Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Lemaradtam ...ugy sajnalom A!...nem is tudom mit irjak...Sovany vigasz,de legalabb tudod hogy lehetseges...hogy átjarhato vagy,amin annyit idegeskedtél....
Sokat gondolok Rád🤗Kesobb irok
I
I! A cuki doki is azt mondta. Spontán terhesség volt? Igen. Na, akkor meg is volt az átjárhatósági🤷🏼♀️
A.
Na látod...s eddig Neked havonta egy esélyed volt ..lehet ha többször sikerult volna a találka,joval nagyobb az arány...hidd el.Minden rendben van Veled,s ezután is jol leszel,majd mi itt teszünk róla.Semmifele kamikaze,orult gondolatokat nem akarunk tőled hallani.Jo?❤️
I
I! Hát, ezt most nem tudom megígérni. Eddig se voltam a helyzet magaslatán, gondolhatod, hogy most... Irreális elvárasaid vannak!
A.
Tudom A!... De helyrejössz,okosan fogsz viselkedni.Nem lesz itt semmi baj.Szemmel tartunk🧐
Igeretet nem várunk,vagyis de!
Ên már komolyan arra is gondoltam,hogy csinálhatunk skype hivast itt mint csoport.Az is anonym....ha már igy ennyi ideje itt vagyunk egymasnak ...Mit gondoltok,tul meredek otlet? Kérdező?
I
Ez szuper...holnapra gondolsz?
I
Csajok én már fbra is gondoltam😅😅
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!