Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kérdez mi volt az orvosnàl?
I
Hát most végeztem köszi a kérdést I! ❤️
Hát nem tudom hogy csalódott vagyok-e vagy nem de azt hiszem egy kicsit..
Azt mondta hogy nincs ir-em, de figyeljek oda és max 160g ch meg 8 órán keresztül egyek csak , toljam ki a reggelit és korai vacsora.. de nem értettem és rákérdeztem hogy most akkor nem vagyok inzulinrezisztens?
Mondta hogy nem csak figyeljek oda.. de hàt én így nem tudok figyelni 😂
Most valki vagy mondja azt hogy ir és beleállok de az hogy nincs és egyek egésznap 3x ( ő azt támogatja) és ne egyek cht reggel meg este … ezt sem értettem őszintén megmondom fogalmam nincs mit csináljak 😂
Még hátha a Dévaiban mondd rá valamit a doktornő 🥺
Akkor mi a fenének mondta...vagy esetleg határ eset?
Nem tudom...en valahogy ugy vagyok vele,hogy ki is kell tapasztalni,mi valik be.Nekem az 5 szori eves pl.nagyon jó.Javulást tapasztalok minden téren.Jövőhéten megyek Uh- ra,hogy mi a helyzet a petéimmel...esetleg kezd e visszahúzódni a jobbról a sok ciszta.Ebben a hónapban ovu tájt nem akart kiszakadni,szóval valami biztosan történik...
A Dêvaiba mikor mész? Ez a belgyógyasz endokrinológus volt?
I
Érdekes, hogy ennyire nem tudjak megállapítani, hogy IR-e, ugyanaz a tapasztalatom 3 orvos utan.
Szeretnék kerdezni azoktól akik dietaznak es számoljak a grammokat.
Mi van olyan esetben ha kesöbb sikerült csak reggeliznem fel9kor a következő étkezes így fel 12-re jönne ki. Arra gondoltam akkor kihagynam a 10órait es mar az ebedet ennem.
Lehet ilyet? Ha igen, akkor hogy módosul a szenhidrat elosztasa ebedre, ha ma csak 4etkezes lesz 5 helyett?
Bocsi a hülye kerdest de még mindig zavaros ez az egesz a fejemben.
Cirma
Cirma, ne hagyd ki, tudom már későn írom de na😅😅 2-4 óránként kell enni, én ilyenkor hamarabbra szoktam hozni a tízórait, de általában én 11kor tízóraizok, 14kor ebédelek.
L
Vegül ettem közben egy marek mandulat😃
Cirma
Sziasztok, aki IR diétán van: csináltam egy heti tervet hogy mit egyek és mikor. Csak egyet nem tudok eldönteni, hogy mennyit egyek a főétkezések alkalmával.
Ti mennyit esztek?
Én mérem az ételt, eddig 200 és 300 gramm között mozgott egy főétkezés , attól függően hogy mennyire telített el.
De most nem tudom hogy mennyit vigyek mert ha van köztes étkezés akkor ugye nem kell annyi, de eddig sem vittem nagy adagot.
Kérdező! Én sokat, de nem én vagyok a te embered, hacsak nem hízni akarsz😂 Viszont tegnap először véletlenül kijött a 160g szénhidrát!😮
A.
Kérdező, ne így mérd….
Reggeli: 30 g szénhidrát
Tízórai: 20 gramm szénhidrát
Ebéd: 50 g szénhidrát
Uzsonna: 20 g CH
Vacsora: 40 g CH
Pl ha ebédre natúr csirkét eszel, az 0 g ch, ha eszel hozzá salátát még mindig 0….szóval pl az én barna rizsemben 100 grammban van 72 gramm szénhidrát, vagyis főzés előtt kiszámolom, hogy 50 gramm szénhidrát hány gramm rizsben van, majd ezt főzöm ki.
100 gramm 72 g CH
1,388 gramm 1 g CH
69,44 gramm 50 g CH.
Vagy így csinálod vagy pedig kifőzől pl 250 gramm rizst egyszerre mert így több étkezésre jó egyszerre.
Akkor tudod hogy a 250 grammban van 180 gramm szénhidrát, majd miután megfőtt leméred a súlyát a kifőtt rizsnek és abból számolod ki.
Remélem ez segített.
L
Kérdező,így ahogy L mondja😘
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!