Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kérdező,de cuki vagy😃...mint egy igazi rák/ gondoskodó,de azert két labbal allsz a földön..párom is ilyen.
I
I hát ez gyönyörű lett 😮😮😮❤️
Engem érdekelnének a munkáid ha szabad kérni 🫣
Kérdező! Rákot nem ismerek közelről, de úgy hallottam jó jegy. Családcentrikus, biztos jó anyuka leszel😁
I! Bakot se nagyon. Egy pasim volt bak. Nekem ő túl rendes😂 Nem volt vele baj, de kapcsolatban nem működtünk volna. Megőrjített a túlzott precizitásával, meg rendmániájával. Plusz minden apró problémán napokig őrlődött, semmit nem tudott elengedni. Valószínűleg ő ugyanígy kikészült volna az én laza, hebrencs természetemtől😜
A.
I én is halak vagyok🥰🥰 de oroszlán aszcendenssel😂😂 Imádom magamat is túlgondolni😅
A férjem szűz, oroszlán aszcendensesel, erre mi lesz a kisfiúnk? Hát nem oroszlán?!😂😂😂😂
L
Ja és I! Nem tudom hol dolgozol, de én menni szeretnék hozzád😱😍😍😍
L
Én bak vagyok vízöntő aszcendensel 😂
I Nagyonszép munka.😍🤗❤️ Engem is nagyon érdekelne, de a párom kitérne a hitéből 😂😂 1 tetkóm van egy pici betű... Aztis a párom tudta nélkül csináltattam, hogy ne legyen balhé... Már azon is hisztizik ha levágatok a hajam végeiből 😂😂 Ikrek a kis hisztigép 😂...
Voltam ma Uh-n de ugy izgett mozgott A kisasszony, hogy nincs egy épkézláb képem róla 😒😂
(R)
L, a halakat még nem is olvastam de nagyon szimpatikus :D
Oroszlánokkal már volt dolgom, erőteljes személyiségek :D
Hú nekünk egy rák kellene.. olyan jó lenne.. De az már nem fog összejönni azt hiszem :D Legalábbis ha még idén sikerül valakit kicsikarni az égiektől :D
R! :DD Pedig arra tippeltél hogy nem is fog megmozdulni :D
Édesem, elképzelem ahogy ott ficánkol :)))
Szerintem jó kis csapat gyűlt itt össze a csillagjegyek alapján is :D
Nagyon szép a munkád I! Sajnálom, hogy a clearblueval nem jött össze, de mindenkinek szorítok!
Nekünk a második baba, ha minden jól megy, rák lesz. A férjem is az, szerintem jól megértik majd egymást. :) Az első egy tündéri mérleg. 💙
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!