Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1621/4811 anonim ***** válasza:

Kérdező,de cuki vagy😃...mint egy igazi rák/ gondoskodó,de azert két labbal allsz a földön..párom is ilyen.

I

2023. márc. 2. 17:05
 1622/4811 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a mai munkam...amirol irtam,gondoltam elkuldom.

I

2023. márc. 2. 17:43
 1623/4811 A kérdező kommentje:

I hát ez gyönyörű lett 😮😮😮❤️

Engem érdekelnének a munkáid ha szabad kérni 🫣

2023. márc. 2. 17:45
 1624/4811 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Rákot nem ismerek közelről, de úgy hallottam jó jegy. Családcentrikus, biztos jó anyuka leszel😁

I! Bakot se nagyon. Egy pasim volt bak. Nekem ő túl rendes😂 Nem volt vele baj, de kapcsolatban nem működtünk volna. Megőrjített a túlzott precizitásával, meg rendmániájával. Plusz minden apró problémán napokig őrlődött, semmit nem tudott elengedni. Valószínűleg ő ugyanígy kikészült volna az én laza, hebrencs természetemtől😜

A.

2023. márc. 2. 17:48
 1625/4811 anonim ***** válasza:

I én is halak vagyok🥰🥰 de oroszlán aszcendenssel😂😂 Imádom magamat is túlgondolni😅

A férjem szűz, oroszlán aszcendensesel, erre mi lesz a kisfiúnk? Hát nem oroszlán?!😂😂😂😂

L

2023. márc. 2. 18:08
 1626/4811 anonim ***** válasza:
100%

Ja és I! Nem tudom hol dolgozol, de én menni szeretnék hozzád😱😍😍😍

L

2023. márc. 2. 18:09
 1627/4811 anonim ***** válasza:
100%

Én bak vagyok vízöntő aszcendensel 😂

I Nagyonszép munka.😍🤗❤️ Engem is nagyon érdekelne, de a párom kitérne a hitéből 😂😂 1 tetkóm van egy pici betű... Aztis a párom tudta nélkül csináltattam, hogy ne legyen balhé... Már azon is hisztizik ha levágatok a hajam végeiből 😂😂 Ikrek a kis hisztigép 😂...

Voltam ma Uh-n de ugy izgett mozgott A kisasszony, hogy nincs egy épkézláb képem róla 😒😂

(R)

2023. márc. 2. 18:43
 1628/4811 A kérdező kommentje:

L, a halakat még nem is olvastam de nagyon szimpatikus :D

Oroszlánokkal már volt dolgom, erőteljes személyiségek :D

Hú nekünk egy rák kellene.. olyan jó lenne.. De az már nem fog összejönni azt hiszem :D Legalábbis ha még idén sikerül valakit kicsikarni az égiektől :D

2023. márc. 2. 18:48
 1629/4811 A kérdező kommentje:

R! :DD Pedig arra tippeltél hogy nem is fog megmozdulni :D

Édesem, elképzelem ahogy ott ficánkol :)))

Szerintem jó kis csapat gyűlt itt össze a csillagjegyek alapján is :D

2023. márc. 2. 18:51
 1630/4811 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép a munkád I! Sajnálom, hogy a clearblueval nem jött össze, de mindenkinek szorítok!

Nekünk a második baba, ha minden jól megy, rák lesz. A férjem is az, szerintem jól megértik majd egymást. :) Az első egy tündéri mérleg. 💙

Meli

2023. márc. 2. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!