Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Köszönöm szépen! 😍
Amúgy sokkal jobban hangzik mert eddig is kerültem a szénhidrátdús ételeket úgyhogy az nem lesz nehéz 😊
Köszönöm L! 😍
Ne aggódj A ma én is befaltam egy jó adag salátát vacsira 🫣🫣 persze husival 😊
De salit szabad Kérdező..en is azt ettem,natur bazsalikomos csirke mellel🤪
I
Na jó, hagyjatok a nulla grammotokkal!😂
Semmiből bármennyit lehet enni!😁 A probléma, hogy amiket én eszem, azok nem semmik, hanem, nagyon is valamik🤭
Ui.: A teljes kiőrlésű tészta borzalmas volt. Ha így folytatom, még azt is megutálom, amit eddig szerettem, pl.tk.kenyér.😕
A.
Kedves L!
Tudnal segíteni nekem is? Nekem 120grammos etrendet kell folytatnom! Hogy osztanad el a ch-t etkezesek között?
Cirma,
Reggeli: 20 g
Tízórai: 15g
Ebéd: 40 g
Uzsonna: 15 g
Vacsora: 30 g
Én így osztanám el :)
L
Nem is kell dietetikus,itt van nekünk L😘
I
A...hogy haladsz,csillapodtál picit? 🤪Nekem most allt be a " rendes" hangulat is..nem vagyok extrém ingadozó végre...szóval csajok,tényleg csak kitartás kell!
S végre normalisan alszom..nem màszkálok ki éjjel hűtőt fosztogatni🤦
I
Jó de majonézes volt az öntet az sok kcal 😂
És csupán arra akartam rámutatni hogy az adagokkal este nekem is problémám van mert kb 3x szedtem 😂
Naade értem a problémát az elején én is így éreztem, és az lett a vége hogy nem ettem, de egyre éhesebb voltam és a végén ráfanyalodtam ezekre mert csak ez volt 🫣
I, cuki vagy😘, azért dietetikus nem vagyok, csak több, mint egy év tapasztalata beszél belőlem😅😅
Viszont vacsira is mindig egyetek szénhidrátot, ne csak salit meg husit egyetek😬🫣
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!