni hogy na majd holnap biztosan lesz szivverêse..de az a nap sajnos soha nem jott el.Nem tudok okosat mondani A...itt csak az idő🖤

I

2023. ápr. 18. 19:49
 2248/4851 anonim ***** válasza:
100%

A, nagyon sajnálom, tudom, min mész keresztül.

Mindenkinek egyéni, hogy hogyan dolgozza ezt fel.

Nekem először pozitív teszt mellett jött meg, az kémiai lehetett, másodjára az 5-6. héten ment el, utána kereken 5 hétig véreztem, de végül magától kiürült. 3 hónap múlva lettem újra terhes, a 11. hét körül volt a műtét, mert megállt a szíve.

Az első kettőt aránylag normálisan vettem, bár a 2.-nál kikészültem. A 3. után 7 évembe telt, hogy újra bele merjek vágni, de ezt már írtam is.

Én egyedi eset vagyok, mások.sokkal hamarabb kijönnek ebből, úgyhogy rossz példa vagyok. Csak és kizárólag az idő segít, nagyon sajnálom, hogy ezt kell írnom...tarts ki, el fog jönni az idő, hogy egy hajszállal kevésbé fáj.

RM

2023. ápr. 18. 19:58
 2249/4851 anonim ***** válasza:
100%

Mindenen csak az idő segít. De mikor?

Mindkét orvos hormonális okokra gyanakszik, de ezt már sose tudjuk meg.

Látjátok, ezért vagyok negatív. Mert nekem még soha nem sikerült semmi az életben.

A.

2023. ápr. 18. 20:05
 2250/4851 anonim ***** válasza:
100%

RM! Köszönöm, hogy írtál. Fel se tudom fogni, hogy tudtad ezt kibírni. Nem akarom megszokni. Nekem már nincs 7 évem. Egy sincs.😭

A.

2023. ápr. 18. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!