Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
L! Köszi, kipróbáltam a tortilla lapot. Egész ehető. Végre valami, ami legalább nyomokban hasonlít normális kajára😂
Kérdező! Mi az a konizácio? Tudom, kiguglizhatnám, de mindig rohanok😕
Én holnap megpróbálok időpontot kérni az átjárhatóságira, de kétlem, hogy menni fog. Rettegek tőle. Inkább nyerek a lottón és keresek valakit, aki elaltat előtte. Tudom, gáz vagyok, de ez van🤷🏼♀️ Mostanában így is túl gyakran léptem ki a komfort zónámból. Ez a vizsgálat már nagyon messze van tőle.
A.
Hat en most vagyok elvileg menzi előtt🤷Aprobb görcseim vannak,de ezen kivul semmi.Jovőhetre van idopontom átjarhatosagira...be vagyok **jva rendesen..de ez van.
I
A! Talaltam teljes kiorlesu panirt...zsemlemorzsat...szoval most rantott husim van,salival😂
I
De én nem bírom, ha ott kotorásznak. Tuti, ugrálnék és átszúrnak valamit. Nem is a fájdalomtól félek, hanem, hogy tönkreteszem még olyan szervem is, ami még működik 😕
A.
Neeem, egy katéter nem tompa!
A.
Kérdezo,pakold össze A-t felveszlek titeket valahol,s elvisszük őt a vizsgálatra.🤕😅
Mese nincs,muszáj lesz...
I
I! Előbb éld túl, aztán legyen nagy a szád!😂
Kértem időpontot végül, de állítólag ott mindig egy bizonyos nő csinálja (bár, lehet, hogy ő a röntgenes), nem tudom. Na, mindegy, meglett a nap, felkészítettem a dokit, hogy lehet, megfutamodok. Szóval látta, hogy menthetetlen vagyok, úgyhogy közölte, hogy ő bent van akkor, úgyhogy megcsinálja ő. Úgyis erősebb nálam, esélyem se lesz.😂
A.
Nekem sem nagy a szam..de ezt is meg kell lépnünk.Szoval örülok,hogy bejelentkeztél Te is😘
I
U.i..ha nem élem túl,akkor üzenem,ha tovabbra is lesznek raplijaid vissza járok majd kisérteni😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!