Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1731/4811 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm csajok ☺️

A, nálad is jön nemsokára biztos vagyok benne :) Ha valaki ennyire szeretnè mint te, lehetetlen hogy ne vonzza be!

Cirma, egy próbát mindenképpen megér, nagyon szorítok nektek lányok :)

Dodo

2023. márc. 17. 20:00
 1732/4811 anonim ***** válasza:
100%

Dodo,nagyon gratulalok❤️ igen,en is a Novafamot...csak az Inositot.Varom a csodát😊

I

2023. márc. 18. 12:01
 1733/4811 anonim ***** válasza:
100%
I köszönöm szépen ☺️ Jönni fog hamarosan hidd el 🤞☺️ Nagyon jó a Novafam
2023. márc. 18. 14:01
 1734/4811 anonim ***** válasza:

Help!!! Gyerekek, baj van a diétával! Elkezdtem a fokozatosság elve szerint, vagyis a katasztrófális étkezésem lecseréltem egy egészségtelenül étkező átlag emberére. Eddig 1 hét alatt híztam másfél kilót, cserébe folyton éhes vagyok és sokkal gyakrabban vagyok rosszul, mint előtte 😕 Maga a hízás mondjuk meg se lepett, világ életemben csak olyankor fogytam, ha zabáltam. De, na, lássuk be, ez így nem túl motiváló.

Ok., tudom, mindent rosszul csinálok, de 1 péksütit se ettem az eddigi min.napi kettőhöz képest, a napi fél -1 tábla csoki helyett pedig csak 1 csíkot. Az esti sós rágcsa is már csak pár szem korpás keksz a rendes, popcorn/chips/pufi helyett. Szóval ez azért nem járja. Minimum nem kéne híznom, nem?🤔

A.

2023. márc. 19. 18:27
 1735/4811 anonim ***** válasza:

Szia A!

Ez valóban erdekes...

Esetleg olyan gond nem lehet, hogy nen a megfelekő időben eszel vmit?

Pl gyümölcsöt, csak delutan uzsonnara javasoljak es te mondjuk reggelihez eszed.

Bar ettöl se kene azert híznod szerintem.

Cirma

2023. márc. 19. 20:57
 1736/4811 anonim ***** válasza:

Cirma! Semmit nem a megfelelő időben eszem, dehát eddig se.😕Kezdjük ott, hogy, soha nem reggeliztem, mivel hát, olyankor alszom. Tudom, nevezhetném az első étkezést reggelinek, de az a tejeskávé, amikor felkelek. Ezt nem lehet felcserélni a nem létező reggelivel, mert ugye kávé nélkül nem tud elkészülni a reggeli😂 Ez az első probléma. Ha mostanában ettem valamit a kávé és az ebéd között, az nem gyümölcs volt, hanem zabkása(tej nélkül), vagy valami egyéb undormány. Ebéd, ami eddig, amit épp kotyvasztottam, uzsi nagyjából "szabályos", vacsi szokásos (nagyjából szabályos, kivéve a mennyiség), mínusz esti nasik.

A tegnapi szénhidrátom összeszámoltam, kb.220-240. Jó, tudom, messze van a 160-tól, de az eddigi 400-500-tól is😂

Szóval nem tartom indokoltnak a hízást!😡

A.

2023. márc. 19. 21:52
 1737/4811 anonim ***** válasza:
Van egy nagyon jó applikáció és Facebook csoport. Kalóriabázis a neve, ajánlom figyelmedbe. A használata egyszerű, pár nap alatt bele lehet jönni. Ha azt őszintén vezeted, kifogástalan derülni "hol van a kutya elásva".
2023. márc. 19. 21:57
 1738/4811 anonim ***** válasza:
72%

Köszi, de nem vagyok Facebookon. Holnaptól kezdem írni, ezt már múlt heten eldöntöttem. De azt tudom, hol van a kutya elásva. Hogy kb.a felét esélyem sincs betartani. Pl.ez a kávé kérdés. Az lenne egy kulcs pont, hogy az 1.étkezés csak lassan felszívódó szénhidrát. Na, én már ott elb@szom, pedig kb.arra épül az egész, ahogy elnéztem.

Szóval már eleve úgy állok hozzá, hogy annyira tartom be, amennyire tudom, aztán fokozatosan csak eljutok a megközelítően jóig. Na, de ha csak hízni fogok miközben szenvedtetem magam, akkor nyilván ez se fog sokáig tartani.

A.

2023. márc. 19. 22:08
 1739/4811 anonim ***** válasza:
100%
Kedves A! De van esélyed betartani, csak nem akarod! A kettő nagyon nem ugyanaz. Mindenki be tudja tartani az IR diétát, aki akarja. De aki nem akarja, az nyilván nem tudja. Sokkal könnyebb kifogásokat keresni az biztos.
2023. márc. 20. 00:15
 1740/4811 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül híztál meg pár nem tudom hány kilóról van szó de én 3 kg-ot is tudok változni 1 nap alatt , függően attól hogy edzek-e. Szerintem ez csak víz raktározás a diéta miatt de persze nem vagyok dietetikus, hízni akkor is szokott diéta alatt valaki ha a nap egy bizonyos szakaszában túl keveset visz be majd túl sokat valamiből, vagy nem iszik eleget. Legalábbis a többévnyi diétás kutatásom alatt én ezeket tapasztaltam magamon.

Én hiába ettem napközben egészségesen ha vacsorára szénhidrátot eszek akkor hízom, és az adagokat is kimérem mert ha nem teszem túl sokat eszem

Az adagok mennyisége nagyon fontos , és az összetétel.

Ezt nem tudod kíméletesen bevezeti az életedbe mert nem fog jól esni sehogy, de ha már olyanokat eszel amiket nem szeretsz akkor érdemes leszűkíteni az adagot és drasztikusan visszavenni mindenből.

Én reggelire pl 40 g zabot mérek ki kb 100ml tej és egy kanál görögjoghurt cihával. De ez ugye tejes nagyon. ebédre maximum 200 g kaját viszek és ebből ált. 120 g a köret és 80-90 g a csirke ( mert általában azt eszem) de mondjuk mivel nekem hiányzik a zöldség ezért salátával eszem és így már van amikor kettéosztom és egy korai véd és egy korai vasi lesz belőle ( vacsora pedig egyáltalán nem eszek ch-t). De ezt nem azért írom hogy így tedd csak nekem ez vált be , hogy mérem a kaját, betartok minden étkezést és nem engedek magamnak kibúvót.

2023. márc. 20. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!