Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kérdező! Én holnap megpróbálom rávenni magam a cukorterhelésre. Bár, rettegek, hogy hányszor fogok elájulni😂
Nekem most progit nem kért, mert a hormonpanelból elfogadta a régit.
Én is gratulálok a babákhoz!♥️
A.
Sziasztok! Ma megtudtuk a kisbaba nemét:)
1 kislány és 1 kisfiú után érkezik egy újabb kisfiú 💙
Teljesen meg voltam arról győződve, hogy kislányunk lesz 😅
De nagyon boldogok vagyunk. Legalább már 2 pasi vigyáz majd az én egyszem kislányomra. 🙂🤩
D
Jaj, micsoda babadömping van ma!😁 D! Neked is gratulálok!😍
Bocs mindenkitől, de van egy hülye kérdésem. Tudom, ti még fiatalok vagytok, de meg tudja valaki mondani, hogy a ciklus melyik részében csinálnak mammográfiát?
A.
D szívből gratulálok ❤️🥰🥰😍😍
Vigyáznak majd rá igen 😍
A, én is tartok tőle egy kicsit 😂
Nálunk úgy alakul a történet hogy beültetés gyanús a dolog, a férjem eredményei alapján kizárólag 🫣
Őszintén szólva egy kicsit bepánikoltam mikor belegondoltam hogy megint próbálkozunk, olyan jó elengedni egy kicsit az egészet.. megint kezdődhetnek a fájdalmas részek 🫣 meg őszintén szólva nem tudom hogy megy a beültetés de nagyon félek hogy fájni fog 🥺
Kérdező! A beültetést én is szeretném elkerülni. Főleg, hogy egyelőre nincs is miből beültetni 😂
Közben újra ránéztem a leleteimre, meg is bántam. Először is rájöttem,hogy azért nem csillagos, mert ezeken nem is jelölik a tartományon kívülieket. Na de, rajtam nem fognak ki, az előzőeket is átvizsgáltam, nem csak a csillagokat néztem, az jó volt. Most viszont volt egy rossz😭 A tesztoszteron magasabb. Oda van írva, hogy októbertől változott a tartomány és a módszertan.☹️ Nekem jó lett volna a régi, mert a múltkorin szerintem kicsit még magasabb is volt és még úgyis tartományon belüli volt, most viszont már nem.
A TSH viszont Isten tudja mitől, de csökkent, így már a bűvös 2 alatt van😁
Holnap majd beszámolok a terhelésesről, feltéve, ha túlélem. Na, meg persze, ha egyáltalán sikerül felkelnem.
A.
Hát, kérdező, ez a terhelés nem vicces! Persze, már az éhgyomri értékem is sz@r volt. Sajnos, meg is mondták, hogy mennyi, amitől nyilván még jobban bepánikoltam, mintha nem lenne elég az IR parám. 😕
De te ügyes vagy, már túlélted az átjárhatóságit, annál biztos nem rosszabb azért.Még 1 szúrásom van hátra, alig várom.
A.
Rosszul vagy tőle A? 😮
Ne aggódj nem mindenkinek olyan fájdalmas ❤️
Hát, nem ez volt életem élménye 😂 Az eredménnyel szembesülni még rosszabb lesz. Annyira félek ettől, hogy egyszer csak olvastam a diabéteszről és le kellett szállnom a metróról, mert elájultam 🤦🏽♀️
Mindenkinek lehet, hogy nem, de én nem szeretem, ha a női ivarszerveimben matatnak😂 Ráadásul oda kell mennem, ahova tartozom és ugye ott műtöttek. Hát, ritkán látok olyan válogatott bunkó csapatot😕
A.
Szerintem azért ne döntsd el előre de akármilyen eredményt kapsz a diéta mindig segít és ha kell gyógyszert is írnak fel 😊
Persze diabetesnél azért igyekeznek az életmódváltásra ösztönözni.
Mikor lesz a hycosy?
Én a napokban elég rosszul vagyok, szédülök és hányingerem van , már én is nagyon unom a banánt, a kenetek és a rákszűrés is fájt és még a vércukorterhelés.. őszintén bevallom már minden vizsgálat ijesztő, és fárasztó .
És milyen lesz a beültetés?! Én tudom hogy azért vagyunk itt mert babát szeretnénk de rettegek tőle milyen lesz , igen ez egy kicsit önző hozzáállás és nem az a “ mindent a babáért” feeling de én rendesen be vagyok szarva hogy tűt döfnek a hasamba majd újra a méhszájam körül kotorásznak…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!