Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Sziasztok...eltűntem,okkal😊
Hat nem szivesen mondom ezt,de udv a klubban lányok...S nem olyan borzaszto a kaja,nekem máris segitett!! Ma voltam uh- n ,s kepzeljetek tűnnek el a cisztak es bal oldalt peteérés várható...oke magas dózisban szedem a Novafam- os vitamint....Adtam egy kis reményt?
I
I de jóó ❤️❤️❤️
Igen! Köszönöm hogy írtad 😍
Minden rendben I? ❤️
Szia I! Juhú, jó úton haladsz!😁Biztos csak túlstimulálástól voltak cisztáid. Neked nem volt IR, nem?
Őszintén? Nem tudom,nekem már nem tudom, mi adhatna reményt. Szerintem semmi. Arra gondoltam, hogy annyira utálom ezt a helyzetet, hogy a szervezetem azonnal kinyír minden betolakodó hímivarsejtet😂Nem így akartam ezt az egészet, na.
A.
De nekem is van IR - em.Megjöttek az eredmenyek,csak sokkal hamarabb kezdtem el a kaján változtatni...a bőröm is sokkal szebb!
Igen nagyon meglepő ez az eredmêny már most,viszont azt még ên sem tudom átjárható vagyok e.
I
I! Tényleg?😮Neked milyenek az eredmények? Tudom, rosszul hangzik, de hogy kicsit rossz, vagy nagyon?😂 Olyat lassan nem ismerek, akinek jó.
Nekem a bőröm mindig is katasztrófa volt. Most ne nézzetek, hülyének, de valamit nem értek. Hogy lehet, hogy a legtöbb nőt, becsapja a szervezete, ha gyereket akar? Én megfogadtam, hogy nem leszek olyan, aki beképzel tüneteket. Na, ez odáig megy, hogy csak olyan tüneteket képzelek be, amit nem lehet.😂 Pl.itt van ez a ragyásodás. Amióta az eszemet tudom, kijön egy hatalmas pattanás az államon, mielőtt megjön. Kivéve, HA próbálkozom! Olyankor soha! Ha kihagyok egy hónapot ugyanúgy kijön. Mondjuk ebben a hónapban (próbálkozós),annyi változás volt, hogy ott nem jött ki, mindenhol máshol viszont csupa ragya lettem, valami katasztrófa. Szóval ezt nem értem. Szerintetek ezek, hogy vannak? Nem lehet beképzelni, hogy nincs ott a pattanás, ha egyszer nincs ott 😂
A.
Szakácskönyvet nem vettem ,csak lecseréltem az alap êlelmiszereket.Teljes kiorlésu liszt,ugynilyen panír- zsemlemorzsa,aztán kidobtam a cukrot,helyette van dia szirup ha edeset innék.rizs kuka,helyette van barnarizs.Mindenhez eszek zöldséget valamilyet,föleg vannak ezek a Tescos vegyes kész saláták. Mindent ugyanugy főzök...csak nem eszek mellé köretet- kivéve delben es délutan.5 ször eszem.Minden másnap tornázom.A kávéról nrm mondtam le,csak mandula tejjel iszom.A nasi kaphato szinte bármilyen....óriasi a válaszék.
I
A en is el vagyok keseredve, mar neha azt se tudom elkepzelni összejöhet-e 2 csíkos hcg teszt nekem. Komolyam meglepődnék...Mióta probalkozunk nekem se volt még kemiai se.
Bizom en is a dietaban, hogy majd hasznal de valóban ez lenne a sikertelenseg oka?!Bar hallottam több olyan sztorit en is ez hozta meg a varva vart pozitív tesztet.
Cirma
Cirma! Hát, ez az, hogy én csak olyanokat olvastam, hogy fél-1 év múlva jobb lett. Hát, fasza, de az nekem már rohadtul nem fér bele. Semmi motivációm. Elegem van abból, hogy az életem minden területe romokban, egy vagyont költöttem már a vitaminokra, a haszontalan bogyókra a semmiből, most költhetek még egy vagyont a marha egészséges, de amúgy ehetetlen cuccokra, és még annyi örömöm sincs, hogy ehetek egy FINOM csokit. Na, és persze semmi garancia arra, hogy ez a sok kínlódás bármit is ér.
Most is megjött persze, itt rágcsálom a fakéreg ízű korpovitt kekszet, sírni tudnék és természetesen nagyon sajnálom magam.
A.
A! Gyere elmegyünk kávéra....kiverem belöled ezt a hülyeséget esküszöm💪
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!