Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1631/4811 anonim ***** válasza:
100%

De jó kis têmàt dobtunk itt fel A!...tök jó,örülök "nekünk"...

Köszönöm csajok,jól esik a dicséret,imadom a munkám.Holnap irok bövebben,most végeztem,túlóráztam kicsit.😘😘

Megyek,elaltalom a rák párocskámat🤭🤭

I

2023. márc. 2. 19:58
 1632/4811 anonim ***** válasza:
100%

Mivel, hogy augusztus 29.re vagyok kiírva... Szűznek várom a Mókuskát. De előre rendesen bevagyok tojva, hogy nehogy hamarabb szülessen. Az oroszlánokkal nagyon nagyon nincs jó tapasztalatom 😂😂😂😂 a Nevelőapám és a sógornőm is oroszlán, mindkettőjüknek borzasztó természete van. Csak nekik lehet igazuk, ők a legjobbak a legszebbek.És marhára nem érdekli őket ha a lelkedbe taposnak. Viszont ők maguk meg marha sértődékenyek..... Csajok mondjatok pár biztató szót... Ismertek másmilyen oroszlánokat is???? Én tényleg bevagyok ám sza*va 🙂🙂

(R)

2023. márc. 2. 21:10
 1633/4811 anonim ***** válasza:
100%

R! Nekem legjobb barátnőm oroszlán. Olyan lelki kapcsolat van köztünk, hogy szerintem már vagy 3 ezelőtti életünkben is közünk lehetett egymáshoz. Pedig ennyire nem hiszek a spirituális dolgokban, de tényleg nagyon különleges a kapcsolatunk. Így aztán nehéz elkülöníteni, hogy mennyi köze van a horoszkóphoz, hogy ennyire bírjuk egymást. Na, de ami idegesít benne néha, az tényleg nagyon "oroszlános". Azzal tud a sírba vinni, amikor előjön belőle, hogy őt mindenkinek csodálni kell, neki minden jár, mintha ő lenne az atyaúristen😂 Olyankor helyre szoktam rakni, de nem nagyon hatja meg. De végülis szeretem úgyis. Hát, ilyen, na. Van még egy oroszlán barátnőm. Benne ez nincs annyira meg, de ő meg elég sértődős. Nyers, szókimondó nyilasként ez nem könnyű, de talán csak egyszer volt ebből konfliktusunk. Én is figyelek arra, hogy ne fogalmazzak túl bunkón, meg ő is tudja, ha kérdez, akkor az igazat fogom mondani, nem köntörfalazok. Ha nem akarja hallani, akkor inkább ne kérdezzen. Vagy ne engem😁

Amúgy én is jól kibabráltam magammal. Részben azért hagytam ki a februárt, nehogy skorpió gyerekem legyen. Na, de most meg kiszámoltam, ha valami csoda folytán most összejönne, az még csak épphogy csak nyilas. Vagyis, ha csak pár nappal előbb jönne, akkor végem 🤣

A.

2023. márc. 2. 21:49
 1634/4811 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az unokabátyám oroszlán és tényleg, amit leírtál. Legyen ő mindennek a fényességes középpontja, csak ez számít. Mi nem nagyon bírjuk egymást…

De anyósom is oroszlán és szerencsére tök normális nő. :)

A! A skorpiók se mind rémesek azért… :D Jó, hát nem könnyű velünk, de a férjem csak jókat mondana, különben elásom a kertben. 🥰

2023. márc. 2. 22:02
 1635/4811 anonim ***** válasza:
100%

A. Na pont ezektől a dolgoktól tartok 😂😂😂😂🤦‍♀️ a Másik félelmem nekem is a Skorpió volt, én is úgy számolgattam, hogy ha addig nem jön össze mindenképp kihagyjuk a hónapot amiből skorpió gyerekem születhet 😂😂😂🤦‍♀️. :) Még az oroszlánra is ráver pár kört. 😂😂😂 Apósom skorpió. Rettenetes nehéz vele. 😂

Akkor most miért is szorítsunk? Hogy összejöjjön ha hónap? Vagy hogy inkább ne? 😂😂😂❤️

(R)

2023. márc. 2. 22:02
 1636/4811 anonim ***** válasza:
100%
Ja Meli voltam, az lemaradt… :)
2023. márc. 2. 22:03
 1637/4811 anonim ***** válasza:
100%

A skorpiokkal nekem.nincs jó kapcsolatom,pedig istenemre mondom ugy igyekeztem,de nem sokaig bírom😂😂🤪sogornőm skorpió és csak bizonyos szabalyok mellett tűrjük egymás társaságát🤦

Oroszlán barátnőm is van.Jelenleg mosoly szünet van,mert kimondtam amit gondolok😂😂erre fakêpnél hagyott.Még szerencse,hogy türelemmel várom amig lehiggad..Egyébként azt hiszem mindenkivel jól kijövök...

Szerettem volna ha a babánk rák ,mint az apukája...de erről már lekéstünk.

I

2023. márc. 2. 22:10
 1638/4811 anonim ***** válasza:
100%

L! Azt hiszem Te kérdezted? Szlovákiai vagyok....

I

2023. márc. 2. 22:12
 1639/4811 anonim ***** válasza:
100%

R! Hát, hogy jöjjön össze, de aztán szépen lustuljon ott bent a hasban, mint az anyukája.(Én is majdnem skorpió lettem😮)

Jaj, el is felejtettem, nekem eddig a szüzekkel nem volt semmi bajom, de nem is volt különös rajongásom irányukba. De mióta az unokahúgom a világon van, ez teljesen megváltozott! Azóta csak a szűz!😍 A legtüneményesebb gyerek a Földön. Ha minden szűz csak fele ilyen tökéletes, akkor nagyon jó dolgod lesz a babáddal😊

Meli!Bocs, minden skorpiótól, de elég rossz híre van, a nyilassal meg pláne nem passzol. Az egy dolog, hogy én eddig csak elviselhetetlenekkel találkoztam, attól lehet kivétel. Na, de ha találkozom eggyel és elviselhetetlen, akkor simán elkerülöm. De a saját gyerekemet hogy kerüljem el? Inkább nem kockáztatnék 😁

A.

2023. márc. 2. 22:13
 1640/4811 anonim ***** válasza:
100%

Meli. Bocsi :D Én az apósomon kívül más skorpiót nem ismerek. Viszont az Isten mentsen meg tőlük ha mind ilyen 😂😂

A. Bízom benne hogy Szűz lesz. Nekem az exem volt szűz. Nagyon jólelkű fiú. Empatikus. Nyugodt.

Szűz Lányt nem ismerlek 🤗

Amúgy most olyan jókat nevetgélek így estére ezen a témán 😂

És ugyanezen morfondíroztam... Hogy a saját gyerekem, hogy kerülöm el 😂😂😂😂😂

Szorítunk a nem skorpióért 😂🥰

(R)

2023. márc. 2. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!