Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1651/4811 A kérdező kommentje:

I örülök hogy kezdődik egy új hónap ❤️

Meli , de jó hogy van egy ilyen barátság az életedben ez nagyon sokat ér ! 😍😍

2023. márc. 3. 14:25
 1652/4811 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Nem az a bajom, hogy nem szól, hanem, ha nincs vizsgálat, akkor eredmény sincs ugyebár. Most elhúzódik az IR vizsgálat, amire ugye a legjobban gyanakszom, tehát újabb fölösleges próbálkozás.

A donorom nem jön velem vizsgálatokra.😂 Ő elvileg igazoltan rendben van.

A.

2023. márc. 3. 14:38
 1653/4811 anonim ***** válasza:

A! . .en mar nem szolok semmit🤐

Köszi Kérdező,tök nyugodt vagyok,örülök,hogy nem kell most vissza mennem uh- ra.

I

2023. márc. 3. 15:22
 1654/4811 anonim ***** válasza:

Csajok...elég erősen van meg.Nem volt meg ilyen,nem tudom mit gondoljak,de semmi görcs nincs.Lehetseges,hogy a vitaminoktol végre vastagabb volt a nyàlkahártyám,s ezért? A legutóbbi mérésnel csak 5 mm volt,ami kevés.

I

2023. márc. 4. 08:47
 1655/4811 A kérdező kommentje:

Hàt nekem ilyen 8-9mm szokott lenni azzal én két napog nagyon vérzek utána fokozatosan elmúlik de max 3 betétet használok el akkor is egy nap és azt is azért hogy ne csúszkáljon el meg félek hogy átázom 🫣

Mindenképpen mérd fel hogy mennyire vérzel ! Ha nagyon sok akkor ambulancia! ❤️

2023. márc. 4. 11:31
 1656/4811 anonim ***** válasza:

Nem tudom...ezidaig nem volt ilyen.Nem ijesztő,csak furcsa hogy eddig nem ilyen volt.Betét nem kell sok,inkább ha pisilek akkor jön...Bocsánat a részletek miatt🤦

I

2023. márc. 4. 11:39
 1657/4811 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az nálatok, hogy annyi szokott lenni? A méhnyálkahártya vastagsága a ciklus alatt folyamatosan nő, amíg a menstruációval le nem válik. Mikor mérték nektek? Nekem a műtét előtt nagyon szép volt, de aztán elrontották😭 Pedig előtte minden doki dicsérte, tök büszke voltam rá 😂 A mostanira is azt mondta a dokim, hogy az jó, de valójában kevés még szerintem 😕

A.

2023. márc. 4. 11:42
 1658/4811 anonim ***** válasza:
100%

I! Ne felejtsd el, hogyha túlstimuláltak, akkor azoknak a tüszőknek is távoznia kell.

A.

2023. márc. 4. 11:44
 1659/4811 anonim ***** válasza:

A! Igen erre gondolok,hogy minden nem oda valo most rendesen távozik,hál.isten.Középidöben mérték,de ugye nagy dózisban szedek mindent,ezért gondolom hogy segített.

A " nem olyan" nalam azt jelenti,hogy most nem pecseteléssel.indult,hanem normálisan...vérzéssel.Azt olvasom épp,ez a normális🤷

I

2023. márc. 4. 11:48
 1660/4811 anonim ***** válasza:
100%

I! Fura, mert ez nekem is pont most változott meg. Eddig ilyen rózsaszín maszatolással indult és csak másnap lett rendes vérzés. Most meg már rögtön rendesen. Én a Q10-re gyanakszom, mert azzal egy időben változott, miután elkezdtem szedni. Szerintem amúgy mindkettő normális. A barnázásra mondják, hogy progreszteron hiányt jelezhet, de nekem az nem volt és progi hiányom sincs.

A.

2023. márc. 4. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!