Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1681/4811 anonim ***** válasza:

Pont a diétával van a legnagyobb problémám😂 160g az semmi. Annál 1óra alatt többet eszem. Az már kiderült párszor, hogy az akaraterőm is a nullával egyenlő. + Egész nap úton vagyok. El se tudom képzelni, hogy lehet ezt megoldani. Persze, eddig a legkényelmesebb megoldást választottam. 1-2 péksüti, amit be lehet nyomni út közben. Na, pont ezt nem lehet. Dehát nem állhatok neki salátát enni a villamoson🤷🏼‍♀️

Ne is mondd! Nekem is elegem van. Folyton az jár a fejemben, ha 10 évvel fiatalabb lennék, nem lenne ez a szívás. Pl.tegyük fel, hogy az IR miatt nem tudok teherbeesni. Szépen kezeltetném egy fél évig, aztán akkor nyúlnék máshoz, ha úgy se sikerül. Eszembe se jutna hülye átjárhatóságival kínozni magam, beültetéssel meg pláne nem. De erre ugye nincs időm. Ráadásul az se motivál, mint minden normális embert, hogy az eredmény egy KÖZÖS baba életem szerelmével.

Őszintén? Rohadtul unom.

A.

2023. márc. 10. 10:46
 1682/4811 A kérdező kommentje:

Jól van megvan a hangulat :DD

Majd megváltozik ha sikerül a terhesség 😊😊❤️

2023. márc. 10. 12:10
 1683/4811 anonim ***** válasza:

Igen, az azért meg tudná változtatni 😁

A.

2023. márc. 10. 12:13
 1684/4811 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Reg nem írtam Cirma vagyok. Csatlakozom én is az unom a banant klubhoz.😃

Én is voltam cukorterhelesen megállapítottak enyhe IR-t ez miatt mar két orvossal es egy dietetikussal konzultaltam.

Az egyik szerint ne foglalkozzam ezzel nem kell kell dieta de ha nagyon akarok meregetni akkor nekem 180 gramm legyen egy nap a szenhidrat. A dietetikus szerint mindennek oka az IR hogy nem esek teherbe(masik orvos szerint ez csak egy tünet nem ez a fő ludas) alljak neki 160grammos dietanak de kb semmi se jó amit eszem.

Aztan tegnap beszeltem egy masik endokrinologussal aki szerint a masik 2 doki hülyesegeket beszel😃 ő mar csak 120gramm szenhidratot javasolt es velemenye szerint a pajzsmirigyemmel van gond.

Szoval en is total kivagyok ettől a kinlódastól.

Es ugye ram se lesz igaz amit hangoztatnak engedd el aztan összejön, mert ugye vannak problemak amit ki kell kezelni.

2023. márc. 10. 13:35
 1685/4811 A kérdező kommentje:

😂 jaj istenem ezek az orvosi diagnosztizációk!

Sajnálom cirma és abszolút megértem hogy unod a banánt te is ! 😂

Tartsatok ki lányok már nem kell sok ❤️

Most akkor mi lesz veled Cirma? 🫣

2023. márc. 10. 13:54
 1686/4811 anonim ***** válasza:
100%

Most az utolsó doki altal ajanlott gyógyszert el kezdtem szedni.Ma megjött(ilyenkor tele eszem magam edesseggel banatomban😃😶) de utana belefogok dietaba(legalabb is szenhidrat csökkentesbe).2 honap múlva újra terheleses vervetel es újra endokrinologus.

Annyibol szimpatikusabb volt ez az orvos hogy azt mondta nem szeretne húzni az időt feleslegesen.

Cirma

2023. márc. 10. 14:38
 1687/4811 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban Cirma!

Tud valaki 160grammos minta étrendet? Egyelőre el se tudom képzelni. Odáig jutottam, hogy van még otthon 2 tábla csokim, azt még megeszem, de nem egyszerre, hanem napi 3 kockára korlátozom. Nekem már ez is felér egy emberkínzással😂

A.

2023. márc. 10. 15:25
 1688/4811 anonim ***** válasza:
100%

Csajok szívesen segítek bárkinek, de a legtöbbet én is innen tanultam, amúgy van nekünk való csoki is😬

[link] Ha van kérdésetek szóljatok❤️

L

2023. márc. 10. 19:51
 1689/4811 anonim ***** válasza:
100%

L! Köszi! Nekem rengeteg lenne. Vettem a bátorságot, és megnéztem a cukorterhelés leletemet. IR lesz ez, csak azt nem tudom, mekkora a baj😭

Mai jó hír: A HIV tesztem negatív 😂

A.

2023. márc. 10. 21:48
 1690/4811 anonim ***** válasza:
100%

Lanyok, ti hogy fogtok neki a dietanak?

Kicsit söteten latom hogy helyre fognak-e allni az ertekeim.Egyatalan lehetseges?

Cirma(megjött, depi)

2023. márc. 12. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!